Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

7 Buçuk aylık evliyim doktorlara gittim seanslar aldım ama yinede gitmedi bu şey bnden nolur bnada yardım edin eşimle boşanmama az kaldı bn boşanmak istemiyorum ondan bi çocuğum olsun ıstiyorum ikimizinde en çok istedgi anne baba olmaktı bna lütfen yardım edin artık seanslarda çok pahalı lütfen

Hangi aşamadasınız şuanda? Belli başlı egzersizleri yapabiliyormusunuz?

Ben de 6 aylık evliyim aynı problemi yaşıyorum. 2 seans aldim terapi aldim ama egzersizleri tam uygulayamaiyorim

Egzersizleri yapabiliyorum sdce parmak egzersizi olmuyo
Parmağını vajina girişine yerleştir ama dimdik şekilde değil, çentik şeklinde olsun. Burnundan derin nefes al verirken parmağını ilerlet kendini sıkma ve ıkınabilirsin, pes etme bende zor almıştım 2. Boğum bile haftalar sürdü. Öncesinde klitoris masajı yap mutlaka, ve kayganlaştırıcı sür parmağına

Yapmaya calistim da olmadi

Yapmaya calistim da olmadi
Uyuşturucu krem ya da spreyle denediniz mi o kısmı uyuşturan emla krem vemcaine sprey gibi isterseniz eczaneden alıp birde onlarla deneyin rahat bi ortamda rahat bir psikolojiyle çalışın nefes egzersizi ıkınmak bunlarda yardımcı olur size bu sayfayı başa alıp okuyun yararlı faydalı bilgeler var

Eczaneden direk alabiliyormuyuz ama sıkıntı şu ben direk kendimi kasıyorum bacaklarımı kapatiyorum

Eczaneden direk alabiliyormuyuz ama sıkıntı şu ben direk kendimi kasıyorum bacaklarımı kapatiyorum
Egzersizlerde kontrol sende olduğu için kasılma olur ama bacaklarını kapatma da mı oluyor? Gerçekten kafaya koyup düzenli bir şekilde egzersiz deneme yaptınız mı her gün yada her ikinci gün mesela bi saat ayırıp? Bende hep bir deniyordum olmuyordu sonra soğuyordum ve uzaklaşıyordum bir kaç ay hiç bişey yapmıyordum böyle böyle bir sürü zaman kaybettim. Sonra artık dedim yapmak zorundayım her gün yada her ikinci gün en az bi saat denedim pes etmeden. Kendinize zaman tanıyın egzersiz yaparken parmak yada dilatör hepsi oluyor ama yeteri zamanı tanıyın ve kendinizi strese sokmadan ilerleyin.

Bende 3 aylık evliyim korkularımdan hiçbir şekilde olmuyo krem denedim oda olmadı kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik olarak çok yoruldum kimseyede anlatamıyorum psikoloğa gittin bana psikoterapi önerdi bnde durumum olmadiğı için gidemiyorum kendi kendime de yenemiyor(parmak egzersizi söyledi ama cesaretim yok)çok yıprandım kafam rahat değil yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada istek artırıcı herşeyi denedim olmuyo ne yapabilirim

Merhaba etiket için teşekkür ederim kısaca bahsedeyim 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve sanırım bende vajinusmusum evlenmeden önce bu yani böyle bir hastalık old dahi bilmiyordum yani insanların birlikte olması yaratılış iğtibarı ile çok kolay vs diye düşünüyordum yani bu gibi bir sorunla karşılaşacağı hiç aklıma gelmezdi ve sanırım bu vücudunu tanımamaktan kaynaklanıyor muhafazakar bir aile denim fakat annemle her şeyi konuşabilirim bana her konuda yardımcı olur öncesinde hiçbir ilişkim olmadı ve tabii cinselliğe de çok merakım yoktu açıkçası bilinçsizdim bilmiyordum daha önce kendime hiç dokunmamıştım ama şu an anlıyorum ki insanın kendisini bedenini tanıması gerekiyor ilk başlarda çok çok daha zorlanıyordum ben sanıyordum ki bedenimiz kolayca birbirini bulacak ve birliktelik olacak ama içindeyken ilk başlarda ilk iki ayda çok kasıyordum acayip kasıyordum neyse ki sonrasında biraz bunu aşabildim fakat hala tam bir şekilde birleşme olmadı sadece sürtünme gerçekten çok mutsuzum her geçen gün daha da moralim bozuluyor çaba göstermem gerektiğini düşünüyorum ama çok güçsüz hissediyorum bunları yazarken bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum lütfen deneyimleri olan bana özel bir şekilde yardımcı olabilir mi hem psikolojik hem fiziki

Ben de parmak egzersizinden çok çekiniyorum ve açıkçası şu an benim de doktora gitme imkanım yok

Ben de parmak egzersizinden çok çekiniyorum ve açıkçası şu an benim de doktora gitme imkanım yok
Çok sıkıntı yaşayan yenen çok kişi var okuyorum bana çok farklı anlatıldı düğün günümde ordan sonra çok araştırdım kendi kendini çok korkutuyrum eşim anlayışlı da benide cesaretlendirmek için elinden geleni yapıyo ne yapcm bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…