-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.701
Ne kadar zaman oldu pekiEdiyor bence, başlangıçta zorlanıyorum hala. En büyük boyla başlayınca da zorlanıyorum ama ona alışmaya çalışıyorum.
Aralık sonu tanı almıştım o zamandan beri uğraşıyorum işte, sizin?Ne kadar zaman oldu peki
Ben Eylül de evlendim 5 ay yani ama tedavi yeni diyebilirim 1 ay falanAralık sonu tanı almıştım o zamandan beri uğraşıyorum işte, sizin?
Burada yazılan yöntemleri denedim ben de. Nefes egzersizleri, kendini tanıma, dilatörler, eşli dilatör/parmak egzersizleri devam etti bir süre. Sonra bir gün eşli olabildi ve ondan sonra gittikçe daha kolay, daha rahat olacak şekilde devam ediyor. Bence beni en çok ilerleten şey dilatörlerle çalışabilmek oldu. Aparatlarla iyice rahatlayıp aparatların kontrolünü eşimize bile verebilecek kadar ilerlemeyi tavsiye edebilirim.Siz peki nasıl yendiniz
Merhaba Periy, anadolu yakasında Ayşe dumana gittim vajinusmus olduğum zaman muayene olmuştum ve ilk kadın doğum muayenemdi gayet sakin yaklaşıyor eğer fiyat olarak uyarsa onu öneririmMerhaba kızlar
Burası bana vajinusmus döneminde öyle iyi gelmişti ki
Bana İstanbul Anadolu yakasında kadın doğumcu önerebilirmisiniz
Giden var mı sorunu yendikten sonra vajinal muane olmadım hala orda kasılırım gibime geliyor aşılamaya karar verdik eşimle
İyi bir doktor olursa muanelerde rahat olurum
Varmı doktorundan memnun olan canım kızlar
Merhaba dilatörleri hangi pozisyonda içinize alıyorsunuz ben yaptıktan sonra 1 hafta kuyruk sokumum acıyor popomun üstüne rahat oturamıyorum hafif bi sızıntı gibiBurada yazılan yöntemleri denedim ben de. Nefes egzersizleri, kendini tanıma, dilatörler, eşli dilatör/parmak egzersizleri devam etti bir süre. Sonra bir gün eşli olabildi ve ondan sonra gittikçe daha kolay, daha rahat olacak şekilde devam ediyor. Bence beni en çok ilerleten şey dilatörlerle çalışabilmek oldu. Aparatlarla iyice rahatlayıp aparatların kontrolünü eşimize bile verebilecek kadar ilerlemeyi tavsiye edebilirim.
Çatala oturur gibi en rahatı bacaklarınızı iyice açın sakin kasılmadan tabiiMerhaba dilatörleri hangi pozisyonda içinize alıyorsunuz ben yaptıktan sonra 1 hafta kuyruk sokumum acıyor popomun üstüne rahat oturamıyorum hafif bi sızıntı gibi
İlk zamanlar biraz ağrı oluyordu bende de, bir boy aparata iyice alıştıktan sonra diğerine geçin isterseniz. Pozisyon olarak türlü türlü denemiştim ben de ama genelde sırtım bir yere dayalı olarak yarı uzanır vaziyette dizlerim bükülü olarak denedim. Bacaklarımı da açmak yerine hafif kapalı tutarak yapabiliyordum. Nasıl rahat ediyorsanız o şekilde denemekte fayda var ilk başta. Umarım ağrı da olmaz artık. Kolaylıklar diliyorum...Merhaba dilatörleri hangi pozisyonda içinize alıyorsunuz ben yaptıktan sonra 1 hafta kuyruk sokumum acıyor popomun üstüne rahat oturamıyorum hafif bi sızıntı gibi
Merhaba, eşli de ne kadar sürede tam ilişki oldu yani acısız şekilde ben yeni aştım ama git gel sırasında hala biraz acı varBurada yazılan yöntemleri denedim ben de. Nefes egzersizleri, kendini tanıma, dilatörler, eşli dilatör/parmak egzersizleri devam etti bir süre. Sonra bir gün eşli olabildi ve ondan sonra gittikçe daha kolay, daha rahat olacak şekilde devam ediyor. Bence beni en çok ilerleten şey dilatörlerle çalışabilmek oldu. Aparatlarla iyice rahatlayıp aparatların kontrolünü eşimize bile verebilecek kadar ilerlemeyi tavsiye edebilirim.
