• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben alttaykende denedik üstteykende denedik olmadı emlada kullanıyorum sprey falanda kullandım parmak oluyor p...s olmuyo sinir olmaya başladım ya:1no2:

canim senin penis korkun var daha önce de demiştim bnce senin vibratör gibi bişiyle egzersiz yapman lazim. kulağa hoş gelmiyo ama ha parmak ha o yani sonuçta bu bi hastalık istersen onu da bi dene belki o zaman penis korkunu aşarsın ne dersin :kedi:

tşk ederim allah herkese kolaylık versin.kadınlar kulübü sayesinde yani buradaki arkadaşların tavsiyeleriyle aştım.çünkü sorunum ne olduğunu bilmiyordum bile.herkese tşk ederim burası mükemmel bir grup terapisi yeri.

Son düzenleme:
ya ben kafayı yicem.işten yorgun geliom zaten birde vajinismus.tam karar veriyorum.yapacam diye.yorgunluktan uyuyakalıyorum.sonra gece eşim tarafından uyandırılıyorum.ama uyku daha ağır basıyor.nasıl yenicem bilmem.

bende işten çok yorgun geliyordum,ama işi gücü bırakmıştım,eve gelince hiç bişey yapmıyordum,bol bol egzersiz ,çünkü kafamda vaji varken daha rahatsızdım,sende biraz fedakarlık yap bence istersen olur,ben 7 aylık hamileyim,keşke daha önce bitseydi şu vaji diyorum,zamanı boşuna geçirmişima.s

ya ben kafayı yicem.işten yorgun geliom zaten birde vajinismus.tam karar veriyorum.yapacam diye.yorgunluktan uyuyakalıyorum.sonra gece eşim tarafından uyandırılıyorum.ama uyku daha ağır basıyor.nasıl yenicem bilmem.
CANIM HEPIMIZ ISTEN YORGUN GELIYORUZ EVE GELINCE IS GUC YAPMA BIRAK BEN GERCEKTEN OYLE YAPTIM ESIN GELENE KADAR BEKLE VE UYKUYU CIKARTMAYA CALIS AKLINDAN NAPALIM BIRAZCIK UYKUUSZ KALIVER HERSEY GECINCE NASILSA BOL BOL UYURSUN DEMI SU AN TEK ONEMLI SEY BU :))))opuyorumnanaktan

bugün gazetede okudum.13 yaşındaki kız sevgilisi ile birlikte olmuş.hemde 3 kez.sonra annesi farkedince tecavüz diye polise bildirmiş.kız ifadesinde kendi isteğimle oldu diyor.bu kız bile başarmış bu işi:-)

baharcım sanada sordum ama buraya da soarayım bu emla kremi kaça satılıyor eczanade varmı ayrıca nasıl kullanıcam?kendimemi eşimemi kullanıcam
canım eczanelerde bulabılırsın 30 tl cıvrı ıcınde 6 tup falan var kucuk tup ıcerısınde krem kuuck bır parca nohut gıbı parmagınla ıc kısmına sur bende hafıf bır yanma oluyo ama belkıs ende olmaz zaten olursada bır ıkı dajkka ıcınde gecıyo ama ck yararlı uyuusyo yanı ok hadı ıyı haberler ıhsallh:Saruboceq:

Ya ne guzelll asan insalari gordukce cok mutlu oluyorum ama kendim tam olarak basaramadigim icin sinirleniyorum kendime.6 ay oldu. Ben yurt disindayim arkadaslar o yuzden emla filan bulamam buralarda. Kayganlastirici ile deniyoruz ama o zaman daha cok korkuyorum sanki cunku bi anda girise geliyor hemen kayganlastiricisiz ben yavas yavas o asamaya getirmeye calisiyorum bana da moral oluyor. Bi de arkadaslar hep bayanin ustte oldugu poz. soylemissiniz ama bana o da korkutucu geliyor bayan ustte olursa p... eliyle tutup icine almasi lazim dimi. korkutucu geliyor iste. Bir iki defa aslida bir kismini aldim icime hatta oyle bi yere gectik ki bir seyin soyle pit pit ileri geri gittgini hissediyordum sanki bi yer var ve ordan geciyor gibi ama bilemiyorum ki iste. Yardimci olun bana da arkadaslar. Dualarinizda unutmayin. :gitme:

byzinc evet dediğin gibi bayanın üste olması banada korkutucu geliyor.ilk önce ben alta alışmak istiyorum o yüzden.birde öyle bir ksım varki bendede geçişi imkansız sanki duvar var orada.

