Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım sukurler olsun ınanılmaz sevındım gozumuz aydın bak bıtıt artık bundan sonrakı hayatın dahada guzel olucak valla ben elma kremle bır kez yaptım dun aksam adetım bıtıt denemek ıstedım elma kremsız ama yapamadım bır hafta ara verınce zor oldu olmadı elma kremsız aglamaya basladım yapamıyorum dıye esımle konustuk bır kac kez daha elma kremle yapalım ıyıce vajına ıcı acılsın dedık cunku daha bende sen gıbı 1 kez tam olarak yapabıldım yanı ıstersen send ebır elm kremsız dene belkı yapabılrsın zaten saan demıstımd emı pen... gırısını hıssedıyosun ama acı yk ALLAH herkeze nasıp etsın bundan sonra mutluluklar senınle olsun sımdı yenıden evlenmıs gıbı hıssedıceksın dusunkı yenı evlendın kotu gunler gerıde kaldıkaydirigubbakcemile2

sakın canım ya o nasıl bı kelıme ıntahar falan ınan hıcbıırmıızn sendnefarkı yk bazen bızlerde umudumuzu yıtırıyoruz ama olmaz ALLAH bıze bu derdı verdıyse dermanınıda elvet verecektır ben senınde yenıcegıne ınanıyorum sakın pes etme benımd ehenuz bıtmedı ama ınanıoyrum yenıcem hepımız sana yardımcı olmak ısterız eger tabıs end eıstersen o yuzden sımdı toparlan ve sıfırdan basla bak gor en kısa zamndan nasıl yenıceksın

baharcım allah senden razı olsun verdiğin herşeyi yaptım ve dün gece bende mutlu sona ulaştım :teytey:
emlayı dediğin gibi uyguladım ve hiçbir şey hissetmedim artık eşimle o anda olmuyor diye tartışma noktasına geldik sonra bi baktıkki mutlu son alkisalkisalkis

inanamadım resmen çünkü duymadım bile ikimizde şok içindeyiz halen hiçbir acı yok sonra kalktım baktım acaba yanlış bişeymi oldu diye ama şükürler olsunki olmuş ama şimdi sanki ikincisinde kremsiz olmucak gibi his var içimde senin yazını okudum bende bir süre kreme devam etmeyi düşünüyorum

arkadaşlar gerçekten umudunuzu yitirmeyin emla kremi alın ve baharın tarif ettiği gibi uygulayın gerçekten o anda hiçbişey hissetmiyosunuz
allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hevalcim, umut olmazsa umut edileni ele geçirmek de mümkün değildir. Kötü düşünceleri kafandan at. Umudunu hiçbir zaman yitirme. Bunun için doktora gittiniz mi? Gitmediyseniz, bence derhal gidin. Hayat, intihar edilmeyecek kadar güzel. İnsan, canlıların içinde en güçlüsü. İnsanın dileyip de yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Geçmiş bunun örnekleriyle dolu.Önemli olan çözüm yolları üretmek ve onları uygulamak için gerekli azmi göstermektir. Ben, senin bu kararlılığı gösterip bu sorunun üstesinden geleceğine inanıyorum. Sana bu konuda tüm yüreğimle destrek veriyorum. En kısa sürede bundan kurtulman dileğiyle.

ya super bır haber bu ya tebrık edıyorum ne demıstım acımıyo demı ...ıstersen bı elma kremsız bır dene eger yapamazsan kullanırısın belkıde oluverır demı korkma olmazsa elma krem kullanırısn gordunmu artık bıttı gozun aydın mutlulugun hıc azalmasın canım su ankı hıslrını ck ıyı bılıyorum ınanmıoyrsun bend eoyleydım aglamaktan bı harap olmustum hemen annemı aramıstım annemde sesımden korkup bır sey oldu sanmıstı cunku aglıyordum oldu anne oldu dıyorum annem gene panıkle ne oldu dıyor aklına bıle gelmıyor yanı sonra oda agladı benle beraber kaydirigubbakcemile2

başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum. böyle güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum bende 1sene ugraşmıştım ve ne demek olduğunu gayet ii biliyorum.
emla kreme gelince ben 1aya yakın kullandım. 1ayın sonunda bıraktım. bence çokda bi zararı yok ama abartmamak lazım. yavaş yavaş bırakmaya çalışın. ztn ilişkiye alıştıktan sonra bırakılıyo.
tekrar tebrikler kızlar allah başka sıkıntı vermesin...

