- 24 Aralık 2021
- 2.928
- 14.955
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #266.341
Bu arada tebrik ederimMerhaba bende vajinismusu burdakilerin desteği ile yendim 6 ay sonra hamile kaldım şu an 5 aylik oldu ama doğumdan çok korkuyorum alttan muayene de filan halen panik oluyorum kasıyorum sizce normal doğum yapabilir miyim endişelerim var biraz
Evet yani ah uh ederekte olsa oluyorum sadece panik oluyorum o kadar hani dogumda da aynı şey yaşarsam kasarsam sorun olur mu gerçi doktoruma sordum bisey olmaz diyor vajinismusu sil aklından dediMuayene olabiliyorsunuz değil mi? Kasabilirsiniz, panikleyebilirsiniz elbette ama muayeneye izin veriyorsanız ve koşullarınız da el veriyorsa doğurursunuz tabi.
Amin inşallah çok teşekkür derimBu arada tebrik ederimSağlıkla, kolaylıkla gelsin minik
Normal doğum vajinismusun yanında devede kulak bence. Siz hem yenmissiniz hem muayene olabiliyorsunuz. Normal doğuma uygunsaniz çok rahat doğum yaparsınız hiç endişelenmeyinEvet yani ah uh ederekte olsa oluyorum sadece panik oluyorum o kadar hani dogumda da aynı şey yaşarsam kasarsam sorun olur mu gerçi doktoruma sordum bisey olmaz diyor vajinismusu sil aklından dedi
Merhabalar yardımcı olabilir misinizarkadaşlar bende bu bela ile yaklaşık 9 ay kadar uğraştım sonra çözümü doktora gitmekte bulduk....
bi doluda para verdik... aslına bakarsanız psikolojik diyoruz hepimiz (bende öyle düşünüyodum) ancak doktorla konuşmam neticesinde bu işin psikolojiden ziyade bilgisizlikten olduğunun kendi vücudumuzu iyi tanımamış olduğumuzdan kaynaklandığını anladım..
doktorun uygulamış olduğu tedaviyi ile sorunu çözeceğimizi ve bi uzman yardımı almadan ilişkiye giremeyeceğimi düşünüyodum ama gerçekten doktor yardımı alınmadan da çözülebilir arkadaşlar...
sadece kendi vücudunuzu iyi tanıyın ve eşinize güvenin... gerisi zaten kendiliğinden gelişiyor
(bu arada yardımcı olmamı isterseniz mesajıma cevap vermeniz yeterli )
Üye en son 2021de girmiş, size yardımcı olamaz. Ama buraya genel olarak yazarsanız aktif arkadaşlarımız yardımcı olurlar.Merhabalar yardımcı olabilir misiniz
Ben güzel haber vereyim :) tam 2 yıl önce bu hastalığı yenmiştim ve şu an hamileyimYine sessiz buralar kimseden güzel haber yok mu☺
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen güzel haber vereyim :) tam 2 yıl önce bu hastalığı yenmiştim ve şu an hamileyim
Çook teşekkür ederiimTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
YaaaBen güzel haber vereyim :) tam 2 yıl önce bu hastalığı yenmiştim ve şu an hamileyim
Çoook teşekkür ederiim canımmYaaatebrik ederim Sağlıkla gelsin minik
Hiç üzülmeyin. Bu biraz sabır işi açıkçası. Derin nefes alıp verin, burundan alıp ağızdan nefesi verin. Sonra yavaşça dilatörü yerleştirin. Zorlandığınız yerde nefes tekniği uygulayarak dilatörü biraz itin. Hafif ıkındığınızdada giriş açılıyor. Pes etmeden denerseniz zamanla 4 e kadar çıkarsınız. Kayganlaştırıcı sürün muhakkak.merhaba bu dilatör kullanımıyla alakalı detaylı bilgi verilen bir mesaj var mı bulamadım, yeni aldım ilkini bile yapamadımnasıl bir yol izlemeliyim?
Sayfa 13318 demerhaba bu dilatör kullanımıyla alakalı detaylı bilgi verilen bir mesaj var mı bulamadım, yeni aldım ilkini bile yapamadımnasıl bir yol izlemeliyim?
Arkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Yaptığım şeyi yapamadım ya
Banada lütfenMerhabalar yardımcı olabilir misiniz
Tebrikler öncelikle, çok güzel yol almışsınız hatta vajinismus bitmek üzere neredeyseArkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Yaptığım şeyi yapamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?