• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam whatsup.bende önerdiğin merkeze gitmek istiyorum.ancak ilk başta sadece ön muayne için gitmeyi düşünüyorum.henüz randevu almadım daha doğrusu randevu almak için bile cesaretimi toplayamadım.ilk muaynem oluca için çok tedirginim.mafoldumben

aydın nazillide bi doktora gittim keşke başta gitseymişim ama ben baya bir bekledim ve 2 gün içinde 3 seans oldu.seans sonunda bana 3 aparat verdi küçük orta büyük birde jel verdi.eve gidince sırasıyla verdiği aparatları denedim. ilk önce küçükten başlayarak o kadar kolay olduki hiç birşey hissetmedim

canım ben hera kadın sağlığı merkezinde dr süleyman eserdağa tedavi oldum 8seansta yendim. çok ileri vakalarda hipnozda yapıolarmış ama bana gerek olmadığını söyledi ve yapmadı. 8seansın ilk 2seansı ayna ile tanıma ve oraya masaj çalışması ile geçti. diğer 6seansta dilatörle egzersiz yaptık. parmak egzersizi yerine dilatör veriyo. tedavi süresince emla ve bepanten kullandım. yendikten 1aysonra emlayıda bıraktım. 6aydır düzenli ilişkiye giriyorum.tedavi maliyetli tabii. baya bi para ödedim ama hiç pişman değilim. kendi kendime çözemedim çünkü. ama şunuda söliim doktorun yaptırdığı inanki evdeki egzersizlerden farklı değil. doktor bende sdce psikolojik destek ve yardımcı oldu. eğer maddi durumun varsa gitmeni tavsiye ederim. ztn %100tedavi garantisi veriyo. ama durumun yoksa da evde kendin egzersizlerle yenebilirsin. doktorun elindede sihirli bir değnek yok sonuçta. soruların olursa herzaman cevaplarım.

whatsup sen de emla kullananlardansın.
peki emlanın eşimi etkilememesi için ne yapmalıyız
prezarvatifmi kullanmalıyız
ben daha denemedim de bi de öyle bi problem çıksın istemiyorum baştan önlemini alalım bilelim dee

aydın nazillide bi doktora gittim keşke başta gitseymişim ama ben baya bir bekledim ve 2 gün içinde 3 seans oldu.seans sonunda bana 3 aparat verdi küçük orta büyük birde jel verdi.eve gidince sırasıyla verdiği aparatları denedim. ilk önce küçükten başlayarak o kadar kolay olduki hiç birşey hissetmedim

canım bende o dra msn görüşmeli redavi oldum sana verdiği malzemeleri kargo ile gönderdi bende üç kez görüşüp bir günde kurtuldum

kızlaaaaarrrrrr rüya mı gercekmi bilemıyorum ama ben bu gece 1 saat önce allahıma çok ama çok şükürler olsunki başardım evet basardım dıyorum kendım bile ınanamıyorum.sasbahı bekleyeemdım:)))
3 yıl sonunda bunu bu kadar kolay bır sekılde yenecegımı hıc dusunemezdım bu sıtede bana yardımcı olan butun arkadaslarıma dilek84 bahar07 tebessum ya aklıma gelmeyen dıger arkaslarım hepınızden allah razı olsun yardımlarınız sayesınde verdıgınız bılgıler sayesınde hem cahıllıgımı aştım hem bilinç altındakı sacma sapan fıkırlerımi duzelletınız.
Nasıl basaradıgımı çok kısa bır sekılde söyleyeyım detayları yarın ve dıger gunler uzun uzun anlatırım bundan sonra bende sıze destek olacagım. Tebessüm ve bahar07 arkadaslarımın tavsıyelerıne uyaak önce emla krem aldım ve gıletgelen jelını aldım bu ıkısını kullandım arkadslar sıze yemınederım bu sıtede kımse benım kadar cesaretsız ve korkak olamaz 3 yıl cektım arkadslar hıc ama hıc bısey hıssetmeyın penısın oraya gırecegı fıkrını benımseyemeyen arkadslar bende sızler gıbı dusunuyodum ama lütfen bunları unutun.bızler gercketen baska dunyada mı yasıyoruz ne. cocuklukmus yaptıklarımız penıs o kadar rahat gırıyokı bıde jelı kullanın.acı yooooookkkk penısın ıcınde oldugunu hıssedıyosunuz detaylar yarın benım cıkmam gerekıyo. hepınıze cok ama cok tsk ederım

