Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bende parmak rgzersizlerine devam...özel durumumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım biraz...ayy ne olur dua edin bana...iyi gidiyo şuanda hatta eşimlede denedim baya girdi ama fazla zorlamak istemedim sanırım biraz sabır ve zaman ..nese 1,5 yıl beklemişim biraz daha bekleyiverim..özelden msj atanları burda egzersizleri paylaşanları herkesi öpüyorummmmm:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım..maalesef bende bu konuda müzdaripim..nişanlım ile daha öncesinde bir çok kez denemede bulunduk ama maalesef benden kaynaklanan kasılmalardan dolayı olumlu sonuç alamadık..sürekli gittiğim kadın doğum uzmanına gittim ve bana evlilik öncesinde bu tarz şeylerin olabileceğini ama ilk gece ortadan kalkıcağı konusunda bilgi iletti yinede beni rahatlatabilmek için kendisi o gece kullanmam için bana bir jel verdi..internettende araştırdım ve yine bir jinekoloji doktoru sakinleştirici ve jel verdi..
bunlar ne kadar sağlıklı olucak bilmiyorum ve haftaya nikahım var o gece sonuç alamamaktan korkuyorum..

konu hakkında yardımlarınızı beklemekteyim..

teşekkürler hepinize şimdiden

canım jelle o sakinleştiricinin adını yazarmısın.ben pek tavsiye etmiyorum çünkü sakinleştiricileri.herkesde olurmu bilmem ama ben özel durumlarımda skinleştrici aldıım zaman tabiri caizse tık olmuyoo.yani hiç şey olayını istemiyosun.... valla ben tavsiye etmem ama adını bi yaz belki seninki başkadır ama genede adı üstünde sakinleştrici bi nevi depresyon ilacı....

canım vagilisse jel ve insomn sakinleştirici verdiler...
,
ne kadar yararlı olucak bilemiyorum ben her ihtimale karşı parmak egzerside deniyorum ara ara ama yanlış yapılan ne var bilmiyorum halen tık yok ve haftaya nikahım var oooofff özelden parmak egzersizii paylaşırmısın sakıncası yoksa.

canım twetty özele msj attım ama, ilacına netten baktım genede, insomnia diye var insomn yok tatlım yada ben bulamadım ilacın ismini detaylı yazarmısın

canım twetty özele msj attım ama, ilacına netten baktım genede, insomnia diye var insomn yok tatlım yada ben bulamadım ilacın ismini detaylı yazarmısın

canım internette sağlık sitesinde bir doktorun önerdiği insomin tablet ve vagilisse jel

ama benim kendi doktorum sakinleştirici almamı önermedi sadace LUBRICANT GEL TY&JA jel kullanmamı önerdi
eczacı ile görüştüm bu sakinleşticiyi bir kaç gün önceden başlamamı ve kuvvetli olduğunu söyledi

bende tereddütte kaldım açıkcası..

canım dediğin gibi onlardan biri sakinleştirici kas gevşetici diğeri de kayganlaştırıcı ..sakin olursan ilaç kullanmana gerek kalmaz ..unutma sevdiğinle birlikte olmak kadar güzel bir şey olamaz ...mutluluklar ..eğer istersen şekerim parmak egzersizleri yapmış biri olarak yardımcı olurum sana ,msj atarsan yazarım ..bol şanslar ..

canım inşallah herşey güzel olur...

desteğiniz için çok teşekkürler...

arkadaşlar hepinize sabır ve başarı diliyorum 2,5sene uğraştım bu meretle sonunda başardım hiç olmayacak zannediyordum ama ne kadar çok çalışırsanız okadar kısa zamanda sonuca ulaşırsanız yani ne kadar köfte okadar ekmek ....delikafadulden

AMıN CANIM AMıNNNNNN DARISI OLMAYANLARA .:) ARKADASLAR XYLOCAıNE SPREYLE BASARDIM SıZDE DENEYıN HıSSETMıOSUNUZ BıLEkaydirigubbakcemile3

adacım tebrikler eminim çok hafiflemişsndr şimdi. o sprey bendede var ama yapamamıştım emla kullanıyorum hala. aslında baya rahatladım artık ama psikolojik galiba emla süremeden yapamıorum. onuda yenersem tam olacak :)
darısı herkesin başınaa inanın çoookk kolayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…