Ayy merhaba bende kendim yendim ağrılı acılı oldu ama oldu yani yalnız şöyle bi sorun var zevk alamıyorum bitsin hemen istiyorum vajinam baya dar eşimin penisi de kalın yani zorlanıyorum biraz dolayısıyla zevk alamıyorum biraz hızlanınca sanki karnımda baskı oluyor ne yapmam lazım öneriniz var mı zevk kısmına gelmek istiyorum artık gerçektenSık sık yaparak düzelecek canım yani ben yenince her gün yaptım çok kısa sürede zevk almaya başladım acı falan tamamen kayboluyor her gün yapınca
Merhaba, eşli de ne kadar sürede tam ilişki oldu yani acısız şekilde ben yeni aştım ama git gel sırasında hala biraz acı var
Benim daha çok yeni, ağrı oluyor hala, normal bu sanırım. Ama gittikçe iyiye gidiyor. İlk 3-4 seferde düzelmemişti bende de ağrı. Özellikle ilk girişte ağrı çok oluyordu, çıkıp tekrar baştan alınca ya da pozisyon değiştirince daha iyi oluyordu. Şimdi daha da azaldı gibi ağrı.İlişkiyi başardım vajinam fazla dar galiba biraz ağrılı oldu yalnız eşimin penisi çok büyük benimki de dar yani 3 4 defa oldu ilişkiye giriyoruz ama ben ağrı ve acı hissediyorum bu neden oluyor acaba ne yapmak lazım son 1 2 gündür de idrar yaparken yanma hissi oluyor ne önerirsiniz
Bendede sızı, baskı gibi bi his oluyo bunu hala aşamadım henüzMerhaba, eşli de ne kadar sürede tam ilişki oldu yani acısız şekilde ben yeni aştım ama git gel sırasında hala biraz acı var
Yanma hissiyle ilgili, kayganlaştırıcı kullanıyorsunuz değil mi? Tahriş olmuş olmasın. Umarım yakında tamamen rahatlayarak ve zevk alarak yapmaya başlarsınız. Bizler (bu sorunu yeni yenmiş olanlar) daha yeni başladık, keşfetmemiz gerekiyor bu alanları. Tabii eşimizle de dayanışma içinde olmalı bu keşifler. Karşıdakini önemsemek ve ahengi tutturmak önemli çünkü bu işin keyifli hale gelmesi için.İlişkiyi başardım vajinam fazla dar galiba biraz ağrılı oldu yalnız eşimin penisi çok büyük benimki de dar yani 3 4 defa oldu ilişkiye giriyoruz ama ben ağrı ve acı hissediyorum bu neden oluyor acaba ne yapmak lazım son 1 2 gündür de idrar yaparken yanma hissi oluyor ne önerirsiniz
Ben de senin gibiyim yaklaşık iki ay olacak daha yeni yeni alışıyorum sadece hafif baskı oluyor ilk girişte sonra geçiyor. Git gel de benim de karnımda o baskı oluyor bakalım denedikçe olacak sanırım. Ben kendime dört ay süre vermiştim sorunsuz ilişki için ilk iki ayda baskı azaldı diğer iki ayda da bunları alacağıma inanıyorumAyy merhaba bende kendim yendim ağrılı acılı oldu ama oldu yani yalnız şöyle bi sorun var zevk alamıyorum bitsin hemen istiyorum vajinam baya dar eşimin penisi de kalın yani zorlanıyorum biraz dolayısıyla zevk alamıyorum biraz hızlanınca sanki karnımda baskı oluyor ne yapmam lazım öneriniz var mı zevk kısmına gelmek istiyorum artık gerçekten
İdrar yaparken yanma enfeksiyon oluyor biraz ilişkiye ara verin istersen takviye de kullanabilirsin bunun için veya eczaneden toz da alabilirsin. İleri seviye bir durumsa doktora gitmelisinİlişkiyi başardım vajinam fazla dar galiba biraz ağrılı oldu yalnız eşimin penisi çok büyük benimki de dar yani 3 4 defa oldu ilişkiye giriyoruz ama ben ağrı ve acı hissediyorum bu neden oluyor acaba ne yapmak lazım son 1 2 gündür de idrar yaparken yanma hissi oluyor ne önerirsiniz
Hepsi çok normal. Karında bağırsakta baskı oluyor. Yaptıkça vajina kasların alışacak ve ağrının yerini zevk alacak ama biraz sabır. Enfeksiyon durumun olduğu için kısa bir ara verin idrardaki yanma bittikten sonra devam edinAyy merhaba bende kendim yendim ağrılı acılı oldu ama oldu yani yalnız şöyle bi sorun var zevk alamıyorum bitsin hemen istiyorum vajinam baya dar eşimin penisi de kalın yani zorlanıyorum biraz dolayısıyla zevk alamıyorum biraz hızlanınca sanki karnımda baskı oluyor ne yapmam lazım öneriniz var mı zevk kısmına gelmek istiyorum artık gerçekten
Yani anladığım kadarıyla zamanla geçiyor başka yapacak bi şey yok öyle miBen de senin gibiyim yaklaşık iki ay olacak daha yeni yeni alışıyorum sadece hafif baskı oluyor ilk girişte sonra geçiyor. Git gel de benim de karnımda o baskı oluyor bakalım denedikçe olacak sanırım. Ben kendime dört ay süre vermiştim sorunsuz ilişki için ilk iki ayda baskı azaldı diğer iki ayda da bunları alacağıma inanıyorum
Ohh içimi rahatlattiniz valla böyle devam etmeyeceğini bilmek çok iyi geldi çok teşekkürler ❤Hepsi çok normal. Karında bağırsakta baskı oluyor. Yaptıkça vajina kasların alışacak ve ağrının yerini zevk alacak ama biraz sabır. Enfeksiyon durumun olduğu için kısa bir ara verin idrardaki yanma bittikten sonra devam edin
Ayşe Duman ı YouTube’da da takip etmiştim canım Perim ona gidebilirsinMerhaba Periy, anadolu yakasında Ayşe dumana gittim vajinusmus olduğum zaman muayene olmuştum ve ilk kadın doğum muayenemdi gayet sakin yaklaşıyor eğer fiyat olarak uyarsa onu öneririm