Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neden herkes ben başardım sorun anlatayım gibi şeyler söylüyor neyi anlatacaksınız ki her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır anlamadım bu iş sadece beyinde bitiyor psikolojik destek almak lazım sprey krem bunlar geçici kendinizi alıştırmak lazım egzersiz en faydalısı ben egzersizle başardım aile terapisi almalısınız....

neden herkes ben başardım sorun anlatayım gibi şeyler söylüyor neyi anlatacaksınız ki her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır anlamadım bu iş sadece beyinde bitiyor psikolojik destek almak lazım sprey krem bunlar geçici kendinizi alıştırmak lazım egzersiz en faydalısı ben egzersizle başardım aile terapisi almalısınız....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hepsine katılıyorum..
kızlar birz cesaretinizi toplayın ve egzersizlere başlayın.. vajiyi uyuşturucu speylerden kullanmayın.. bazı kişiler bırakamıyo o spreyleri ve bir zmandan sonra yan etkileri görülmeye başlıyo... herkeste bir değil ama kullanılmasa daha iyi..
birz cesaret çok zor olmadığını görüceksiniz..

Son düzenleme:
arkadaşlar her yiğidin yoğurt yeğişi farklıdır ama...ben size katılmıyorum...bakın sizde parmak egzersizleriyle falan halletmişsiniz..burda bu sorunu yaşayan herkes ilaçlar kremler parmak egzersizleri vs....birbirine anlatıp yardımcı olmaya çalışıyo size sorulsa nasıl yaptın parmak egzersizini diye anlatmıcakmısınız yöntemleri söylemicekmisiniz...bende bu konuyla ilgili psikolojik tedavi gördüm verdiiim paralarla kaldım herkesinde terapilere verecek o kadar parası olmayabilir...burdaki arkadaşların söylediği kremleri kullanıyorum anlattıkları egzersizleri uyguluyorum ve başarma yolunda gidiyorum..eee halletttiniz tuzunuz kuru tabiii değilmi,,,hadi şerefe:içelim:

alkisalkisalkisadacım öpüyorum seni çok çok sevindim dediğin kremleri kullanıcam alışkanlık yapması falan vs önemli değil sorun şu ilki başarmak... kremlerin alışkanlık yapmasına falan takılma sen ilki başardınya gerisini orası alıştıkça halledersin zamanla brakırsın tatlım kremleri..kaydirigubbakcemile5

DENıZCEK.. BEN PSıKOLAĞA FALAN GıTMEDıM YANı PARALARIM CEBıME KALDI.. AYRICA BEN O ıLAÇLARI KENDı ADIMA BıŞEY YAPMAK ıÇıN KULLANMAYIN DEMıYORUM.. SIRF SıZıN ıYıLıĞııNıZ ıÇN..
BıRDE BEN TABıKı PARMAK EGZERSıZıNı ÖNERıRıM ÇÜNKÜ NE YAN ETKıSı VAR NEDE MADDı AÇIDAN BıR ZARARI VAR..
SON KARAR SıZıN TABıKı.. ıSTER ıLAÇLA VAJıYı UYUŞTURUR BU ıŞı HALLEDERSıNıZ, ıSTER PSıKOLAĞA GıDER PARALARI DÖKERSıNıZ.. ıSTERSENıZ PARMAK EGZERSıZıNE BAŞLARSINIZ.. BENM ıSTEDıĞıM SıZE ZARARLI OLANLARI SAYMAKTI...
AMA SAKINA SAKIN DEME Kı TUZUNUZ KURU......... öyle olsaydı ben bu kdar uğraşmazdım sizler için bilen bilir beni.........

dilekcim biliyorum tatlım özelden banada anlatttın..hihoyyyt.bende parmak egzersizlerine devam canım... ama arkadaşın miyukmuyikin dediği çok farklı neyi anlatıcaksınız ki diye yazmış...hepimiz burda birbirimize önerilerde bulunmuyomuyuz ne demek yani yapanlar neyi anlatcaklar...aile terapisti falan demiş acaba kendi vaji zamanlarında araştırma yapmıyomuydu madem beyinde bitiyo niye vaji olmuş...bide ilk ilşkiyi bence krem vs kulllanmak lazım tatlım sen kullanmadınmı bende kaydırıcılarla egzersiz yapıyorum kendimi biraz rahat hissedince emla alıp denemeyi düşünüyorum..ooooffffsenağlama

hı ayrıca ben hastane psikoloğuna gittim..özelden fazla para harcamadım ama genede her ay veriyodum 50 60 civarı...onun dışında özel terapilereözel doktorlara bilmem nerelere gidecek param olsa inanki burda oturup bütün bu sayfaları okumam ayrıca o parayı vermemde verememde zaten...

