- 6 Aralık 2022
- 1.537
- 4.163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.561
Soruyu tam anlayamadımJel kullanman hiçbir zaman sorun olmaz zararı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soruyu tam anlayamadımJel kullanman hiçbir zaman sorun olmaz zararı yok
Aparatları 3 e kadar yapıyorum ve iki parmak da yapabiliyorum. Dördüncü aparatı kanama olur mu diye yapmıyorum.Aparatların hepsini yaptınız mı tüm boyları ?
4. Apratı da yaparsan seni pskolojik olarak çok rahatlatacaktır eminim ve ilişki öncesi içeride 20 dakika bekletim egzersiz yaparsan genişleyeceği için baskı hissinide anlamassın bence ilişki esnasındaYa dün olmayınca eşim kızlık zarından oluyor galiba diyor. Kafayı yiyeceğim ne kadar anlatsam da anlamıyor. Bana ameliyatla aldıranlar da varmış ama ona gerek yok diye safsata anlatıyor. Az daha çıldırıyordum. Ne yapacağımı şaşırdım kusuruma bakmayın. P.nis girişinde kanama olsa da olmasa da sorun olacak ama ben bunu anladım. Aşırı sinirlerim bozuldu. En baştan beri doktora gitmeyi bu sebeple istiyordum zaten ama galiba sırf bu sebeple ben doktorla devam edeceğim regl de bitince
4. de ben de kanama olur sanmıştım ama olmadı ama eşlide olan varmışAparatları 3 e kadar yapıyorum ve iki parmak da yapabiliyorum. Dördüncü aparatı kanama olur mu diye yapmıyorum.
evet aynen öyleEşin kan görmek mi istiyo ilişki olduğu zaman tam anlayamadım
Benim amacım bu zaten esnetip devam etmek ama eşimin kızlık zarı problemleri var. Bu defa esnetmeden yapsam kanama olsa o rahat edecek. O zaman da ben geriliyorum. O sebeple bir uzmana beraber gitmenin şart olduğunu artık düşünüyorum4. Apratı da yaparsan seni pskolojik olarak çok rahatlatacaktır eminim ve ilişki öncesi içeride 20 dakika bekletim egzersiz yaparsan genişleyeceği için baskı hissinide anlamassın bence ilişki esnasında
Girişe sıktım ama tam sıkamadım aslında bide hiç beklemedik
Önce şu konuda bir anlaşalım zar yırtılması diye bişey yok zar dediğimiz şey zaten delikli yapıya sahip ve penis girecek kadar esnek aksi bi durum çok nadir onu da doktor kontrolü ile anlayabilirsiniz. Sprey konusunda aynı şekilde egzersiz yapmadan denediğimde bende yapamamıştım çünkü kafamda bitirmemiştim her yolu denedim alkol uyuşturucu sprey akla gelebilecek herşeyi ama sonuç hep olumsuzdu. Ne zaman egzersizlere başladım o zaman inandım biteceğine bu işin tek çözümü egzersiz aparat ya da parmak egzersizi ile kısa sürede kurtulabilirsiniz.Daha hiç zarımda yırtılma olmadı acaba o yüzden oluyor olabılır mi kendimi kasmasam onuda mı hissetmem acaba
Evet bu konuda katılıyorum size siz ilk denemede sprey kullandınız mı peki ya da kendinize inanarak spreysiz mi denedinizÖnce şu konuda bir anlaşalım zar yırtılması diye bişey yok zar dediğimiz şey zaten delikli yapıya sahip ve penis girecek kadar esnek aksi bi durum çok nadir onu da doktor kontrolü ile anlayabilirsiniz. Sprey konusunda aynı şekilde egzersiz yapmadan denediğimde bende yapamamıştım çünkü kafamda bitirmemiştim her yolu denedim alkol uyuşturucu sprey akla gelebilecek herşeyi ama sonuç hep olumsuzdu. Ne zaman egzersizlere başladım o zaman inandım biteceğine bu işin tek çözümü egzersiz aparat ya da parmak egzersizi ile kısa sürede kurtulabilirsiniz.
