- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.061
canım ben İstanbulda oturuyorum keşke bende size yakın olabilseydim kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ben parmak egsersizlerini yapıyırum yavaş yavaş ama hiç denemedik uzun zamandan beri birbirimize yaklaşmayı o durumda ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum ama bakıalım inşallah olucak bu sefer ama yine yapamassam korkusu yok değil yani.Sitede sohbete katıldım bi ara sanki benle dalga geçtiler bu konuyla ilgili sormuştum yardımcı olurmusunuz siye çok alındım ve üzüldüm .Sonra sana yazdım işte seninle msn le görüşsek çok güzl olurdu en azından o şekilde iletişime geçsek bana da bu konuda yardımcı olursanız lütfen ben de zor durumdayım bunu yaşayan anlar sadece kimseye söyleyemiyorum kendi edrafımda kimsem yok burda o yüzden memleketten uzaktayım ben
canım benim inşallah sabrının ve azminin karşılıgını alacaksın,sağlıklı şirin hayırlı bebişler versin Rabbim senin kucağına.ve benimde kucağıma,isteyen herkesin kucağına.bende öyle çok istiyorumki canım yaa eşimde istiyo tabi.bende senin gibi önce şu vaji işini halledip bebiş bekleyişine gecmek istiyorum
cnm henüz özelden msj atamıyorum msj sayım dolmadığı için msn adresimide burdan verememsiz nasıl başardınız bana da yardımcı olurmusunuz bu konuda şu an ben neeteyim sohbete girebilirmisiniz masitsen eğer
zaten burdanda aynı şeyleri yazıyor cnm bütün arkadaşlar kimse kimseden farklı bişey yapmıyor inan ya parmak egzersizi ya dilatör krem ve jeller bunun yolu bu yada profesyönel yardım almak başka çaresi yok bu hastalığıntamam canım sohbtte görüşsek haklısın tabi msn olmaz başka bi yolunu bulamazmısın peki seni zor durumda bırakmak da istemem yanlış anlama beni sadece zor durumda olduğum için ısrarcıyım bu konuda
canım nasılsın valla üzülme napalım derdimize derman olsunda giden 28 tl olsun ben tam 4000tl verdim ama ne olursa olsun üzülmüyorum helal olsun napıyım o zaman kendi kendime çözemedimde parayı hiç düşünecek durumda değildim sağlık olsun ee neler yaptın bir ilerleme varmı merakla bekliyorum vallahi inanki sizin kadar üzülüyor ve merak ediyorum başında olmayan bilemez bu derdi söyleyince drlar bile aman ne var bunda korkacak kasılıyosunuz diyolar allah kimsenin başına vermesin çok zor ne yazıkki
bende bu akşam düşünüyorum kızlar yapmayı biraz cesaretlendim ama bakalım bende de emla var ben de sürücem allahın izni ile bitecek bu iş kızlar
arkadaşlar ne olursunuz şu illet hastalığı yenen biri kesin bişey söylesin yani sonuca nasıl vardığını anlatsın..çünkü ben gerçekten çok bunaldım ve çocuk istiyorum artık...
eşim anlayışlı çok şükür ama belli etmeden onunda üzüldüğünün farkındayım..
başarılı sonuca ulaşan arkadaşların yardımını beklemekteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?