- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
canım ben ilk evlendiğimde çok kısa süre yaşadım bunu ..egzersizlerle başardım bu hastalığımı .. hala da kasıntılarım oluyor açıkçası ama bu tamamen o anlık bir şey .ben evlenmeden önce aşırı düşkündüm cinselliğe yani korku nedir yaa her gün yaparım falan diyordum abartı olmasın ..ama evlendim ki demeyle olmuyormuş ..yani tamamen psikolojik bir olgu anlıyorsun ..ne kadar rahat olursan o kadar anlamıyorsun bir şey ..ne kadar istekli de olsan bilinçaltında bir sorun yaşadıysan ve yaşatıyorsan olması zaman alıyor üstüne gitmek lazım .. :lepi:
Merhaba,acaba sorununa cözum buldun mu ocakta yazmıssın.Ben de yaklasık 8 aydır vajınısmusumdoktora gıttımamafızıksel bır sorunolmadıgını soyledı.Egzersiz filan da yapamıyorum ben.çünkü arastırdıgımkadarıylaparmak egzersızı fılan da verıyolarmış.Psıkolojık danısmanlıklar da bu konu ıle ılgılı en az 1250 dolar dan bahsedıyo.Napcamı bılemıyorum ben de.
Merhaba,acaba sorununa cözum buldun mu ocakta yazmıssın.Ben de yaklasık 8 aydır vajınısmusumdoktora gıttımamafızıksel bır sorunolmadıgını soyledı.Egzersiz filan da yapamıyorum ben.çünkü arastırdıgımkadarıylaparmak egzersızı fılan da verıyolarmış.Psıkolojık danısmanlıklar da bu konu ıle ılgılı en az 1250 dolar dan bahsedıyo.Napcamı bılemıyorum ben de.
delikafaduldendelikafaduldenkıııızzzzzz çocuk pipisiyle ne alaksı var p... aaa,aaa.seninki farklı bence tatlım
canım vajimi.acaba diye kendini şartlandırma bunu düşünerek yola başlarsan kendini daha çok kasarsın..bende evlenmeden önce böyle bi düşünce yoktu aklıma dahi gelmezdi..bence evlenecein zaman hala bu sorunları yaşıyosan düğününden önce dr. git hem yolun başından halletmiş olursun..benim gibi geç kalmış olmassın:çok üzgünüm:durumun vahimliğini ortaya koymak istemiştimde =) dokunamıyorum o ayrı zaten,bakamıyorum bile işte.. şuan herşeyide burda açık açık yazmak istemiyorum malum üye olmayanlarda okuyabiliyo falan :)) ama durumum ciddi boyutlarda malesefmirmirmirmir
diğer arkadaşlarada teşekkür umarım atlatırım dicemde kendimi bildim bileli böyleyim..
ama en azından umarım dediğiniz gibi vajinismus göstergesi değildir bunlar..
Bu konuda çeşitli EFSANELERLE büyüdüğümüz için beynimizin böyle şartlandırılması normal. Bu durumda olan arkadaşlar kendilerinde eksik bulmamalı kendilerini SUÇLAMAMALARI ve de bu durumun tam tersine kendilerini şartlandırmalarını denemelerini tavsiye ederim. Zaten kızlık zarı denilen şey bi et parçası değil ki normal bi deri gibi değil o yüzden can acımaz diye düşünüorum. Vajinayı incelemeleri, ve cinsel ilişki hakkında araştırma yapılmasının iyi geleceği kanısındayım.
Geçmiş olsun sengözlerimebaksanab[/QUOTE canım teşekkürler umarım herkes atlatır.diğer arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama sorun kızlık zarı değil sorun giriş, kasılmaların yarattığı darlık malesefff:a015:
arkadaşım özelimden msj.atmışsın ama hangi konuda yardımcı olmamı istiyosun anlamadımm.vajinusmussa ben bu konuda sorunluyum zaten burda atlatmış arkadaşlar var onlardan yardım alabilirsinn tatlımsengözlerimebaksanab
Bu konuda çeşitli EFSANELERLE büyüdüğümüz için beynimizin böyle şartlandırılması normal. Bu durumda olan arkadaşlar kendilerinde eksik bulmamalı kendilerini SUÇLAMAMALARI ve de bu durumun tam tersine kendilerini şartlandırmalarını denemelerini tavsiye ederim. Zaten kızlık zarı denilen şey bi et parçası değil ki normal bi deri gibi değil o yüzden can acımaz diye düşünüorum. Vajinayı incelemeleri, ve cinsel ilişki hakkında araştırma yapılmasının iyi geleceği kanısındayım.
Geçmiş olsun sengözlerimebaksanab[/QUOTE canım teşekkürler umarım herkes atlatır.diğer arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama sorun kızlık zarı değil sorun giriş, kasılmaların yarattığı darlık malesefff:a015:
Anladım hayatımda bu açıdan bakmayı deneseniz biraz daha kolay çözümlemeye kavuşmasmısınız. Sonuçda neden kasılıo canının yanıcağını düşünüyosun ve bilinç altına işlemiş ama ilişkiye hazırlandığında orda oluşan kayganlık zaten canını yakmaz hani bunu biraz daha fazla düşünseniz alışmazmısınız bu fikre. Naçizane düşüncelerim yanlış anlaşılmasını istemem sıonuçta yaşayan bilir a.s.
alkisalkisalkiscanım gözünaydınn...darısı olamayanlarakaydirigubbakcemile3
delikafadulden darısı başımıza inşallahh..
Merhaba, bu problemi yasayanları okuyunca üzüldüm, ben evli değilim, hiç cinsel ilişkiyede girmedim, acaba bu sorunu yasayanlar evlenmeden önce cinsellik için ne düşünürdü, hani evlilik öncesi belirtisi var mı bu hastalığın, acaba bende yaşar mıyım bu sorunu diye biraz korktum..
Offfffffff yaaaaaaaa offfffffff bende 2 ay sonra evlencem.cok korkuyorum bu İlİŞkİ kısmından.yanİ İlkgeceden...........