-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.741
Bunun için 4 boyu da yapmam gerek değil miBunu kendin hissedeceksin inan kiben kendim bir hafta üst üste çalışınca sonra ben artık denemek istiyorum demiştim, sen de aralıksız denemeden sonra bunu hissedeceksin
Evet 4.yü de yapmalısın öz güvenin inanılmaz artacakBunun için 4 boyu da yapmam gerek değil mi
Hadi inşallah bakalımEvet 4.yü de yapmalısın öz güvenin inanılmaz artacak
Pekiii 4 kolay mı zor muEvet 4.yü de yapmalısın öz güvenin inanılmaz artacak
Tabii ki çok kolay zor yokPekiii 4 kolay mı zor mu
Eşim misyoner yapmak istiyor ama ben alttayken bacaklarımı yukarı doğru açınca giriş zor oluyor sanki korkuyorum bi anda gibi penisi de biraz büyük misyoner için öneriniz nelerdir acaba en kolay nasıl olurKesinlikle zamanla alışacaksınız
Kontrol sizde olmalı alışana kadar zamanla çeşitli pozisyonlar denersiniz
Sonra oh be ne çok gözümde büyütmüşüm diyeceksiniz
Gerçekten mi lütfen doğruyu söyleyinTabii ki çok kolay zor yok
En rahat olanlardan aslında zamanla alışırsınızEşim misyoner yapmak istiyor ama ben alttayken bacaklarımı yukarı doğru açınca giriş zor oluyor sanki korkuyorum bi anda gibi penisi de biraz büyük misyoner için öneriniz nelerdir acaba en kolay nasıl olur
Kesinlikle çok kolayGerçekten mi lütfen doğruyu söyleyin
Kendini dinle en doğru zamanı bulursun. Ben doktoruma kendim söylemiştim ilişkiye hazır olduğumu hissediyor insan ☺4.aparatı çok rahat şekilde yapana kadar egzersize devam et sonrasını hissedeceksin zatenPeki artık tamam olduğunu bittiğini nasıl anlarım eşli denemeye geçmek için
6 ay gebelik önermiyorlarArkadaşlar merhsba. Bir sorum olacaktı. Vajinismusu yendikten sonrw gebe kalanlar ne kadar sirede gebe kaldınız ? Vajinismusun etkisi oldu mu ? Ben yeneli 4 sy oldu 2 ay korunduk ama 2 aydır korunmuyoruz hatta bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıp o günleri değerlendirdik . Kayganlaştırıcı dahil hiçbir şey kullanmıyoruz . Her şey normal . Sizin süreç nasıl ilerledi?
Teşekkür ederim ama sorumun cevabı bu diil.6 ay gebelik önermiyorlar
Merhaba, eski bir vajinusmuslu olmanın gebeliğe etkisi olacağını sanmıyorum. Denemelerde, hatta tam birleşme sağlanmadan bile hamile kalan var. Herkesin süreci farklı, kimisi ilk ay kalır kimisi bir süre sonra.. 6 ay-1 yıl deneme yaptıktan sonra istersen doktora gidebilirsin. 35 yaşın altındaki kişiler için 1 yıl deniyor. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah :)Arkadaşlar merhsba. Bir sorum olacaktı. Vajinismusu yendikten sonrw gebe kalanlar ne kadar sirede gebe kaldınız ? Vajinismusun etkisi oldu mu ? Ben yeneli 4 sy oldu 2 ay korunduk ama 2 aydır korunmuyoruz hatta bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıp o günleri değerlendirdik . Kayganlaştırıcı dahil hiçbir şey kullanmıyoruz . Her şey normal . Sizin süreç nasıl ilerledi?
Amin inşallah teşekkür ederim . Ben çocuk düşünmeden önce dıktora gittim muayene ve hormon testlerinde bir sorun çıkmadı çok şükür . Bekleyelim o zaman nasip dediğiniz tibiMerhaba, eski bir vajinusmuslu olmanın gebeliğe etkisi olacağını sanmıyorum. Denemelerde, hatta tam birleşme sağlanmadan bile hamile kalan var. Herkesin süreci farklı, kimisi ilk ay kalır kimisi bir süre sonra.. 6 ay-1 yıl deneme yaptıktan sonra istersen doktora gidebilirsin. 35 yaşın altındaki kişiler için 1 yıl deniyor. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah :)
Maşallah bir sorun da yoksa streslenmeden denemelere devam. Biraz da salmak gerekiyor çok üstüne düşünce sanırım stresten olmuyor herkes öyle diyor :)Amin inşallah teşekkür ederim . Ben çocuk düşünmeden önce dıktora gittim muayene ve hormon testlerinde bir sorun çıkmadı çok şükür . Bekleyelim o zaman nasip dediğiniz tibi
Misyoner yaparken zorlanıyorum yapamadım hatta. Penis büyük ve kalın olduğu için mi nedir daha girerken aciyor sanki bende acıdan kasıyorum hemen saçma bi döngü oldu. İlk ilişkiyi yaşadıktan sonra bunu yapamamak neden acaba misyoneri nasil daha kolay ve zevk alabilicek durumda yapabilirimHepsi çok normal. Karında bağırsakta baskı oluyor. Yaptıkça vajina kasların alışacak ve ağrının yerini zevk alacak ama biraz sabır. Enfeksiyon durumun olduğu için kısa bir ara verin idrardaki yanma bittikten sonra devam edin
İlk giriş acıtıyor biraz ama kasıldığın yerde durun çıkmasın elin sen sakinle bacakları gevşetve kegel yap yani çişini yapar gibi yap o esnada eşini ilerlet.Misyoner yaparken zorlanıyorum yapamadım hatta. Penis büyük ve kalın olduğu için mi nedir daha girerken aciyor sanki bende acıdan kasıyorum hemen saçma bi döngü oldu. İlk ilişkiyi yaşadıktan sonra bunu yapamamak neden acaba misyoneri nasil daha kolay ve zevk alabilicek durumda yapabilirim
Bi de öncesinde aparatla çalışma yapıyorsun dimi?Misyoner yaparken zorlanıyorum yapamadım hatta. Penis büyük ve kalın olduğu için mi nedir daha girerken aciyor sanki bende acıdan kasıyorum hemen saçma bi döngü oldu. İlk ilişkiyi yaşadıktan sonra bunu yapamamak neden acaba misyoneri nasil daha kolay ve zevk alabilicek durumda yapabilirim
Yapabildiğiniz pozisyonlarda biraz daha rahatladıktan sonra misyoner'e geçmek de iyi olabilir. Ben de ancak öyle yapabildim. Uzun süre ilk yapabildiğim(üstte olduğum pozisyonlar) şekilde oldu sadece, sonra sonra diğerlerine geçebildik.Misyoner yaparken zorlanıyorum yapamadım hatta. Penis büyük ve kalın olduğu için mi nedir daha girerken aciyor sanki bende acıdan kasıyorum hemen saçma bi döngü oldu. İlk ilişkiyi yaşadıktan sonra bunu yapamamak neden acaba misyoneri nasil daha kolay ve zevk alabilicek durumda yapabilirim