Merhaba hoş geldin, geçmiş olsun. Ben öyle çok az acıdı diyenlere nasıl imreniyorum anlatamam. Niye canım bu kadar yanıyo, niye yapamıyorum onlar gibi diyorum. 1 sene evde dilatörü bekletmen biraz fazla olmuş, ama hep erteleme hastalığı bu diyorlar. Bana en çok güç veren youtubeda bunu nasıl yaşadığını açık açık anlatan bi hanım olmuştu, Allah ondan razı olsun. Öyle ilham verici bir şey değil şunu söylüyordu, sonunda içine bişe alabildiğinde hiçbir şey hissetmemiş. E ben bunun için mi uğraştım, hiçbir şey hissetmiyorum ki diyordu. Onun için sorundu belki ama ben çok şaşırmıştım, e hiçbir şey hissedilmiyor demek ki dedim biraz internetten anatomi videoları filan izleyince. 3-4 santimden sonrasında his yokmuş gerçekten. Deneyince şok oldum.
1 senedir takip ediyorsan tekniklere hakimsindir diye düşünüyorum, istersen seni her gün dürtebilirim yardımcı olcaksa bugün ne yaptın diye. İstediğin teknik posta da yönlendirebiliriz. Dilatörden önce biliyorsun aynayla kendimize bakıyoruz, dokunuyoruz ve bi yerden başlıyoruz. Ben dilatörden önce parmakla yokladım. Tuhaftı :))
Yaz gene bi yere kaybolma, çözümsüz bir dert değil, ben inanıyorum iyileşicez.