Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Keşke yapabilsemde kurtulsam 🤲🤲
Keşke diyerek olmuyor maalesef. Öncelikle jinekolojik muayeneden geçmek gerekli. Ben klinikte yendiğim için orada jinekolog iyice muayene etti. Bir sorun olmadığına karar verince dilatörle terapiler aldım. Bu erteleme hastalığı bir an önce adım atman lazım. Ev de kendim yenicem diyorsan doktora git muayeneni ol ve aparatlarını al sonrasında burada yardımcı oluruz sana.

Keşke diyerek olmuyor maalesef. Öncelikle jinekolojik muayeneden geçmek gerekli. Ben klinikte yendiğim için orada jinekolog iyice muayene etti. Bir sorun olmadığına karar verince dilatörle terapiler aldım. Bu erteleme hastalığı bir an önce adım atman lazım. Ev de kendim yenicem diyorsan doktora git muayeneni ol ve aparatlarını al sonrasında burada yardımcı oluruz sana.
Gittim doktora birşeyin yok diyip gonderdiler

Selamlar dilatörde sadece 3 ve 4 numarayı deniyorum 3 rahatça giriyor 4 zorlasada giriyor ama eşli denemede hala bir çözüme kavuşmadık. Tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı?

Selamlar dilatörde sadece 3 ve 4 numarayı deniyorum 3 rahatça giriyor 4 zorlasada giriyor ama eşli denemede hala bir çözüme kavuşmadık. Tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı?
Merhaba ,3 e tekrar dönüp en kolay şekilde yapabileceğiniz kadar uygulamayı yapın,4.aparat sonra tekrar deneyin bir iki gün 3 ile çalıştıktan sonra ,4.aparat 3. aparat gibi rahat girmeyebilir ilk başta ,siz parmağınızla sıkı ittirin çalışırken ,aparat biliyorsunuz et parçası değil esneme yok biraz da ondan.penis vajina içinde şekil alıyor,eşli deneme için tavsiyem de şu ,3 ve 4.aparatı bir kez de olsa eşiniz size yapsın.Bu esnada aparatları uygularken eşinize güveniniz gelişecek ve penetrasyon anında da aparatları çalışırken gibi olmasını söylersiniz ,eşli denemede ben penis geldiği anı görmek istemedim stres olduğum için lambayı da kapatmıştım 🤣 ama eşli deneme öncesi aparatları 15-20 dk çalışın sonra o sırada eşiniz hazır olsun o şekilde deneyin.İsterseniz ilk denemede jetex uyuşturucu sürün fındık büyüklüğünde,aparat çalışırken ona sürün o şekilde çalışın .15 dk sonra da eşli deneme.En rahat olduğunuz pozisyonu bulun ,eğer misyoner yapacaksınız mutlaka kalçanızın altına yastık alın yüksek tutun biraz kendinizi ,bacaklarınıza olabildiğince hakim olun
Burda 3.aparatı yapan çok arkadaş eşli de başarılı oldu.Yolun çoğunu aşmışsınız,hadi son bir gayret siz de atlatacaksınız 😍

Biraz ayrıntılı yazdım elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.Başarılar diliyorum bize de haber verin :) çünkü başaracaksınız hissediyorum.( o an aparat çalışıyor olarak hayal edin kendinizi.)

Norml degl ozellere gittim
kendinizi aparat çalışmaya önce ikna etmelisiniz,hepimiz bu yollardan geçtik ama bu hastalığı yenmek için aparat çalışmamızın gerekliliğine inandık.Hiçbirimiz zevk alarak çalışmadık aparata ,ama yenmek için bir araçtı aparatlar.Araç olarak gördüm.Yendim ve artık kullanmıyorum..Bunun başka çözümü yok aparat ve parmak egzersizi dışında.Vajinamızı egzersiz yaparak kaslarımızı gevşetip sıkmayı öğreniyoruz aparat ya da parmak egzersizi sayesinde.

kendinizi aparat çalışmaya önce ikna etmelisiniz,hepimiz bu yollardan geçtik ama bu hastalığı yenmek için aparat çalışmamızın gerekliliğine inandık.Hiçbirimiz zevk alarak çalışmadık aparata ,ama yenmek için bir araçtı aparatlar.Araç olarak gördüm.Yendim ve artık kullanmıyorum..Bunun başka çözümü yok aparat ve parmak egzersizi dışında.Vajinamızı egzersiz yaparak kaslarımızı gevşetip sıkmayı öğreniyoruz aparat ya da parmak egzersizi sayesinde.
Yapabilirmiyimki bilmiyorum

X