- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.101
whatsup sen de emla kullananlardansın.
peki emlanın eşimi etkilememesi için ne yapmalıyız
prezarvatifmi kullanmalıyız
ben daha denemedim de bi de öyle bi problem çıksın istemiyorum baştan önlemini alalım bilelim dee
bahar07 ve tebessum . emla krem kullanmaya devam edıyormusunuz.
merhabalar herkese .Dryan ve tebessüm26 siz doktor ulusoylamı başardınızBende bu geçtiğimiz yaz gitmek için randevu istedim ama çok yoğun olduğunu söyledi gidemedik çok istemiştim çükü.senden bişey rica edicem.murat bey gleitgelen jel ile dilatörlemi iişkiye hazırlıyor. hipnoz olayıda var onu bilyorum ama hipnozda tam bir hipnoz değil sanırım.konşuyor seninle bana yardımcı olursanız çok sevinirim.hiç olmazsa jelin ismini bileyim de parmakla falan denemeye başlamak istiyorum.çünkü benim izin problemim var benim izin alıcağım dönemde de doktor bey çk yoğun oluor randevu alamıyorum.ben 2 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı delireceğim artık hiç birşeye başlamadım ne parmak egzersizi ne de doktora gitmek gibi ama artık biyerden başlamak istiyorum.çünkü bebekte istiyorum bana lütfen yardım edin
gözün aydın olsun duyguuuuuuuuu
darısı başımızaaa
en son başaran sensin sana sorayım ben de
artık yardımcı konumuna geçenlerdensin ne de olsaaa:))
**
ben de emla ve jeli bu hafta deneyeceğim eşim gelince ilk kez
tam olarak nasıl kullandığını anlatır mısın
emlayı kendime jeli eşime mi süreceğiz
ve de emla eşini etkilemedi mi sertleşmeme gibi bi problem olmadı mı hiç ben ondan korkuyorum
bu sefer başarmak istiyorum ben de çok
yoksa yine bir ay sonrasına kalacakk(
cnm ben sadece birkere kullandım birdaha kulanmadım sende cesaretini topla ve bidaha kullanma jeli de birkaç sefer kullandım bıraktım fakat doğumdan sonra biraz zorlandım tedavi eden drumla görüştüm oda jeli önerdi jeli tekrar birkaç sefer rahatlamak için kullandım şimdi hiç birşey kullanmıyorum onuda ben kötü bir doğum geçirdim tecrübesiz bir dra gittim bilmeden benim ruhsal durumumu mahvetti doğumda ama şükürler olsun hiçbişeyim yok şimdi inş sende hiçbişey kullanmadan yapacaksın ama kendini tamamen rahat hissedene kadar jeli kullan istersen cnm
tebessum canım ben pekı emlayı kullanmadan ilişkiye gırersem acı hıssedermıyım ??? yoksa dun gece yasadıgım yanma kadar bır seylermı hıssederım ama jelı kullanıcam onun cok faydasını var.
bu arada benden dun gece kan geldı anlayacagın bakırelıgım dun gece bozuldu:))3 yıl sonunda allahıma cok şükür.
hayır cnm kendini kasma ufak ufak nefes egzersizleri yap bu seni çok rahatlatacak ve vajinanın kasılmasın önleyecek penisi alamadığın yerde nefes al ver aburnundan derin nefes al ağzından ver inan hiçbişey hissetmeyeceksin ben senden daha ağır bir vakkaydım asla parmak dahi alamadım şimdi herşey normal inan bidaha hastalığın tekrarlamıyacak bunu öncelikle aklından çıkar bu hastalık psikolojik bir hastalık diyorlar ya ben bu yıl çok kötü bir yıl geçirdim annemi kaybettim günlerce hstanede yattım al üstüne hamile kaldım 6 aylıkken bebeklerimi kaybettim(ikizdi) anlayacağın kabus gibi bir yıldı insanoğlu böyle bir mahlukat herşeye dayanıyor demek istediğim şey bunca üzüntüye bunca strese hastalığım tekrarlamadı hiç merak etme cnm herşey çok güzel olacak
arkadaşlar 8 aylık evliyim malum vajinismusum lütfen bana da bir akıl verin kendimden nefret ediyom artık dün gece eşimin yanında vazelinli su dolu tencerede oturdum haydar dümenin ilaçlarını sıktığım da eşim yanması azalsın diye orama üflüyordu.bu düştüğüm hallere inanamıyorum hiç biri işime yaramıyor herkesin dediği gibi o duvar ile karşılaşıyoruz LÜTFEN YARDIM EDİN....
whatsup sakıncası yoksa tedavinin ücretini öğrenebilirmiyim.
zemuszemus:teytey::hooray: canım tebrikler...özlemersel canım ben 3 yıl esımın penısı hıc ıcıme alamadım bu emla ile 5 dakda oldu valla hala ınanamıyorum acaba tekrar aynı sorunu yasarmıyım dıyede korkuyorum sureklı denemelere devam edecegım elayıda azaltarak tabi. ben burdakı arkadslarımın bana soyledıgı sekılde uyguladım yani şu sekılde tatlım önce kendımı rajatlamak adına sıcak bır banyoyay gırdım ve duş aldım ardından ilişkiye gırmdeden öncede emladan fındık buyuklugunde vajınamın ıcıne surebıldıgım yanı parmagımı sokabıldıgım yere kadar gıttım zaten benım parmak egzersızlerınde sorunum yoktu 3 parmaga kadar ıcıme alabılıyordum penıs korkum vardı acıyacak korkusu anlayacagın emlayı surdukten sonra hafıfı bır yanma oluyor. hemen gecıyor oda uyustugunun etkısı uyusmaya baslıyor 5-10 dak bekledım ben kremı surdukten sonra daha sonra da gıletgelen jelını 1 tupun yarısını kullandım yarısını esım penısıne surdu yarsısınıda ben vajınamın içine sıktım jelın hıcbır zararı yok canım ıstegıne baglı olarak kullanmya devam edebılırsın ama emlayı uzun kullanmayın dıyorlar. daha sonra ön sevısme gerceklestı ben önce uste ben olayım dedım belkı daha rahat olurum dıye baktım ben uste beceremıyorum ıcıme alabılıyorum ama esımın hareket etmesıne ızın vermıyorum en ıyııs dedım alta ben geceyım yıne aynı sekılde esım penısı elıle yerlestırdı ve hıcbırsey anlamadım ıcıne aldıgını hıssedıyosun ama acının aaa sı yok. sankı vajınan yıllardır penıs alamya lısık gıbıydı sonra esım gıtgel yaptı. hatta ben zevk bıle aldım dıyebılırım uyusuk olmasına ragmen kesınlıkle korkama canım kesınlıkle ılk fırsatında dene bu sıtede benden daha fazla korkakk emınım yoktur. yıllarıma uzuldum sevıncten dun gece hem aglıyorum hem guluyorum. o sevınc psıkolojısını senınde en kısa zamanda yasayacagına emınım basarılar.
arkadaşlar
gleitgelen jel de eczanede satılıyor değil mi
emlayı doktora yazdırmaya çalışacam bakalım yazarsa
ikisni birden alayım
fiyatını bilen var mı jelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?