B
BURCUAKINAY
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
denizcem izmitin adına konuşmuş gibi olcam ama arkadaşım oda zaten.dün biz konuştuk iğne dikloron hap lustral vermiş benim ara sıra vajiyle ilgili olmadan kullandım şeyler böbreğim için falan, lustral zaten sakinleştirici ben pek faydası olcanı zannetmiyorum ama o deniyecek bizi bilgilendircek canım...izmit 82 arkadaşım hap igne ne verdi acaba ben ecz.de çalışıyorum merak ettim kasgevşetici falan mı?
bende de o rahatsızlık var ne yapıcam bilmiyorum yeni evliyim günlerim kabus gibi geçiyo kocamıda üzdüğüm için daha çok kaygılanıyorum
arkadaŞlar korkacak bİŞey yok 2 aydır yazmıyordum buraya bende vajİlİydİm ve sadece 1 hafta Önce kurtuldum bu İlletden..
YapacaĞınız İlk Şey İNANMAK olsun sonrasındada doĞru nefes takdİklerİ ve kegel egzersİzlerİ...arkadasından parmak egzersİzlerİyle baŞarmanız Öyle kolay olurkİİ..
Ben 15 gÜnde halletdİm bu İŞİ.. Sİzler daha kısa sÜrede bİle baŞarabİlİrsİnİz. Yeterkİ İsteyİn vede mÜcadeleden yılmayın. Her tÜrlÜ sorunuzu sorun seve seve yardımcıolurum ...
evli olmayan bayanlar çıkın bakalım buradan hadi naşşş...
arkadaslar ben 3sene yasadım bu durumu gitmediğim doktor vs kalmadı ama kendim atlattım ve olduktan sonra benden kan falan da gelmedi olduğuna inannamadım onun için çünkü hiççç hemde hiiççç canım acımadı inanmayıp doktora gittim doktor olmus dei:)
2 ay olduu düzeleli simdi hemen bebek istiyortum hemen insallah tabiidelikafaduldendelikafadulden