Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar emlayı denediniz mi?ben gerçekten emla sayesinde yendim.hala ağrılı giiroyurm.baby yağı kullanıyoruz yine.ama en azından tam olarak gerçekleşiyor. gerçekten arkadaşlara tavsiyem önce birkaç kez emlayla deneyin.bir süre sonra genişler.ayrıca çok kararlı olmak lazım.ben hiç ummadığım isteksiz oldğum sırf eşimi reddemediğim bir zamanda bi baktım ilşikiye girmşiz.

sırada ben varım.yenmeme az kaldı :)

işin sırrı beynimize onun korkulacak değil,aksine çok zevk veren birşey olduğunu kabul ettirmekte.ben bunu dün anladım.zevkle birlikte otomatik olarak gevşiyorsun ve kaslar kendini rahat bırakıyor.bir de ön sevişmeyi uzun tutmak lazım.bu sadece öpüşme,okşama değil,cinsel organları birbirine sürtmek de olmalı.onlar zaten birbirinin çekim gücünün etkisine kapılıp,işin olmasını kolaylaştırıyorlar.

hepimize başarılar....... :)

(açık yazdım biraz kusura bakmayın ama utanılacak bir şey değil bu,utana sıkıla bu hale geldik zaten)

doktora gıtmeme gerek kalmadı benım de bu durumu basarmama az kaldı sanırım dün gece eşimle ufak bır denme yaptık ve basarılı olduk. p..s ucunu azda olsa ıcıme yerlestırebıldım.acı hıssetme korkum oldugundan daha fazla ılerleyemedım. pozısyon olarak da ust hanımlar sız olun sankı daha rahat oluyor gıbı geldı bana.

canım çok sevindim işte bu adar o kadarda zor değilmiş ben bu illeti kendi kendime yendim hiç kimseyle paylaşmadan ozamanlar kk nın varlığından haberim yoktu en baştan beri bu siteyi bilseydim çok kısa sürede başarırdım inanılmaz motive oluyoruz :enbuyukkk:

arkadaşlar benim jinekolog arkadaşım var eşide kalp cerrahı 3 aylık evli ve vajinüsmüs düşünsenize jinekologta bu durumu yaşayabiliyosa bu durum psikolojik hep ben kendisine danışırken şimdi benden bilgi alıyo nasıl yendim diye bu illetikaydirigubbakcemile3önce beyninizde bitirin ve o anın tadını çıkarın yerimsenibenbu arada kendisi yeni bir kitaba başladı cem keçe vajinüsmüsün üstesinden gelmek adlı kitap güya bu kitabı okudunmu kesin yeniyomuşsun belki işinize yarar

tabii ki psikolojik canlarım. psikolojinizi düzeltin.eşinizi daha çok sevin.bakın nasıl yeniyorsunuz vajinismusu.Allah'a dua etmeyi de ihmal etmeyin tabii :teselli:

hadi bakalım kolay gelsin hepimize :))

Acaba bu olay çok korkan kişiler mi yaşar?? Yani diyelim ki benim hiç öle bir korkum yok çünküm düşünmek istemiyom:tomato:..Yinede bu durumla bende karşılaşabilir miyim:uhm:

Acaba bu olay çok korkan kişiler mi yaşar?? Yani diyelim ki benim hiç öle bir korkum yok çünküm düşünmek istemiyom:tomato:..Yinede bu durumla bende karşılaşabilir miyim:uhm:

Her korkanın başına gelmez.Psikolojik bazı sorunların olması vajinismusa neden olur.Tedavisi de psikoloji destekli olur.O yüzden sen güzel zihnini bunlarla yorma.Eminim evlendiginde bu sorunla karşılaşmayacaksın.

Sevgiler.

çoookkk uzun süredir takip edmedim kızlar ne gibi gelişmeler oldu kimler yendi bakalım umarım hepiniz atlatırsınız. ben yeneli 1 yıl olacak ama son zamanlarda biraz zorlanmaya başladım. son 2-3 birlikteliğimiz biraz zorladı beni şimdi regl oluyorum biraz ona yordum ama devam ederse tekrardan parmak egzersizlrine başlayacağım.

gözün aydın bahar..çok azimli ve kararlıydın ödülünü almışsın
bundan sonra çok daha mutlu bi yaşam dilerim eşinle sana :))
sevindim gerçekten senin adınaaaa

by nette h.dümenin bi sihirli reçetesi var
bisürü ilaç kullanıyo
deneyen var mı onuuu??

HİÇ DEneme bence ne gerek var o kadar şey kullanacaksın biliyorum insan bu durumda ne yapacağını şaşırıyo ama sadece egzersiz yap ve kendine güven olucak acı sadece beynimizde acıya odaklanma ben yeneli 2ay oldu ve o kadar rahatımki sadece ben büyütmüşüm

Geçmiş olsun, böyle tekrardan başlama durumu var mı ? evli ve bu problemi yaşamamiş bir arkadaşim kendisinin bile bazen zorlandiiğini söylemişti. belki denk gelmiştir. bazen oluyormuş öyle.

kızlar butun ıyı dıleklerınız ııcn ck tesekur ederım ...umarım herkez yensın ALLAH boyle bır sıkıntıyla ınsannı sınamasın ck zor dayanması ve gercekten sunu anladım yapılmıycak bır sey yk bu hayatta yeterkı ısteyelım hadı kızlarrr dayanın RABBIM hepımıze yardım etsın :Saruboceq:

by nette h.dümenin bi sihirli reçetesi var
bisürü ilaç kullanıyo
deneyen var mı onuuu??

ben denedim canım..ama işe yaramadı bende..daha doğrusu bütün ilaçları kullandı harfi harfine herşeyi uyguladım...çok hazır hissediyordum kendimi..ama eşimde sorun çıktı..ereksiyon olamadı:)))o yüzdende boşa gitti....bidahada denemedim zaten..ilaçlar öylece duruyor.bazen tekrar denesemmi diye düşünüyorum...aldığımda eczanede bi bey vardı o bana çok rahatlıyacağımı söylediii...tabi ilaçları satmak içinmi yoksa gerçekten samimimiydi pek anlamadım..ilaçlarda 100 e yakın tuttu....e olmayınca verdiğim paraya çok acıdım halada acıyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…