kızlaaaaarrrrrr rüya mı gercekmi bilemıyorum ama ben bu gece 1 saat önce allahıma çok ama çok şükürler olsunki başardım evet basardım dıyorum kendım bile ınanamıyorum.sasbahı bekleyeemdım:)))
3 yıl sonunda bunu bu kadar kolay bır sekılde yenecegımı hıc dusunemezdım bu sıtede bana yardımcı olan butun arkadaslarıma dilek84 bahar07 tebessum ya aklıma gelmeyen dıger arkaslarım hepınızden allah razı olsun yardımlarınız sayesınde verdıgınız bılgıler sayesınde hem cahıllıgımı aştım hem bilinç altındakı sacma sapan fıkırlerımi duzelletınız.
Nasıl basaradıgımı çok kısa bır sekılde söyleyeyım detayları yarın ve dıger gunler uzun uzun anlatırım bundan sonra bende sıze destek olacagım. Tebessüm ve bahar07 arkadaslarımın tavsıyelerıne uyaak önce emla krem aldım ve gıletgelen jelını aldım bu ıkısını kullandım arkadslar sıze yemınederım bu sıtede kımse benım kadar cesaretsız ve korkak olamaz 3 yıl cektım arkadslar hıc ama hıc bısey hıssetmeyın penısın oraya gırecegı fıkrını benımseyemeyen arkadslar bende sızler gıbı dusunuyodum ama lütfen bunları unutun.bızler gercketen baska dunyada mı yasıyoruz ne. cocuklukmus yaptıklarımız penıs o kadar rahat gırıyokı bıde jelı kullanın.acı yooooookkkk penısın ıcınde oldugunu hıssedıyosunuz detaylar yarın benım cıkmam gerekıyo. hepınıze cok ama cok tsk ederım
cnm inanki çok sevindim gece bir bakıp öle yatıyım dedim msjını gördüm gerçekten çok ama çok sevindim bundan sonrada telaş yok yavaş yavaş kremi bırakırsın zamnla herşey umduğundan daha düzel olacak inan kendim başardığım gün kadar telaşlanıp sevindim tekrar tebrik ederim yarın inş ayrıntıları konuşuruz

Sevgili Pinar
Vajinismus tamamen psikolojik sebeplere dayanan bir rahatsizliktir.Toplumumuzda cinsellik genelde kulaktan dolma bilgilere dayandigindan, cocukluk cagindan itibaren edinilen yanlis bilgiler bu tarz problemlere neden olabilmekte..Tek nedeni bu degil tabi ki..Bir cok nedeni var.
Zor oldugunu tahmin etmek zor degil fakat sabirli olmakta fayda var.
Bence vakit kaybetmeden uzman destegi almalisin.Sanirim 6 aylik evlisin ve 6 aydir bu problemi yasiyorsan yardim almalisin. Konya da arastirirsan bu konuyla ilgili yardim alabilecegin uzmanlar var..
Allah yardimcin olsun Pinarcim,insallah iyi haberlerini aliriz.a.s

Sevgili Pinar
Vajinismus tamamen psikolojik sebeplere dayanan bir rahatsizliktir.Toplumumuzda cinsellik genelde kulaktan dolma bilgilere dayandigindan, cocukluk cagindan itibaren edinilen yanlis bilgiler bu tarz problemlere neden olabilmekte..Tek nedeni bu degil tabi ki..Bir cok nedeni var.
Zor oldugunu tahmin etmek zor degil fakat sabirli olmakta fayda var.
Bence vakit kaybetmeden uzman destegi almalisin.Sanirim 6 aylik evlisin ve 6 aydir bu problemi yasiyorsan yardim almalisin. Konya da arastirirsan bu konuyla ilgili yardim alabilecegin uzmanlar var..
Allah yardimcin olsun Pinarcim,insallah iyi haberlerini aliriz.

merhabalar herkese .Dryan ve tebessüm26 siz doktor ulusoylamı başardınızBende bu geçtiğimiz yaz gitmek için randevu istedim ama çok yoğun olduğunu söyledi gidemedik çok istemiştim çükü.senden bişey rica edicem.murat bey gleitgelen jel ile dilatörlemi iişkiye hazırlıyor. hipnoz olayıda var onu bilyorum ama hipnozda tam bir hipnoz değil sanırım.konşuyor seninle bana yardımcı olursanız çok sevinirim.hiç olmazsa jelin ismini bileyim de parmakla falan denemeye başlamak istiyorum.çünkü benim izin problemim var benim izin alıcağım dönemde de doktor bey çk yoğun oluor randevu alamıyorum.ben 2 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı delireceğim artık hiç birşeye başlamadım ne parmak egzersizi ne de doktora gitmek gibi ama artık biyerden başlamak istiyorum.çünkü bebekte istiyorum bana lütfen yardım edin

arkadaslar lütfen korkmayın ınanın korkulacak bısey yokmus ama sıze tek tavsıyem emla krem ve gılet gelen jelını kulanın yoksa benımkı acıyacak penıs oraya gıreemz dusuncelerı olan arkadslar epey zaman alır yenmenız ama bu soyledıklerımı kullanın hıcbırsey anlamıyorsunuz ya ben 3 yıl cektım ve dun gece basardım allahıma sukurler olsun.

