• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben İstanbulda oturuyorum keşke bende size yakın olabilseydim kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ben parmak egsersizlerini yapıyırum yavaş yavaş ama hiç denemedik uzun zamandan beri birbirimize yaklaşmayı o durumda ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum ama bakıalım inşallah olucak bu sefer ama yine yapamassam korkusu yok değil yani.Sitede sohbete katıldım bi ara sanki benle dalga geçtiler bu konuyla ilgili sormuştum yardımcı olurmusunuz siye çok alındım ve üzüldüm .Sonra sana yazdım işte seninle msn le görüşsek çok güzl olurdu en azından o şekilde iletişime geçsek bana da bu konuda yardımcı olursanız lütfen ben de zor durumdayım bunu yaşayan anlar sadece kimseye söyleyemiyorum kendi edrafımda kimsem yok burda o yüzden memleketten uzaktayım ben

sevgili hevall ben yeni katıldım senin adına çok sevindim inan.EMıNıM ÜZERıNDEN BÜYÜK Bı YÜK KALKTI.Çok ihtiyacım var bu durumda birinin bana yardımcı olmasına inan ki msn adresin yada sohbette görüssek müsatsen canım

canım ben İstanbulda oturuyorum keşke bende size yakın olabilseydim kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ben parmak egsersizlerini yapıyırum yavaş yavaş ama hiç denemedik uzun zamandan beri birbirimize yaklaşmayı o durumda ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum ama bakıalım inşallah olucak bu sefer ama yine yapamassam korkusu yok değil yani.Sitede sohbete katıldım bi ara sanki benle dalga geçtiler bu konuyla ilgili sormuştum yardımcı olurmusunuz siye çok alındım ve üzüldüm .Sonra sana yazdım işte seninle msn le görüşsek çok güzl olurdu en azından o şekilde iletişime geçsek bana da bu konuda yardımcı olursanız lütfen ben de zor durumdayım bunu yaşayan anlar sadece kimseye söyleyemiyorum kendi edrafımda kimsem yok burda o yüzden memleketten uzaktayım ben

canım benim neden dalga geçsinler ayrıca öyle seviyesiz insanlarda varsa boşver takma kafana buda bir hastalık nasıl insanlar bazı hastalık evreleri geçiriyorlarsa bizde bunlardan birini geçiriyoruz zaten acele etme bu iş yavaş yavaş olucak emin ol fakat eşindende uzaklaşma sadece parmak egzersizine yönlenme birbirinize dokunabilirsiniz sadece ilişkiye giremiyosun sen neden tamamen uzaklaşıyosun inş atlatacaksın emin ol allah yardımcın olsun inş

canım benim inşallah sabrının ve azminin karşılıgını alacaksın,sağlıklı şirin hayırlı bebişler versin Rabbim senin kucağına.ve benimde kucağıma,isteyen herkesin kucağına.bende öyle çok istiyorumki canım yaa eşimde istiyo tabi.bende senin gibi önce şu vaji işini halledip bebiş bekleyişine gecmek istiyorum:emir_bebek:

inş cnm rabbim herkesin duaların kabul etsin ama önce bu hastalığı yaşayan herkesi bir an önce kurtarsın

galefir sende biyerlerden başla biran önce canım.bence bu hastalıktan kurtulmanın yolu parmak egzersizinden geciyor veya başka bişiy egzersizi,parmakla yapamayan dilatörle yapan arkadaşlar varda.eşinde bunun bi hastalık olduğunun farkında demi canım ve bundan kurtulmak için gerekli yöntemi uygulamalı kurtulmak istiyosa.dr 2.seansta esimide seans odasına aldı ve tek parmak ödevini karsısında uygulamamızı istedi.benim eşim için bu kolay bişiymiydi,elbetteki değildi ama bu durumdan kurtulmak için bu yoldan geçmeliyiz.lütfen canım zaman kaybetme başla biyerlerden nolur,kendine güvenin gelir,hırslanırsın.içine bişiy alamama sorunumuz var bizim ben şükür oraya bişiyin girebildiğini anladım,henüz penisi alamasamda 2 parmaktayım suan.hadi sende yapabilirsin,gayret.

