- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
dilekcim biliyorum tatlım özelden banada anlatttın..hihoyyyt.bende parmak egzersizlerine devam canım... ama arkadaşın miyukmuyikin dediği çok farklı neyi anlatıcaksınız ki diye yazmış...hepimiz burda birbirimize önerilerde bulunmuyomuyuz ne demek yani yapanlar neyi anlatcaklar...aile terapisti falan demiş acaba kendi vaji zamanlarında araştırma yapmıyomuydu madem beyinde bitiyo niye vaji olmuş...bide ilk ilşkiyi bence krem vs kulllanmak lazım tatlım sen kullanmadınmı bende kaydırıcılarla egzersiz yapıyorum kendimi biraz rahat hissedince emla alıp denemeyi düşünüyorum..ooooffffsenağlama
sana taş atmadım resmen söyledimm yazdım...bende panik atak hastasıyım o yada bu şekilde oldu işte bu vaji belası....herkes korku kasılma anlatılanlar vs bu sorunlar yüzünden o yada bu şekilde yaşıyoo bu sorunu..hiç kimse keyfinden ayyy kocacım canım istemiyoo yapma demiyoo...tatlım kimsenin kötülüğü için söylemedim diyosun ama diğer yazında neyi anlatcaklarki insanlar diyosunn sen anlatmıyomusun????sen bu konuyla ilgili açıklama yapmıyomusun???en azından egzersiz yaptım diyosun nasıl yaptın desek anlatacaksın dimi...bak en azından bu sayfaya giriyosun bu konuda bişeler yazıyosun dimi...bide dönüyosun insanlar ne anlatacaklar diyosun...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?