ben zamanla kendimi hazir hissettim beyin ve vucut olarak sonra kendimm istedimm..hic abarttildigi gibi birsey degilmis korkuttular hep soyle acir boyle acir yok soyle kan gelir yok oyle birsey kendini rahat birakirsan kasmadigin icinn aci falanda olmuyor..:içelim:wc de idrarinizi yaparken arada bir tutun birakin buda cok ise yariyor..kas gevselticide alabilirsiniz..kafan rahat olduktan sonra gerisi cok kolaymis..hersey beyinde bitiyor..:teselli:simdi dunya yansa tinnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
ben bugün doktora gittim parmağını iyice soktu ağrıdı ama kasılma olmadı. normalde p... ile denerken hem ağrı hem kasılma oluyo. yapabilirisn dedi doktor buraya gelip muayene olman bile büyük başarı.. parmak egzersizleri yap dedi.

bi de zar esnekmiş sormayı unuttum doktora esnek olsa bile spermler içeri gittiğinde hamile kalma ihtimalim var mı acaba?

bi de zar esnekmiş sormayı unuttum doktora esnek olsa bile spermler içeri gittiğinde hamile kalma ihtimalim var mı acaba?[/QUOTE]

tabikide hamile kalirsin esnek olmasi kan gelmeyecegi anlamina gelir spermlerin gecemeyecegi anlamina gelmez..

tabikide hamile kalirsin esnek olmasi kan gelmeyecegi anlamina gelir spermlerin gecemeyecegi anlamina gelmez..[/QUOTE]

inşallah ya hamile kalırım artık allah nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese:emir_bebek:

dilekcim bence vajiyi yenmeden hamileliği düşünme derim bu zaten bizim için başlıbaşına bir dert bence vajiden kurtul sonra bebek düşün ki allah inşallah verir ben vajiliyken aşılama yaptırmıştım benim kızlık zarımda öle yırtılmıştı ama iyikide tutmamış diyorum çünkü zaten ben bu işi beceremeden rahat edemiycem bu sefer daha çok stresli olacaktım benim aşılama yaptırmamdaki amaç sadece eşimin istemesiydi benim eşim o kadar anlayışlı bir insan değil malesef bunun bir hastalık olduğunu bile kabul etmiyo gerisini siz düşünün fazla uzattım sanırım kusura bakmayın

dilekcim biliyorum tatlım özelden banada anlatttın..hihoyyyt.bende parmak egzersizlerine devam canım... ama arkadaşın miyukmuyikin dediği çok farklı neyi anlatıcaksınız ki diye yazmış...hepimiz burda birbirimize önerilerde bulunmuyomuyuz ne demek yani yapanlar neyi anlatcaklar...aile terapisti falan demiş acaba kendi vaji zamanlarında araştırma yapmıyomuydu madem beyinde bitiyo niye vaji olmuş...bide ilk ilşkiyi bence krem vs kulllanmak lazım tatlım sen kullanmadınmı bende kaydırıcılarla egzersiz yapıyorum kendimi biraz rahat hissedince emla alıp denemeyi düşünüyorum..ooooffffsenağlama

herkes kendi kurtulduğu yöntemleri anlatıyo bir şekilde.. ben burda parmak egzersizlerinin en ince ayrıntısına kadar anlatmak isterim ama forum da yasakmı böyle anlatmak bilmediğim için bazı isteyen arkadaşara özelden anlatıyorum..
bende yaşadım bunu yıllarca sizi de gayet iyi anlıyorum, bu yüzden size en güzel yardımı yapmaya çalışıyorum.. beş yıl vajiye bile bakamayan ben tabiki de zorlandım ilk başta parmak egzersizlerinden ama istemek çabalamak lazım.. çünkü uyuşturucu kremler gecici çözüm.. sizin zarar görmenizi istemiyorum... bi arkadaş tanıyorum bu uyuşturucu kremle başaran ve 1,5 yıldır hala onla yapıyo ve bırakamaıyo artık bünyesine zararı olmaya başladı.. ben sizinde bu olayı yaşamanızı istemiyorum.. tabi herkeste olucak diye bişi de yok...inşllah sizlerde olmaz böyle bişi ama ben tavsiye etmiyorum..
ben parmak egzersizlerinde bol bol ultrason jeli kullandım.. hiç bir zararı da yok ..
egzersizler sırasında jel kullanın mutlaka
denemekten bişi kaybetmezsiniz.........