3.500TL ye tedavi oldum canım.

of of of bu işten rant sağlamaya çalışanlar gitgide artmış.Üzüldüm bu kadar paraya yazık valla.Sonuçta kurtulduysan sevinirim ama inan kendi çabamızlada halledebiliyoruz.Geç oluyor güç olmuyor.Yeterki bir cesaret egzersizlere başlayıp belli bir düzende her gün belli sürelerde sürdürelim.Mutlaka ilerleme kaydediliyor.Ben internetten bir başka siteden arkadaşlarla yardımlaşarak egzersizleri belli düzende yaparak daraldığımda bunaldığımda birbirimize danışarak 1,5 yılda halledemediğim meselemi 1,5 ayda çözdüm.Ve 2 sene geçti üzerinden çok mutluyum şükürler olsun.Tekrarlamadı yada bir daha zorluk yaşamadım.Şimdide hamişim Allahın izniyle.Rabbim herkesi bu sıkıntıdan tez zamanda kurtarsın.İsteyin başaracağınıza inanın ve başlayın egzersizlere.

Önce nefes egzersizi.Derin nefes almayı öğrenmeniz gerek.Burundan alıp ağızdan yavaş yavaş vererek ve göğüsü değil karnınızı şişirerek nefes almak.

Sonra kegel egzersizi yani vajeni sıkıp bırakmak.Wc de idrarınızı yaparken birden tutun sonra tekrar devam edin tutun devam edin.Bu şekilde vajeni nasıl sıkıp bırakacağınızı vajene nasıl egzersiz yaptıracağınızı öğrenmiş olursunuz.Oturduğunuz yerde bile yapabilirsiniz.

Sonrada parmak egzersizlerine başlamak ve istikrarlı bir şekilde devam etmek.Elinize eldiven geçirip jel sürerek (gleit-gelen yada ultrason jeli olabilir)ilk önce serçe parmağınızın ilk boğumunu vajene itmeye çalışarak başlayabilirsiniz egzersizlere.İlk deneme her zaman biraz zordur.Ama pes etmeyip devam eder ve serçe parmağınızın yada işaret parmağınızın ilk boğumunu aldığınızda (ki bu bazen yarım saat bile sürebiliyor kişiden kişiye değişiyor süresi) yapabileceğinize inanıp sonraki günler 2.ve 3.boğumuda alıp 2. Ve en son 3. parmağa geçtiğinizde kendinize inanamıyorsunuz.Pes etmemek ve her gün belli düzende egzersizlere devam etmek çok önemli.Bir günde çözülmesini beklemeyin.Bu hastalığa bir günde yakalanmadık haliyle bir gündede kurtulmayacağız.Başaran vardır belki bir günde o da kişinin iradesi yapısıyla ilgili.Ama siz asla başlarken kendinizi zaman faktörüyle şartlamayın.Yoksa yorulup pes edersiniz bütün emeğiniz boşa gider.2 haftada çözende var 6 ay da çözende.Sonuçta bu egzersizlere başlayan ve devam eden herkes başardı.Sizde başarabilirisniz.Korkmayın ve başlayın.

Parmak egzersizleri devam ederken p...n..s egzersizinede başlayabilirisiniz.Eşinizle denemeler yapabilirsiniz.Mesela 3.parmağa geçtiğinizde eşinizden talepte bulunup hangi pozisyon size uygun geliyorsa (alt yada üst) o şekilde p..n..s denemelerine başlar ve ne kadar ilerlediğinizi görürsünüz.Başta hepsini alamayabilirsiniz ama denemeye devam ettikçe göreceksiniz ki bir gün hepsi bitmiş olacak.Hatta gerçekten başardımmı bittimi yani bu kadarmı diye şaşıracaksınız.

Bu anlattıklarım masal değil.Bunları bizzat yaşayan arkadaşlarımdan biriyim sadece.Sitedeki bütün arkadaşlarımla bu sıkıntıları paylaştık amma erken amme geç birbirimize destek olarak başardık çok şükür.

Sizde inanın ve başarın.Ben başaralı 2 yıldan fazla oldu bu nedenle egzersizleri kendi dilimle anlatmaya çalıştım mümkün olduğunca anlayacağınız dilde anlatmaya çalıştım.Bu anlattıklarım bir liste halinde tek tek maddeler halinde sıralı aslında.Bulursam burayada koyarım.

Allah yardımcınız olsun... İnanıyorumki hepiniz başaracaksınız ........kaydirigubbakcemile5

cnm doğru söylüyosun güzel anlatmışsın. evet ben çok para verdim ama artık sabrım ve huzurum kalmamıştı. parmak egzersizi mümkün değil yapamıyordum. maddi olarak durumumda vardı. bilinen iyi bir doktora gittim ve sdce 8seansta çözdüm. şuanda huzurlu ve mutluyum benim için önemli olanda bu. kimisi kendi çözüyo kimiside benim gibi doktorla. ama önemli olan artık 6aydır düzenli ilişkiye giriyorum ve sanki bu hastalığı hiç yaşamamış gibiyim.