canim senin penis korkun var daha önce de demiştim bnce senin vibratör gibi bişiyle egzersiz yapman lazim. kulağa hoş gelmiyo ama ha parmak ha o yani sonuçta bu bi hastalık istersen onu da bi dene belki o zaman penis korkunu aşarsın ne dersin :kedi:

evet herşeyle çok rahat egzersiz yapabiliyorum mum parmak gibi ama p...s gelince aşırı bir korkum var sanırım onunla egzersiz yapmam gerekecek çok uzun sürdü bu iş çok canım sıkılmaya başladı ya birde uzadımı insan sıkılıyor valla artık içimden hiç egzersiz yapmakda gelmiyor:umursamaz:

Ya ne guzelll asan insalari gordukce cok mutlu oluyorum ama kendim tam olarak basaramadigim icin sinirleniyorum kendime.6 ay oldu. Ben yurt disindayim arkadaslar o yuzden emla filan bulamam buralarda. Kayganlastirici ile deniyoruz ama o zaman daha cok korkuyorum sanki cunku bi anda girise geliyor hemen kayganlastiricisiz ben yavas yavas o asamaya getirmeye calisiyorum bana da moral oluyor. Bi de arkadaslar hep bayanin ustte oldugu poz. soylemissiniz ama bana o da korkutucu geliyor bayan ustte olursa p... eliyle tutup icine almasi lazim dimi. korkutucu geliyor iste. Bir iki defa aslida bir kismini aldim icime hatta oyle bi yere gectik ki bir seyin soyle pit pit ileri geri gittgini hissediyordum sanki bi yer var ve ordan geciyor gibi ama bilemiyorum ki iste. Yardimci olun bana da arkadaslar. Dualarinizda unutmayin. :gitme:
canım.... benım 1 yılı gectı sukret ve kayganlastırııc kullanman en dogrusu cunku ıcımız ck kuru oluyor ve zor oluyor bu yuzdende canımız ck yanar bence kayganlastırıcıyla yapman daha ıyı bayanın uste oldugu pozısyon rahattır cunku konturol sende oluyor eger altta olursan konturol edemezsın ve ben yanı altta hıc deneyemıyorum bıle hepımız ıcın ck urkutucu gelıyor ama onemlı olan zaten okısmı asabımek degılmı bence egzersızlerı bırakma pes etme sakın devam et :Saruboceq:

baharcım sanada sordum ama buraya da soarayım bu emla kremi kaça satılıyor eczanade varmı ayrıca nasıl kullanıcam?kendimemi eşimemi kullanıcam

canım krem 28 lira.ama sağlık ocakları falan da yazıyor.ben sağlık ocağından 3 kere falan aldım.o zaman 3 lira falan ödüyorsun.kremi de kendine sürüyorsun.

25 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk bir senem kabus gibi geçti görücü usulü evlendiğim için ve eşimle çok az nişanlıyken vakit geçirdiğimiz için ayrı memleketlerdeydik çünkü ona alışmam çok zor oldu yapamıyodum herşey çok güzel giderken iş oraya gelince kendimi çatala oturmuş hisseder ve kaskatı kesilirdim ağır kaldırmaktan ötürü belimde hasar meydana geldi ve 3 aylık evliydim fizik tedavi gördüm bu süreçte ilişki yasaktı işime gelmişti hani daha sonrasında başarılı olamadım herşeyin psikolojik olduğu kanaatine vardım ve öncelikle beynimde bitirdim ben bunu başarmalıyım dedim internetten çok araştırdım ve nedeninin psikolojik olduğunu kabullendim ve ben nedenlerimi buldum
tanımadan evlenmek
jinekolojik muayenedeki korku o an gözüme o sahne gelirdi
cinsellik hakkında çok az bilgili olmam
1 sene sonrasında doktora dahi gitmeme gerek kalmadan başardım tabi bu aşamada zorlandım sabredin ve kararlı olun ZAFER SıZıN OLUCAK:hooray:

canım nalıyorum seni aynı sroun bendeydi 1.5 yıl evlilğim kabusa dönmüştü hem yorgun gel hem ev işi düşün bitmiyo du bide kafamda sürekli olmuyo diye yiyodum kendimi ama sonra işden geldim önce dinlendim ve bol bol kahve içtim o günlerde vitamin hapı aldım yada önceden 2 saat falan uyuyodum birazcık fedakadr ol yani ama yenince öyle bi rahatlıyosunki sanki dünyada tek yapan senmişssin gibi kabarıyosun gururdan bi oh çeküyosun yani kafanı sadece yenmeye alıştır benden kurtulamaz de inan o acıyı biz abartıyorux bak benim 2 ay oldu hiç problemim yok oh rahatım sende yeniceksin acı yok düşün egzersize davam zaten 2 parmak sırasına gelince kendiliğinden oluyo rabbi hepimize yardım etsin

Back