- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.601
Bende ilk 3 boyu yapıyorum 4 e regl olduğum için geçemedim daha korkuyorum 4 ten ve kendimi bir türlü rahat bırakamıyorumYeni yeni vajinismusu atlatmaya çalışan arkadaşlar için yazıyorum. Sakın ertelemeyin ve pes etmeyin . Bir şekilde çözülüyor ve geride kalıyor o günler. Ne kadar erteleyip geciktirirseniz daha sonra o kadar çok kızarsınız kendinize.
Kendinize kızmamak için vakit kaybı yaşamamak için asla ertelemeyin ve çalışın . Çünkü çalışarak ve ertelemeyerek aşılacak bir durum bu sadece . Tamamen sizin elinizde .
Eski yazılarım duruyordur her aşamasında buraya gelip söylendim olmıyor dedim . Çok kez ağladım hiç bitmeyecek sandım.
Ama bitiyormuş . Ben şanslı olanlardanım ki daha 1 haftalık evliyken bu sayfayı buldum ve evliliğimin 2. Haftaso dilatör sipariş edip çalışmalara başladım .
Dilatörleri kolaylıkla ilk 3 ünü aldım.
4 te zorlandım ama deneye deneye yaptım on u da.
Daha sonra eşli denemeyi yapamadım siöatörleri yapmama rağmen ve orda bütün hevesim kaçt.
sonra hırslandım ve ilk birleşmemiz oldu. Spreyle.
Ama yine bitmedi derdim sonrasında 2. Kez yapmak baya zamanımı aldı çünkğ kastığım için hala acıyordu ve istemiyordum.
2 yi yaptım 3 te yine aynı korkular aynı ertelemeler .
4-5-6-7-8-9-10 derken ben hala araya haftalar bırakjykrum korkuyorum istemiyorum . Tabi spreyle oluyor tüm bunlar .
Velhasıl şimdiye gelirsek spreyi de dilatörleei de kayganlaştırıcıyı dahi bıraktım .
Tek yolu var pes etmeden denemeniz gerekiyor. Her yapışınız bir öncekinden daha iyi daha rahat oluyor. Ve yapa yapa alışıyorsunuz .
Kolaylıklar diliyorum hepinize , yaşamayan bilmez . Ama çözümğ var ve tamamen sizin elinizde.