-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.541
Ya ben spreyle yapıyorum o daha rahat yapmamı sağlıyo eşliyide spreyle yapıcam sonra yavaş yavaş bırakırım diye düşünüyorumHassas bir dönemdesin sanırım ondan olabilir şu 4 olunca eşli nasıl olacak yemin ederim her yerim kaygı dolu
Ben hiç sprey kullanmadım yarın alıp onla deniyim bi deYa ben spreyle yapıyorum o daha rahat yapmamı sağlıyo eşliyide spreyle yapıcam sonra yavaş yavaş bırakırım diye düşünüyorum
deneyebilirsin daha rahat oluyo ama spreysiz 3 e kadar geldiysen bence kullanma alışma en azından spreyeBen hiç sprey kullanmadım yarın alıp onla deniyim bi de
Cok büyük değil mi o 3 te canım yanıyor onda nasıl acır kimbilirdeneyebilirsin daha rahat oluyo ama spreysiz 3 e kadar geldiysen bence kullanma alışma en azından spreye
Sprey konforlu güven veriyo açıkçası 4 . De bile korkutmadı beni işte .Cok büyük değil mi o 3 te canım yanıyor onda nasıl acır kimbilir
Yine alayım konforsuz kalırsam kullanirimSprey konforlu güven veriyo açıkçası 4 . De bile korkutmadı beni işte .
Ne geldiyse zaten başımıza bu kızlık zatından geldiEki Görüntüle 3328089
Batıda da doğuda da hep aynı Amerikalı bir yazarın kitabındankızlık zarı evrimin gereksiz görüp geride bıraktığı bir oluşum sadece, hiçbir özelliği yok
Fırsatını her bulduğumda sprey aldım denicem 4 uKaç gündür 3 ile egzersiz yapıyosun
Çok güzel devamı da gelir inşallahYupppiiiiiiii 4. Aparat ta oldu yaptım az bisey kan geldi çok mutluyum yupppiiiii
HarikasınYupppiiiiiiii 4. Aparat ta oldu yaptım az bisey kan geldi çok mutluyum yupppiiiii
Dilatörleri evde kendi başıma yaptım,ama sonrasında kadın doğum uzmanından 3 seansla yendimNe güzeldestek aldınız mı evde kendiniz mi yendiniz ? Ne kadar sürdü dilatör egzersizleri
O kan neyden dolayı geldi acaba kastığın için mi yada kızlık zarı esnediği için mi bugün ben denerken gene oldu ama 3. Aparatta oldu yani 4. Tekrar cesaret edemedim açıkçası kasmadım da kendimi rahattım ağrı acı yoktu ama oldu işteYupppiiiiiiii 4. Aparat ta oldu yaptım az bisey kan geldi çok mutluyum yupppiiiii
Dostum benim ilk gece kastigim için mi kizlik zarını mi bilmem kan geldi ama birleşme olması hiç giriş olmadı şuan gelmesi geriye kalan kizlik zari olabilirO kan neyden dolayı geldi acaba kastığın için mi yada kızlık zarı esnediği için mi bugün ben denerken gene oldu ama 3. Aparatta oldu yani 4. Tekrar cesaret edemedim açıkçası kasmadım da kendimi rahattım ağrı acı yoktu ama oldu işte
Aparatların hepsini yaptınız mı tüm boyları ?Kızlar bişey soracağım tahmini yarın adet olacağım ama bugün eşimle deneme yapmak istiyorum. Sadece jel kullanıyorum sizce sorun olur mu ? Adetim henüz başlamadı ama eli kulağında yani
Jel kullanman hiçbir zaman sorun olmazAparatların hepsini yaptınız mı tüm boyları ?