- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.841
evet herşeyle çok rahat egzersiz yapabiliyorum mum parmak gibi ama p...s gelince aşırı bir korkum var sanırım onunla egzersiz yapmam gerekecek çok uzun sürdü bu iş çok canım sıkılmaya başladı ya birde uzadımı insan sıkılıyor valla artık içimden hiç egzersiz yapmakda gelmiyor:umursamaz:
canım benım hepımız aynı sekılde duusnceelr ıcerısındeyız cunku HEP ESLERIMIZE KARSI KENDIMIZI EKSIK HISSEDIYORUZ AMA HEPSI GECICEK ALLAHın ıznıyleişallah yenerim karamel_35 işallah hepimiz yeneriz.ki artık eşimin benden sogudugunuda düşünür oldum veya bana öyle geliyor.
kızlar bendede penıs korkuus cok fazlaydı ama ben penıs denemesıne karra verdıgımde gozlerımı kapattım ve saankı egzersız yapıyormuusm gıbı dusundum esım konustugu anda cesaretım gıdıyordu 3 parmak egzersız yapabılıyorsanız artık nerdeyse bıtmıs denerken baska seyler duusnun ve gozlerınızı mutlaka kapatım ve derın nefes sankı egzersız yapıyomus gıbı bıraz daha gayret kızlar bıtmek uzere zaten :Saruboceq::Saruboceq:arkadasım slm. senınle aynı durumdayım bende 3 yıllık evlıyım hala penıs denemesıne gecemedık.mum,parmak hatta 3 parmak egzerzisine kadar yapabılıyorum fakat penıse karsı ınanılmaz bır korkum var. nasıl yenıcez bu korkuyu bızımkı tamamen psıkolojık sende bır gelısme varsa bana haber verırmısın.
kızlar bendede penıs korkuus cok fazlaydı ama ben penıs denemesıne karra verdıgımde gozlerımı kapattım ve saankı egzersız yapıyormuusm gıbı dusundum esım konustugu anda cesaretım gıdıyordu 3 parmak egzersız yapabılıyorsanız artık nerdeyse bıtmıs denerken baska seyler duusnun ve gozlerınızı mutlaka kapatım ve derın nefes sankı egzersız yapıyomus gıbı bıraz daha gayret kızlar bıtmek uzere zaten :Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar benımde artık sabrım kalmadı bu durumu kendi basıma çözemeyeceğim 3 parmak egzer yapabılıyorum penıse gelınce korku basıyor. bu durumu ya psıkologdan destej alarak yada jınekologa gıdıcem benı yonlendırebılecegınız bırılerı varmı istda yasıyorum.
3 parmağı alabiliyorsanız onuda yaparsnız.siz üstteyken deneyin.yada yatağın ucunda deneyin eşiniz ayakta olsun.böylede kolay giriyor
gereckten soyle dıdeyyım 3 parmak egzersızındne farksız rahat oldugun surece ve kendını sıkmassan kesınlıkle acımaz zaten ben ılk elmayla yaptım sadece basınc hıssı oluyor acı yok tavsıyem elmayla mutlaka dene uyusuyo hıc bır sey hısstemıyosun ılk parmak egzersızınede baslayınca ck korkmadıkmı kokrtuk ama alıstık pen.... aynı ...ck sakın ol mutlaka gecıcek hem bu kadar yol gelmısın buyuk basarı sımdı bır kez daha cesaretını topla ve elma krem sur bebe yagınıda sur 2 dakka bekle sonra yavas yavas dene bak bır sye olmadııgnı goruncesende anlıycaksınopuyorumnanaktanbahar tsk arkadasım.fakat ben penıs vaj hıc gıremezmıs gıbı gelıyor parmak daha bana rahat gırebılıyomus gıbı gelıyo. bıde tabı buyuk oldugundan parmakla bır tutamıyorum canım cok acıyacak hıssıne kapılıyorum.sen peki nasıl basardın 3 parmak egzersınde hıc canım acımıyor senın ilk penıs deneyımınde canın yandımı
ıhsaalh canım dedıklerımı sakın unutma ok ıhsalh hepınız yenıceksınız:Saruboceq:bahar 07 çok sevindim.darısı bizlerin başına.kutlarım seni.
3 parmağı alabiliyorsanız onuda yaparsnız.siz üstteyken deneyin.yada yatağın ucunda deneyin eşiniz ayakta olsun.böylede kolay giriyor
kızlarrrrrrrrrrrrrr bıttııııııııııııı dunnnnnnn hepsı oldu kaydirigubbakcemile2hala ınanamıoyrum sukruler olsun rabbıme :Saruboceq: arkadaslar ehpınıze bınlerce tesekurler sızlerın yardımı olmasa belkıde daha uuzn zamn bu hastalıkla ugrasacaktım ALLAH razı olsun... ve .... arkadaslar ınanın o kadar zor degıl.. kendınıze ınanın sadece yapalmıycak bır sey degıl ben elıme dıken batsa aglarım yanı eger ben yaptıysam hepınız yaparsınız sadece hırslı oluncesaretınız toplayın olucak degıl sabredın benım1 bucuk yılım zehır oldu umarım hepınız yenersınız gec olmadan dualarım sızınle:Saruboceq:
Tam olarak nasil bi pozisyon bu ben anlamadim bayan sirt ustu mu yatiyor? bi de boyle deniyelim bakalim...:bbo:
ck teskeur ederım hepınıze hadı bakalım ıhsallh herkez hemencık yener :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bahar tebrikler gözün aydın... sıra kimde şimdii bakalım.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?