-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.461
Doktorlar genelde parmak ve dilatör tedavisi uyguluyor ama bu sitede önermişler. Fizyoterapist Fatma Akan Topbaş ve Nurgül Topkaya var onlar dilatörlerle olmaz diyor. Biofeedback tedavisi uyguluyorlar. Yine bu sitede gördüğüm jinekolog Özgür Ağlamış ve Murat Ulusoy onlarda biofeedback tedavisi uyguluyor. Çokta pahalı bide İstanbul’dalar. Ben İzmir’deyim yol falan derken çok zorlicak. Kafam karıştı valla. Reklam mı gerçek mi
Emin ol herkes öyle zaten bence vajinismusu yaşayan kadınların çoğu böyledirİğne görünce bayılmış insanım bendaha olmadan.
Doktor desteği olmadan başaranlara bende hayret ediyorum beşki çok ileri seviye değildir kimisi ucunu alabiliyor mesela. Ben kendime dokunamıyorum bile parmağımla girişe hafif baskı uygulayınca hemen kitleniyor kapanıyor orası sanki.
Bitki çayını iç sonra ılık bir duş al eğer dilatörlerin varsa birncisinden başla . Korkma gerçekten bak korkulacak bişey değil getir vajina deliğine biraz bekle orda dokun gevşet kendini rahat bırak sonra kayganlaştırıcıyla birlikte yavaş yavaş ittir bu kadar . Korkuyorum diyorsan da uyuştururcu kremler ve spreyler var onları kullanabilirsin onların çok faydası var bence .İğne görünce bayılmış insanım bendaha olmadan.
Doktor desteği olmadan başaranlara bende hayret ediyorum beşki çok ileri seviye değildir kimisi ucunu alabiliyor mesela. Ben kendime dokunamıyorum bile parmağımla girişe hafif baskı uygulayınca hemen kitleniyor kapanıyor orası sanki.
Dilatör almadım, alayım denemeleri başlicam cesaretlendim sayendeBitki çayını iç sonra ılık bir duş al eğer dilatörlerin varsa birncisinden başla . Korkma gerçekten bak korkulacak bişey değil getir vajina deliğine biraz bekle orda dokun gevşet kendini rahat bırak sonra kayganlaştırıcıyla birlikte yavaş yavaş ittir bu kadar . Korkuyorum diyorsan da uyuştururcu kremler ve spreyler var onları kullanabilirsin onların çok faydası var bence .
İlk başlarda korkabilirsin acıyo diye düşünebilirsin gayet normal ben hala öyle düşünüyorumama başlamak bitirmenin yarısıdır girdiğini görünce zaten bumuyöuş diyceksin
Küçükleri yapabiliyorsan dördüncüyüde yaparsın sen bu azimle merak etmeKız ben birinci dilatörle kaç gün uğraştığımı biliyorum olmuyo girmiyo acıyo diye ağlıyodum hep ama ah şu psikoloji varya neler düşündürtmüyo ki bize . Kendimde yenmedim bu arada he ama yeneceğime inanıyorum
Maşallah darısı başıma ne kadar sürdü 4.ye geçmenDördüncüyü yaptım zaten şuan ona çalışıyorum
İlk ikisiyle bir hafta uğraştım çok yavaş ilerledim sonra süreci uzatmak için sprey kullandım spreyle hemen oldu dördüncüde oldu hemen bitsin kurtulmak istiyorum en kısa sürede biraz daha egzersiz yapıp eşliye geçicem. Vemcaine uyuşturucu sprey bendeki buradaki kadınlardan duyup aldım zatenMaşallah darısı başıma ne kadar sürdü 4.ye geçmen
Nasıl yaptınız ben bir türlü yapamiyorumkızlar ben dördüncüyüde yaptım şaka gibi
bu da ticaret olmuş anlaşılan bu işi sadece dilatörle yenen kadın dolu burası nasıl olmazmışDoktorlar genelde parmak ve dilatör tedavisi uyguluyor ama bu sitede önermişler. Fizyoterapist Fatma Akan Topbaş ve Nurgül Topkaya var onlar dilatörlerle olmaz diyor. Biofeedback tedavisi uyguluyorlar. Yine bu sitede gördüğüm jinekolog Özgür Ağlamış ve Murat Ulusoy onlarda biofeedback tedavisi uyguluyor. Çokta pahalı bide İstanbul’dalar. Ben İzmir’deyim yol falan derken çok zorlicak. Kafam karıştı valla. Reklam mı gerçek mi
Öyle tabi ama benim gibi cesaret edemeyenler için alternatif olabilir.bu da ticaret olmuş anlaşılan bu işi sadece dilatörle yenen kadın dolu burası nasıl olmazmış
Dördüncüyü müNasıl yaptınız ben bir türlü yapamiyorum
Evet bende oluyor yanlış olduğunu çok iyi biliyorum ama yine de beynimi ikna edemiyorumm. Hatta yanlış yer galiba orası değil diyorum eşime çünkü dilatörü yaparken asla acı yirtilma hissi yokesle denemede sanki orasi yirtilacakmis gibi bir aci, his oluyor mu sizde de
Ben de senin gibiydim aynada kendime hiç bakmamışım dokunmamısım ama şuan dilatörlerin tamamını alabiliyorum 2 parmak alıyorum eşimin parmagi da oluyor buradaki yazılanlari muhakkak oku o kadar motive edici ki. Ben okudukça en zoru benim herhalde dedim doktora da gittim en zor hastanız ben miyim dedim kadina. Önce ayna egzersizi ile başla bence aynada kendine bak vulvaya dokun masaj yap gevse sonra vajina girişini arala bak gözün alışsın. Aynada tüm bedenine bak kusur görme her halinle sev kendini... Bunu her gün yapabilirsin sonrasında dilatör çalış kegel ve nefesle çok kolay oluyor gerçekten evde tek başına yapabilirsin. Ama tavsiyem kendine zaman belirlemen. Mesela regl olana kadar denicem yapamazsam doktora gidicem de. Söz ver kendine. Erteledikçe olan bize oluyor sen de hepimiz gibi mutlu olmayı hak ediyorsun kendine bu iyiliği çok görmeİğne görünce bayılmış insanım bendaha olmadan.
Son adimdasin inanki benim son bir ayın deneme yapalım diye diye kendimi yiyerek geçtiBen de henüz yenmedim ama bir türlü deneme yapamıyoruz bir yapabilsek olacak inanıyorum
Son adimdasin inanki benim son bir ayın deneme yapalım diye diye kendimi yiyerek geçti