kızlaaaaarrrrrr rüya mı gercekmi bilemıyorum ama ben bu gece 1 saat önce allahıma çok ama çok şükürler olsunki başardım evet basardım dıyorum kendım bile ınanamıyorum.sasbahı bekleyeemdım:)))
3 yıl sonunda bunu bu kadar kolay bır sekılde yenecegımı hıc dusunemezdım bu sıtede bana yardımcı olan butun arkadaslarıma dilek84 bahar07 tebessum ya aklıma gelmeyen dıger arkaslarım hepınızden allah razı olsun yardımlarınız sayesınde verdıgınız bılgıler sayesınde hem cahıllıgımı aştım hem bilinç altındakı sacma sapan fıkırlerımi duzelletınız.
Nasıl basaradıgımı çok kısa bır sekılde söyleyeyım detayları yarın ve dıger gunler uzun uzun anlatırım bundan sonra bende sıze destek olacagım. Tebessüm ve bahar07 arkadaslarımın tavsıyelerıne uyaak önce emla krem aldım ve gıletgelen jelını aldım bu ıkısını kullandım arkadslar sıze yemınederım bu sıtede kımse benım kadar cesaretsız ve korkak olamaz 3 yıl cektım arkadslar hıc ama hıc bısey hıssetmeyın penısın oraya gırecegı fıkrını benımseyemeyen arkadslar bende sızler gıbı dusunuyodum ama lütfen bunları unutun.bızler gercketen baska dunyada mı yasıyoruz ne. cocuklukmus yaptıklarımız penıs o kadar rahat gırıyokı bıde jelı kullanın.acı yooooookkkk penısın ıcınde oldugunu hıssedıyosunuz detaylar yarın benım cıkmam gerekıyo. hepınıze cok ama cok tsk ederım