- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #266.361
Regl gününüz mü yakın?Arkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Yaptığım şeyi yapamadım ya
Az kaldı diye seviniyordum bende. Bu gece tekrar deneyecektim ama bir kaç gün ata vermek daha iyi olacak gibi. TeşekkürlerTebrikler öncelikle, çok güzel yol almışsınız hatta vajinismus bitmek üzere neredeyse
Çok normal, bazen normalde yapabildiğimiz aparatları yapamayabiliriz. Neden yapamıyorum ya normalde yapıyordum stresi eklenince olacağı varsa da olmayabiliyor. Zorlamayın, stres yapmayın. Biraz ara verin. Kafanızı boşaltın. Bunun da normal bir durum olduğunu ve geçici olduğunu unutmayın. Yarın ya da birkaç gün sonra tekrar deneyin birden başlayarak.
Reglim düzensiz maalesef ama yakın olması. 1-2 haftası varRegl gününüz mü yakın?
bazı günler böyle olabilir gayet normal. Yarın daha sakin bir şekilde bir şey izlerken veya dinlerken egzersizleri yapmaya çalışın.Arkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Yaptığım şeyi yapamadım ya
Evet kafam dolu biraz. Stresliyimbazı günler böyle olabilir gayet normal. Yarın daha sakin bir şekilde bir şey izlerken veya dinlerken egzersizleri yapmaya çalışın.
Regl öncesi bu tür zorlanmalar gayet normalReglim düzensiz maalesef ama yakın olması. 1-2 haftası var
Onu kullanmadım ama viaxi durexe göre daha uzun süre gidiyor. İsterseniz bir deneyinGleitgelen diye bir jel varmış. Nerden temin edebilirim? Hangi siteye baktıysam stokta yok. Durex ve okey kayganlaştırıcılar yeterli gelmiyor, hemen kuruyor
Bebe yağı kullansam vaj. florası bozulur mu ki ? Kosa süreliğineOnu kullanmadım ama viaxi durexe göre daha uzun süre gidiyor. İsterseniz bir deneyin
Kayganlastirici haricinde bir şey kullanmayın.Bebe yağı kullansam vaj. florası bozulur mu ki ? Kosa süreliğine
Ben de viaxi glide su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum (doktorum tavsiye etmişti) Hemen kurumuyor. Oldukça uzun süre gidiyor. Fotoğrafını ekledimOnu kullanmadım ama viaxi durexe göre daha uzun süre gidiyor. İsterseniz bir deneyin
Evet, ben de doktorumun tavsiyeyle bunu kullanmıştım. Sonra bir de durex denedim ama ı ıh bunun yerini tutmadı.Ben de viaxi glide su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum (doktorum tavsiye etmişti) Hemen kurumuyor. Oldukça uzun süre gidiyor. Fotoğrafını ekledim
Tmm teşekkürler bunu da deneyimBen de viaxi glide su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum (doktorum tavsiye etmişti) Hemen kurumuyor. Oldukça uzun süre gidiyor. Fotoğrafını ekledim
Canım bide emlayı dene istersen. Ben 4 yıl eşimle birlikte olamadım. Emla krem aldım tam birleşme oldumerhaba 9 aylık evliyim ve bu dertten mustaribim. son 1 aydır sayfayı takip ediyorum. burada okuduklarımla kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Vemcain sprey, dilatör ve kayganlaştırıcı kullanıyorum. dilatörle ilk üçünü rahatça yaptım ama 4 numara hiç olmayacak sandım ama 1 haftalık çabalarım sonucu son iki gündür yerleştirebiliyorum. Dün eşli deneme yapmaya çalıştım ama olmadı. sanki 4 numara ince kaldıpozisyon sıkıntımız var bir de fazla kilolar:) tavsiye istemeye geldim sizce bir sonraki adım nasıl olmalı daha kalın bir dilatör mü almalıyım? hala duvar hissini aşamıyorum
Merhaba bu viaxi gel hamile kalmaya engel olur mu acaba , benim doktorum da aynısını vermiştiEvet, ben de doktorumun tavsiyeyle bunu kullanmıştım. Sonra bir de durex denedim ama ı ıh bunun yerini tutmadı.
Hamile kalmayı kolaylaştıran kayganlastiricilar var onları deneyebilirsiniz. Diğerleri hamilelige engel değil ancak sperm yavaşlatabilir uyarıları var. Gerçi ben durex kullanırken hamile kaldım.Merhaba bu viaxi gel hamile kalmaya engel olur mu acaba , benim doktorum da aynısını vermişti
Hamile kalmayı kolaylaştırıcı hangisi acaba bana soyleseniz cok makbule gecerHamile kalmayı kolaylaştıran kayganlastiricilar var onları deneyebilirsiniz. Diğerleri hamilelige engel değil ancak sperm yavaşlatabilir uyarıları var. Gerçi ben durex kullanırken hamile kaldım.
Merhaba bunları yapıyorum ama giriş kısmı çok zor ve içerdeyken yanma oluyor napmam gerekiyorHiç üzülmeyin. Bu biraz sabır işi açıkçası. Derin nefes alıp verin, burundan alıp ağızdan nefesi verin. Sonra yavaşça dilatörü yerleştirin. Zorlandığınız yerde nefes tekniği uygulayarak dilatörü biraz itin. Hafif ıkındığınızdada giriş açılıyor. Pes etmeden denerseniz zamanla 4 e kadar çıkarsınız. Kayganlaştırıcı sürün muhakkak.
Nefes egzersizi nasıl oluyor yardımcı olur musunuz girişte olan kasılmayı bazı zamanlar kontrol edemiyorumYine sessiz buralar kimseden güzel haber yok mu☺
Aslında kayganlaştırıcı kullanmadan yapmayı deneseniz kendiniz baya ıslanın inanın rahat oluyor. Ben öyle hamile kaldımHamile kalmayı kolaylaştırıcı hangisi acaba bana soyleseniz cok makbule gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?