tamam canım sohbtte görüşsek haklısın tabi msn olmaz başka bi yolunu bulamazmısın peki seni zor durumda bırakmak da istemem yanlış anlama beni sadece zor durumda olduğum için ısrarcıyım bu konuda

tamam canım sohbtte görüşsek haklısın tabi msn olmaz başka bi yolunu bulamazmısın peki seni zor durumda bırakmak da istemem yanlış anlama beni sadece zor durumda olduğum için ısrarcıyım bu konuda
zaten burdanda aynı şeyleri yazıyor cnm bütün arkadaşlar kimse kimseden farklı bişey yapmıyor inan ya parmak egzersizi ya dilatör krem ve jeller bunun yolu bu yada profesyönel yardım almak başka çaresi yok bu hastalığın

anladım canım canım en o zaman bir nebzede olda ilerleme var mı sence orta parmağmlayaptım bir iki defa da mumla yapmıştım ama biraz korkum var yine bu sefer biter mi sence

canım nasılsın valla üzülme napalım derdimize derman olsunda giden 28 tl olsun ben tam 4000tl verdim ama ne olursa olsun üzülmüyorum helal olsun napıyım o zaman kendi kendime çözemedimde parayı hiç düşünecek durumda değildim sağlık olsun ee neler yaptın bir ilerleme varmı merakla bekliyorum vallahi inanki sizin kadar üzülüyor ve merak ediyorum başında olmayan bilemez bu derdi söyleyince drlar bile aman ne var bunda korkacak kasılıyosunuz diyolar allah kimsenin başına vermesin çok zor ne yazıkki

tebesüm ıyıdır tatlım. senden nbr.ben ınanılmaz heyecanlıyım çünkü bu gece allahın ıznı ıle gerekli tum malzemelerle deneme yapacagız:))
az önce duşumu aldım bebkler gıbı oldum anlayacagın:) emlayı fındık buyuklugunde surucem dımı bıde jelı esıme kendıme de surucem dımı tatlım

mrb arkadaşlar bende bu sorunla 3 yıl kadar uğraşmıştım.başaralı 2 yıl oldu.şimdide hamile kalmaya çalışıyorum.hamilelik konularına bakarken vajinusmus konusunu gördüm.ben doktora gittim sadece vajinusmusla ilgilenen bir doktora giderken hiç ümidim yokdu.Doktordan eve geldim ve başardım.

bende bu akşam düşünüyorum kızlar yapmayı biraz cesaretlendim ama bakalım bende de emla var ben de sürücem allahın izni ile bitecek bu iş kızlar

basarılar arkadasım valla bende bu aksam emla ile deneme yapacagım bakalım neler beklıyor bızı bol şans. umarım yarına güneş gıbı sımsıcak ve pırıl pırıl baslarız

aralma,kendine gvenyrsan sende basarırsın cnm ben dr.yada psikiyatrist yardımıyla yenmedim eşim istemedi en cok ben sana gvnyrum sen yaparsın dedi bide cok para alıyorlar valla o parayı vermeyede acıdım kndm azmettim allah gvndim ilk olark bu bir imtihan sonucta sabredip ilerlycksn arkadslarında dediği gbi kegel,parmak ve jeller en önemlisi de nefes egzerszleri ben bazen zorlndıgımda ona basvurup kurtuluyrum derin bir nefes aldımda p...s daha rahat gryr

arkadaşlar ne olursunuz şu illet hastalığı yenen biri kesin bişey söylesin yani sonuca nasıl vardığını anlatsın..çünkü ben gerçekten çok bunaldım ve çocuk istiyorum artık...
eşim anlayışlı çok şükür ama belli etmeden onunda üzüldüğünün farkındayım..

başarılı sonuca ulaşan arkadaşların yardımını beklemekteyim..

canım ben hera kadın sağlığı merkezinde dr süleyman eserdağa tedavi oldum 8seansta yendim. çok ileri vakalarda hipnozda yapıolarmış ama bana gerek olmadığını söyledi ve yapmadı. 8seansın ilk 2seansı ayna ile tanıma ve oraya masaj çalışması ile geçti. diğer 6seansta dilatörle egzersiz yaptık. parmak egzersizi yerine dilatör veriyo. tedavi süresince emla ve bepanten kullandım. yendikten 1aysonra emlayıda bıraktım. 6aydır düzenli ilişkiye giriyorum.tedavi maliyetli tabii. baya bi para ödedim ama hiç pişman değilim. kendi kendime çözemedim çünkü. ama şunuda söliim doktorun yaptırdığı inanki evdeki egzersizlerden farklı değil. doktor bende sdce psikolojik destek ve yardımcı oldu. eğer maddi durumun varsa gitmeni tavsiye ederim. ztn %100tedavi garantisi veriyo. ama durumun yoksa da evde kendin egzersizlerle yenebilirsin. doktorun elindede sihirli bir değnek yok sonuçta. soruların olursa herzaman cevaplarım.

Back