- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
canım jelle o sakinleştiricinin adını yazarmısın.ben pek tavsiye etmiyorum çünkü sakinleştiricileri.herkesde olurmu bilmem ama ben özel durumlarımda skinleştrici aldıım zaman tabiri caizse tık olmuyoo.yani hiç şey olayını istemiyosun.... valla ben tavsiye etmem ama adını bi yaz belki seninki başkadır ama genede adı üstünde sakinleştrici bi nevi depresyon ilacı....
canım twetty özele msj attım ama, ilacına netten baktım genede, insomnia diye var insomn yok tatlım yada ben bulamadım ilacın ismini detaylı yazarmısın
canım vagilisse jel ve insomn sakinleştirici verdiler...
,
ne kadar yararlı olucak bilemiyorum ben her ihtimale karşı parmak egzerside deniyorum ara ara ama yanlış yapılan ne var bilmiyorum halen tık yokve haftaya nikahım var oooofff özelden parmak egzersizii paylaşırmısın sakıncası yoksa.
canım dediğin gibi onlardan biri sakinleştirici kas gevşetici diğeri de kayganlaştırıcı ..sakin olursan ilaç kullanmana gerek kalmaz ..unutma sevdiğinle birlikte olmak kadar güzel bir şey olamaz ...mutluluklar ..eğer istersen şekerim parmak egzersizleri yapmış biri olarak yardımcı olurum sana ,msj atarsan yazarım ..bol şanslar ..