Ah şu kizlık zarı takıntıları.. Benim olmadı kırmızılık ne egzersizlerde nede ilk ilişkide eşime doktor anlattığı için sorun yaşamadık ikinci ve üçüncü ilişkide birkaç damla oldu sadece o kadar. Hiç olmayabilir de aslında normal olan hiç kırmızı gelmemesi. Allah bize o zarı evlendiğimiz adam namuslu olduğumuzu anlasın diye vermemiş, bizi dışardan gelebilecek olan mikroplara karşı korusun diye vermiş. Eğer eşini götürebilirsen doktora senin için iyi olur canım uzmandan dinleyince anlayacaktır inşallah.Benim amacım bu zaten esnetip devam etmek ama eşimin kızlık zarı problemleri var. Bu defa esnetmeden yapsam kanama olsa o rahat edecek. O zaman da ben geriliyorum. O sebeple bir uzmana beraber gitmenin şart olduğunu artık düşünüyorum
Eşinizin içi rahat olsun diyosanız en kısa sürede gidin ki ertelenmesin daha fazla bir an önce kurtulunBenim amacım bu zaten esnetip devam etmek ama eşimin kızlık zarı problemleri var. Bu defa esnetmeden yapsam kanama olsa o rahat edecek. O zaman da ben geriliyorum. O sebeple bir uzmana beraber gitmenin şart olduğunu artık düşünüyorum
Ben egzersiz yapmadan öncesinde ilişki olur belki diye aldım spreyi denedim olmayınca bidaha hiç kullanmadım. Egzersizleri de ilişkiyi de spreysiz yaptım sadece su bazlı kayganlaştırıcı kullandımEvet bu konuda katılıyorum size siz ilk denemede sprey kullandınız mı peki ya da kendinize inanarak spreysiz mi denediniz
Anladım teşekkürler yorumunuz içinBen egzersiz yapmadan öncesinde ilişki olur belki diye aldım spreyi denedim olmayınca bidaha hiç kullanmadım. Egzersizleri de ilişkiyi de spreysiz yaptım sadece su bazlı kayganlaştırıcı kullandım
Teşekkür ederim yorum için. Zaten doktora gitme konusunda kesin kararımı verdim. Ben ne kadar okuyup anlasam öğrensem ve anlatsam da boş. Bir uzmandan dinlemesi ikimiz için de hayırlı olacakAh şu kizlık zarı takıntıları.. Benim olmadı kırmızılık ne egzersizlerde nede ilk ilişkide eşime doktor anlattığı için sorun yaşamadık ikinci ve üçüncü ilişkide birkaç damla oldu sadece o kadar. Hiç olmayabilir de aslında normal olan hiç kırmızı gelmemesi. Allah bize o zarı evlendiğimiz adam namuslu olduğumuzu anlasın diye vermemiş, bizi dışardan gelebilecek olan mikroplara karşı korusun diye vermiş. Eğer eşini götürebilirsen doktora senin için iyi olur canım uzmandan dinleyince anlayacaktır inşallah.
Allah yardımcınız olsun, hala kadınların eşlerine kızlık zarı borcu olduğunu düşünen bir ülkenin kadınlarıyızTeşekkür ederim yorum için. Zaten doktora gitme konusunda kesin kararımı verdim. Ben ne kadar okuyup anlasam öğrensem ve anlatsam da boş. Bir uzmandan dinlemesi ikimiz için de hayırlı olacak
Evet ama istemediğimde reddediyorumpeki kizlar birsey sorucam, sizin esleriniz cok istekli mi peki?bu sorun cozulsun, Iliski olsun istiyorlardir onu sormuyorum , yani yakinlasmak istiyorlar mi surekli?