kızlar iyi akşamlar.bende vajiliydim ama yendim.
ben parmak egzersizleri yapmadım yapmakda istemedim zaten.iki sene kadar sürdü bende.sonra doktor ulusoya gittim. ona çok dua ediyorum.hastalarını en fazla (abartmıyorum)
gerçekten kim olursa olsun kaç yıllık ve nasıl bir problem olursa olsun iki günde kısa süreli görüşmelerle tedavi ediyor.mucize gibi bişey.ben vajiliyken ihç bir umudum kalmadığını düşündüğüm anda buldum doktoru netten araştırıp.çok şükür yendim.şuan çok huzurlu ve mutluyum.
ALlah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın diyorum

arkadaşım bana taş atmışsın ama ben kimsenin kötülüğü için söylemedim sonuçta herkes bu işi egzersiz ile başarabilir ben panik atak hastasıyım evlenince buda vajinismusa çevirdi yoksa keyfimden bu hastalığa sahip çıkmadım ayrıca ben devlet hastanesinin cinsel terapisini uyguladım ve bunada hiç para vermedim açıklamam yeterli oldumu.........?

sana taş atmadım resmen söyledimm yazdım...bende panik atak hastasıyım o yada bu şekilde oldu işte bu vaji belası....herkes korku kasılma anlatılanlar vs bu sorunlar yüzünden o yada bu şekilde yaşıyoo bu sorunu..hiç kimse keyfinden ayyy kocacım canım istemiyoo yapma demiyoo...tatlım kimsenin kötülüğü için söylemedim diyosun ama diğer yazında neyi anlatcaklarki insanlar diyosunn sen anlatmıyomusun????sen bu konuyla ilgili açıklama yapmıyomusun???en azından egzersiz yaptım diyosun nasıl yaptın desek anlatacaksın dimi...bak en azından bu sayfaya giriyosun bu konuda bişeler yazıyosun dimi...bide dönüyosun insanlar ne anlatacaklar diyosun...:içelim:

sana taş atmadım resmen söyledimm yazdım...bende panik atak hastasıyım o yada bu şekilde oldu işte bu vaji belası....herkes korku kasılma anlatılanlar vs bu sorunlar yüzünden o yada bu şekilde yaşıyoo bu sorunu..hiç kimse keyfinden ayyy kocacım canım istemiyoo yapma demiyoo...tatlım kimsenin kötülüğü için söylemedim diyosun ama diğer yazında neyi anlatcaklarki insanlar diyosunn sen anlatmıyomusun????sen bu konuyla ilgili açıklama yapmıyomusun???en azından egzersiz yaptım diyosun nasıl yaptın desek anlatacaksın dimi...bak en azından bu sayfaya giriyosun bu konuda bişeler yazıyosun dimi...bide dönüyosun insanlar ne anlatacaklar diyosun...:içelim:

arkadaş sen ne kadar alıngansın öyle ben bu topikte zaten herşey yazıyor herşey tekrardan ibaret demek istedim sadece özelden yazayım demelerine anlam veremedim yoksa tabiki baktım topiğe ama izlenilen yol hep aynı krem yada ilaç bunlara aldanmayın bunlarla sorunun üstesinden gelinmez geçici şeyler krem yada ilacı bırakınca ne olacak yada nereye kadar kullanılabilinir unutmaki bunlarında yan etkisi var

eeee sende yane yolun başında desene özelden anlatanlara diyee beni konuşturuyonkaydirigubbakcemile5...alınganlık değil tatlım ya insanlar ne anlatcaklar deyince bende diyom bu buraya neye giriyoo...özeldende anlatmaları ilaçları falan burda yazmak istememeleri falan olabilir...bak bide hergeçen gün yeni insanlar bu sorunu yaşayıp bu sayfaya geliyo okuyolar yazılanları...neyse ayyy dayanamam hemen patlarım napim...stres parmak egzersizi beni sıktı artık...içecem rakıyı yatacam aşaya töbe töbeeee zaten kafamçokkarıştıaz kaldı bendede o olcak yaniii...sonrada gelip rakının markasını vercem...mafoldumbenkaydirigubbakcemile2

X