- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.081
canım ben hera kadın sağlığı merkezinde dr süleyman eserdağa tedavi oldum 8seansta yendim. çok ileri vakalarda hipnozda yapıolarmış ama bana gerek olmadığını söyledi ve yapmadı. 8seansın ilk 2seansı ayna ile tanıma ve oraya masaj çalışması ile geçti. diğer 6seansta dilatörle egzersiz yaptık. parmak egzersizi yerine dilatör veriyo. tedavi süresince emla ve bepanten kullandım. yendikten 1aysonra emlayıda bıraktım. 6aydır düzenli ilişkiye giriyorum.tedavi maliyetli tabii. baya bi para ödedim ama hiç pişman değilim. kendi kendime çözemedim çünkü. ama şunuda söliim doktorun yaptırdığı inanki evdeki egzersizlerden farklı değil. doktor bende sdce psikolojik destek ve yardımcı oldu. eğer maddi durumun varsa gitmeni tavsiye ederim. ztn %100tedavi garantisi veriyo. ama durumun yoksa da evde kendin egzersizlerle yenebilirsin. doktorun elindede sihirli bir değnek yok sonuçta. soruların olursa herzaman cevaplarım.
aydın nazillide bi doktora gittim keşke başta gitseymişim ama ben baya bir bekledim ve 2 gün içinde 3 seans oldu.seans sonunda bana 3 aparat verdi küçük orta büyük birde jel verdi.eve gidince sırasıyla verdiği aparatları denedim. ilk önce küçükten başlayarak o kadar kolay olduki hiç birşey hissetmedim
canım bende o dra msn görüşmeli redavi oldum sana verdiği malzemeleri kargo ile gönderdi bende üç kez görüşüp bir günde kurtuldum
cnm inanki çok sevindim gece bir bakıp öle yatıyım dedim msjını gördüm gerçekten çok ama çok sevindim bundan sonrada telaş yok yavaş yavaş kremi bırakırsın zamnla herşey umduğundan daha düzel olacak inan kendim başardığım gün kadar telaşlanıp sevindim tekrar tebrik ederim yarın inş ayrıntıları konuşuruzkızlaaaaarrrrrr rüya mı gercekmi bilemıyorum ama ben bu gece 1 saat önce allahıma çok ama çok şükürler olsunki başardım evet basardım dıyorum kendım bile ınanamıyorum.sasbahı bekleyeemdım:)))
3 yıl sonunda bunu bu kadar kolay bır sekılde yenecegımı hıc dusunemezdım bu sıtede bana yardımcı olan butun arkadaslarıma dilek84 bahar07 tebessum ya aklıma gelmeyen dıger arkaslarım hepınızden allah razı olsun yardımlarınız sayesınde verdıgınız bılgıler sayesınde hem cahıllıgımı aştım hem bilinç altındakı sacma sapan fıkırlerımi duzelletınız.
Nasıl basaradıgımı çok kısa bır sekılde söyleyeyım detayları yarın ve dıger gunler uzun uzun anlatırım bundan sonra bende sıze destek olacagım. Tebessüm ve bahar07 arkadaslarımın tavsıyelerıne uyaak önce emla krem aldım ve gıletgelen jelını aldım bu ıkısını kullandım arkadslar sıze yemınederım bu sıtede kımse benım kadar cesaretsız ve korkak olamaz 3 yıl cektım arkadslar hıc ama hıc bısey hıssetmeyın penısın oraya gırecegı fıkrını benımseyemeyen arkadslar bende sızler gıbı dusunuyodum ama lütfen bunları unutun.bızler gercketen baska dunyada mı yasıyoruz ne. cocuklukmus yaptıklarımız penıs o kadar rahat gırıyokı bıde jelı kullanın.acı yooooookkkk penısın ıcınde oldugunu hıssedıyosunuz detaylar yarın benım cıkmam gerekıyo. hepınıze cok ama cok tsk ederım
canım ben İstanbulda oturuyorum keşke bende size yakın olabilseydim kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ben parmak egsersizlerini yapıyırum yavaş yavaş ama hiç denemedik uzun zamandan beri birbirimize yaklaşmayı o durumda ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum ama bakıalım inşallah olucak bu sefer ama yine yapamassam korkusu yok değil yani.Sitede sohbete katıldım bi ara sanki benle dalga geçtiler bu konuyla ilgili sormuştum yardımcı olurmusunuz siye çok alındım ve üzüldüm .Sonra sana yazdım işte seninle msn le görüşsek çok güzl olurdu en azından o şekilde iletişime geçsek bana da bu konuda yardımcı olursanız lütfen ben de zor durumdayım bunu yaşayan anlar sadece kimseye söyleyemiyorum kendi edrafımda kimsem yok burda o yüzden memleketten uzaktayım ben
merhaba arkadaşım bende aynı sorunu yaşayıp yendim Allahıma şükürler olsun.istersen yardımcı olurum. sadece sana değil tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim.canım ben İstanbulda oturuyorum keşke bende size yakın olabilseydim kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ben parmak egsersizlerini yapıyırum yavaş yavaş ama hiç denemedik uzun zamandan beri birbirimize yaklaşmayı o durumda ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum ama bakıalım inşallah olucak bu sefer ama yine yapamassam korkusu yok değil yani.Sitede sohbete katıldım bi ara sanki benle dalga geçtiler bu konuyla ilgili sormuştum yardımcı olurmusunuz siye çok alındım ve üzüldüm .Sonra sana yazdım işte seninle msn le görüşsek çok güzl olurdu en azından o şekilde iletişime geçsek bana da bu konuda yardımcı olursanız lütfen ben de zor durumdayım bunu yaşayan anlar sadece kimseye söyleyemiyorum kendi edrafımda kimsem yok burda o yüzden memleketten uzaktayım ben
selam whatsup.bende önerdiğin merkeze gitmek istiyorum.ancak ilk başta sadece ön muayne için gitmeyi düşünüyorum.henüz randevu almadım daha doğrusu randevu almak için bile cesaretimi toplayamadım.ilk muaynem oluca için çok tedirginim.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?