- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.861
saol cnm once ALLAH ın sonra sıızn sayenızde ck tesekur edrım sızlere ALLAH ne muradınız varsa versın umarım mucadele eden herkez gener yeterkı ısteyelımbaharcım tebrikler
allah başka sıkıntı dert vermesin sağlıklı günler bitanem
kızlarrrrrrrrrrrrrr bıttııııııııııııı dunnnnnnn hepsı oldu kaydirigubbakcemile2hala ınanamıoyrum sukruler olsun rabbıme :Saruboceq: arkadaslar ehpınıze bınlerce tesekurler sızlerın yardımı olmasa belkıde daha uuzn zamn bu hastalıkla ugrasacaktım ALLAH razı olsun... ve .... arkadaslar ınanın o kadar zor degıl.. kendınıze ınanın sadece yapalmıycak bır sey degıl ben elıme dıken batsa aglarım yanı eger ben yaptıysam hepınız yaparsınız sadece hırslı oluncesaretınız toplayın olucak degıl sabredın benım1 bucuk yılım zehır oldu umarım hepınız yenersınız gec olmadan dualarım sızınle:Saruboceq:
saol cnm once ALLAH ın sonra sıızn sayenızde ck tesekur edrım sızlere ALLAH ne muradınız varsa versın umarım mucadele eden herkez gener yeterkı ısteyelım
Acaba bu olay çok korkan kişiler mi yaşar?? Yani diyelim ki benim hiç öle bir korkum yok çünküm düşünmek istemiyom:tomato:..Yinede bu durumla bende karşılaşabilir miyim:uhm:
Her korkanın başına gelmez.Psikolojik bazı sorunların olması vajinismusa neden olur.Tedavisi de psikoloji destekli olur.O yüzden sen güzel zihnini bunlarla yorma.Eminim evlendiginde bu sorunla karşılaşmayacaksın.
Sevgiler.
kızlarrrrrrrrrrrrrr bıttııııııııııııı dunnnnnnn hepsı oldu kaydirigubbakcemile2hala ınanamıoyrum sukruler olsun rabbıme :Saruboceq: arkadaslar ehpınıze bınlerce tesekurler sızlerın yardımı olmasa belkıde daha uuzn zamn bu hastalıkla ugrasacaktım ALLAH razı olsun... ve .... arkadaslar ınanın o kadar zor degıl.. kendınıze ınanın sadece yapalmıycak bır sey degıl ben elıme dıken batsa aglarım yanı eger ben yaptıysam hepınız yaparsınız sadece hırslı oluncesaretınız toplayın olucak degıl sabredın benım1 bucuk yılım zehır oldu umarım hepınız yenersınız gec olmadan dualarım sızınle:Saruboceq:
Vajinusmus reçetesi isteyen arkadaslar msj atsın
by nette h.dümenin bi sihirli reçetesi var
bisürü ilaç kullanıyo
deneyen var mı onuuu??
çoookkk uzun süredir takip edmedim kızlar ne gibi gelişmeler oldu kimler yendi bakalım umarım hepiniz atlatırsınız. ben yeneli 1 yıl olacak ama son zamanlarda biraz zorlanmaya başladım. son 2-3 birlikteliğimiz biraz zorladı beni şimdi regl oluyorum biraz ona yordum ama devam ederse tekrardan parmak egzersizlrine başlayacağım.
by nette h.dümenin bi sihirli reçetesi var
bisürü ilaç kullanıyo
deneyen var mı onuuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?