tebessüm ve bahar07 sıze bıseyler sorucam sızın sayenızde ben basarabıldım tekrar soyluyorum allah ne muradınız varsa versın. su emlakremı bana bu kadar tavsıye etmeseydıonız ben hala karar kara dusunuyor olucaktım nasıl yapıcam dıye.
kızlar dun esım penısı cok rahat içime soktu ve ben acı harıc penısını ıcımde hıssettım kesınlıkle acı yoktu zaten jelın o kadar faydası varki ınanılmaz kayganlastırıyo sen bıle anlmıyosun nasıl gırdıgını.bundan sonrada tekrar emla kullanmaya devam edeyım mi?
jelı bıraz daha kullanayım dıyorum cunku zararı yokmus dıye okudum. tebessüm dedıgın gıbı oldu kremı usurnce haıfı bır yanma oldu kılzar yanma derken abartılacak bısey yok. hıc elınızı utu ıle yakmadınız mı oyle bır yanma acısı 2 dak bekledım gectı.bundan sonra ılıskılerımde acı olurmu yoksa yasayacagım seyler buna benzer seylermı olur emlayı kullanmadan ılıskıye gırersem bunlara cevap verebılırmısınız sızı cok am cok sevıyorum kadınlar klubu ıyıkı varsın.

canım ben İstanbulda oturuyorum keşke bende size yakın olabilseydim kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ben parmak egsersizlerini yapıyırum yavaş yavaş ama hiç denemedik uzun zamandan beri birbirimize yaklaşmayı o durumda ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum ama bakıalım inşallah olucak bu sefer ama yine yapamassam korkusu yok değil yani.Sitede sohbete katıldım bi ara sanki benle dalga geçtiler bu konuyla ilgili sormuştum yardımcı olurmusunuz siye çok alındım ve üzüldüm .Sonra sana yazdım işte seninle msn le görüşsek çok güzl olurdu en azından o şekilde iletişime geçsek bana da bu konuda yardımcı olursanız lütfen ben de zor durumdayım bunu yaşayan anlar sadece kimseye söyleyemiyorum kendi edrafımda kimsem yok burda o yüzden memleketten uzaktayım ben

ne kadarlık evlisin canım?

canım ben İstanbulda oturuyorum keşke bende size yakın olabilseydim kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ben parmak egsersizlerini yapıyırum yavaş yavaş ama hiç denemedik uzun zamandan beri birbirimize yaklaşmayı o durumda ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum ama bakıalım inşallah olucak bu sefer ama yine yapamassam korkusu yok değil yani.Sitede sohbete katıldım bi ara sanki benle dalga geçtiler bu konuyla ilgili sormuştum yardımcı olurmusunuz siye çok alındım ve üzüldüm .Sonra sana yazdım işte seninle msn le görüşsek çok güzl olurdu en azından o şekilde iletişime geçsek bana da bu konuda yardımcı olursanız lütfen ben de zor durumdayım bunu yaşayan anlar sadece kimseye söyleyemiyorum kendi edrafımda kimsem yok burda o yüzden memleketten uzaktayım ben
merhaba arkadaşım bende aynı sorunu yaşayıp yendim Allahıma şükürler olsun.istersen yardımcı olurum. sadece sana değil tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

gözün aydın olsun duyguuuuuuuuu
darısı başımızaaa
en son başaran sensin sana sorayım ben de
artık yardımcı konumuna geçenlerdensin ne de olsaaa:))
**
ben de emla ve jeli bu hafta deneyeceğim eşim gelince ilk kez
tam olarak nasıl kullandığını anlatır mısın
emlayı kendime jeli eşime mi süreceğiz
ve de emla eşini etkilemedi mi sertleşmeme gibi bi problem olmadı mı hiç ben ondan korkuyorum
bu sefer başarmak istiyorum ben de çok
yoksa yine bir ay sonrasına kalacakk :((

selam whatsup.bende önerdiğin merkeze gitmek istiyorum.ancak ilk başta sadece ön muayne için gitmeyi düşünüyorum.henüz randevu almadım daha doğrusu randevu almak için bile cesaretimi toplayamadım.ilk muaynem oluca için çok tedirginim.mafoldumben

bence cesaretini topla ve hemen ara cnm. ilk muayenedemde doktor elleyememişti bile. ve hiç bişey demedi. ne kızdı nede azarladı. çok sevecendi. merak etme beraber düzelticez bunu dedi. ve sonra tedaviye karar verdim 8seansta yendim. sen sanırım istanbuldasın. ben ankaradaki merkeze tedavi oldm ama istanbuldakininde çok iyi olduğunu duydum. bence hiç bekleme çünkü bekletmeye değmez. biranönce kurtulman dileği ile.

Back