- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.401
Vazgeçmeyin arkadaşlar kendi başınıza yenemiyorsanız terapi alın ben doktorlardan göremediğim faydayı cinsel terapist olan bir fizyoterapistten aldım. Kası kasmamakta bütün mesele o yüzden egzersiz çok değerli. Yatın sırt üstü ve elinize büyüteçli ayna alın özel bölgenizi görebilmek adına. Nefes alın idrar tutar gibi kasınızı sıkın , nefes verin idrarı bırakır gibi kendinizi gevşetin açılmayı bir görün sonra o açıklığa parmak ya da dilatör egzersizi yapabilirsiniz beyin böylece inanıyor gevseyebileceğinize. İlişki sırasında da nefesle birlikte bu kegel egzersizini yapın nefes verip kendinizi gevşetirken ilişki deneyin. İlk defasında korkuyla birlikte acı hissedebilirsiniz hatta bazen başa sarsabilirsiniz ama inanın kendi düşüncemiz bunlar . Bir buçuk yıl vajinismus olan biri olarak söylüyorum . Yendikten iki ay sonra hamile kaldım , hamilelikte yasaktı ilişki riskli gebeliğim vardı. Doğumdan sonra başa sarmış olmama rağmen bu şekilde kaslarımı kasmamayı öğrenince sıfır acısı olan bir durummuş bizzat deneyip canımın nasıl yandığına şaşırıyorum.