slm kızlar siteye yeni üyeyim.ben de aynı konudan dertliym.emla krem ile bi jel den bahsediliyor.zahmet olmazsa tam olarak isimlerni ve nasıl kullanmam gerektiğini yazabilir misiniz?:kedi:

slm kızlar siteye yeni üyeyim.ben de aynı konudan dertliym.emla krem ile bi jel den bahsediliyor.zahmet olmazsa tam olarak isimlerni ve nasıl kullanmam gerektiğini yazabilir misiniz?:kedi:
slm hosgeldım
ılk olarak bence egzersızlerı yapmaya calıs en son elma krem hıc denedınmı egzersız yapamyı durumundan bahsedermıısn

kegel egzersizini parmak egzersizini yapıyorum .orta parmk sonuna kadar gidiyor ama iş ilişkiye gelince değişiyor çok kasıyorum canım acımayacak diye düşünüyorum falan ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.ağustosta doktora gittim bir yıılık evliydim ve doktor bakiresin dedi.dört dörtlük vajinusmus hastasısın dedi.cinsel terapi al dedi sonra seanslarla ben çözerim dedi.benim de doktorluk bi durumum olmadığını kendim halledicem psikolojik dedim arada bi ileriye kadar gidiyor ama tam olarak oldu.artık rahatım diyemiyorum yardım edin.emla ve jel hiç denemedim bana iyi gelir mi?

ck guzel madem parmak egzersızlerınde sorun yasamıyorusun durumun ck kotu degıl once ck rahat olmalısın ve kendımden bılıyorum sevısme esnasında o anı duusnerek baslarsam olmuyor onun ııcn ck rahat olmaya calıs ...bence penıs denemesını bı yap eger olmassa parmak egzersızlerıne devam et... sımdı bı eczaneye gıt kayganlastırııc jel al ve yanında elma krem bu elma kremı parmagının ucuna fındık buyukluugnde al ve vajının ıcıne parmagında ılerlete bıldıgın kadar ılerlet ve sur hafıf bır yanma yapıyo ama ck kısa suruyor azcık dayan hemen gecer ben bu hastalııg elma kremle astım ve cogu ınsan eger okursan onlarda ılk olarak kendıne guven yapabılecegıne ınan cuku bız yptıysak sende yaparsın emınım senden daha kotu duurmda olanlar var yanı ben brn bıle yaptım ...elma kremı surdukten bır kac dakka sonra uyusma baslar bırde kendıne o jelden sık ıc kısmına dogru esınde kullansın sonra derın nefes la ver ve hangı pozısyonda rahatsan ıster altta ıster ustte dene hıc canın yanmıycak gercekten soyluyorum o ılac ınanılmaz uyusturuyor penı... gırmesını hıssedıyosun ama acı yk

Duygu işte budur .Canımtebrik ederim...Mutluluğun daim olsun alkisalkisalkis

Ay bu doktorlarda saçı başı yolunacak cinsten valla bence durumun çok çok iyi bende ilk denemem de serçe ve orta parmağımı çok rahat alabilmiştim.AMa p..s denemesinde olmamıştı.Sonra 2 parmak ve 3 parmak derken hiç beklemediğim bi anda başarmıştım.Ki parmak alabiliyorsan hele helede ileriye kadar alabiliyorsan başarman çokkk yakındır.Arkadaşların tavsiyesiyle elma da kullanabilirsin.Ben hiç denemedim sadece jelle olmuştu çok şükür..Umarım herkes başarır da kurtulu bu iletten ...:Saruboceq:

çok teşekkür edrim eczaneden alacaklarımın tam olarak adını yazabilir misin? kendime güvenmeye çalışıyorum çok zor olmasa gerek diyorum ilk zamanlara göre daha rahatım burada yazılanları okudum üye olmak istedim o zamanlar üye alımı yapılmıyordu.inşallah en kısa zamanda ben de müjde verenlerden olurum pınar cevapladığın için ve yardımların için çok teşekkür ederim

eczaneden elma krem bırde kayganlastırııc jel dersen hemen bulabılrıısn fıyat olarak elma krem 28 cıvarı jelde 8 falan galıba sonrada dedıklerımı unutma ok :Saruboceq:ıhsallh yenıceksın

Yaa arkadaslar ben hala parmak egzersizlerine baslayamadim( En tembel benim galiba burda. Napicam bennn yaa hep diyordum ben galiba parmak egzersizi yapmadan basaricam diye cunku bi kismini alabiliyorum ama kayganlasitici surunce isim bitiyo malesef kayganlastiici surunce basini bile degdiremiyorum. cok korkuyorum. Bi de ben altta olucak ve bacaklarimi azcik acicam ancak oyle rahat oluyorum. bacaklarimi acinca(misyoner pozisyonu denilen pozisyon) tamamen kilitleniyorum. Off burda emla filan da yok(

Son düzenleme:
canım aslında kuruyken korkman lazım kayganlastırıcı ısını kolaylastırıyor ama sen sankı bır anda gırı vercek dıye korkuyon demı korkma hemen bır andan olmaz rahat ol sen ustte deen bır kez bak dıyorsun bır kısmını alıyorum dıye dene devam et yavas yavas olucak bend ecunku duurmun ck kotu deyıl rahat olmaya calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…