- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.441
Ama zaten öyle çok uyuşma gibi birşey olmuyo sen gene hissediyosun oraya giriş olduğunda bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir fıs sıkıyorum hemen uyuşuyoSikmaya calistim girise ama uyusmadi herhalde. Spreyi sikip esle denedim iste ama olmadi , normal hissettim herseyi uyusmadi.
esle denemede sanki orasi yirtilacakmis gibi bir aci, his oluyor mu sizde deAcı diye de birşey yok aslında o tamamen bizim beynimizde kurduğumuz birşey acımıyor sadece kasıyoruz kendimizi . O duvar hissi gibi yere geldiğimde nefes alıp veriyorum sonra ters kegel egzersizi yapıyorum hop giriyo
Şimdi bak canım orası yırtılacak diye bir şey söz konusu değil orası delik zaten penis girdiğinde orası esniyo ve penisi içine alıyo .esle denemede sanki orasi yirtilacakmis gibi bir aci, his oluyor mu sizde de
Bende buradaki yazılardan çok cesaret aldım baktım önceki mesajları defalarca okudum sonra kendime güvendim bve denedim dilatörleri . Çok şükür dördüncüyüde yaptım şimdi bir kaç kez daha üç ve dörde çalışıcam sonra eşli denemeye geçmem lazım reglim gelmeden önceBiliyorum ama iste kendimizi siktigimiz icin oyle bir aci oluyor orda kaslardan. Canim cok tesekkurler destegin icin ben yazicam burdan gelismeleri, sen de yaz cesaret aliyorum
Hangi egzersizi yapıyorsunuz ?Acı diye de birşey yok aslında o tamamen bizim beynimizde kurduğumuz birşey acımıyor sadece kasıyoruz kendimizi . O duvar hissi gibi yere geldiğimde nefes alıp veriyorum sonra ters kegel egzersizi yapıyorum hop giriyo
Hangi egzersizi yapıyorsunuz ?
Yapabildin mi deniyodun galibaBiliyorum ama iste kendimizi siktigimiz icin oyle bir aci oluyor orda kaslardan. Canim cok tesekkurler destegin icin ben yazicam burdan gelismeleri, sen de yaz cesaret aliyorum
Hiç doktor,fizyoterapist yardımı aldınız mı yoksa burda ki tavsiyelerle mi ilerliyorsunuz ? Ben egzersizleri doğru yapamayacağımı düşündüğüm için fizyoterapiste gitsem mi acaba diye düşünüyorum da o yüzden soruyorumKegel egzersizi pelvik tabanlarımızı gevşetme esnetme hareketi
Vajinismus tedavisi veren kadın doğum doktoruna gittim bir seans sadece doktor bana vajinamın yerini gösterdi kızlık zatıma baktı aynayla beraber inceledik ve bu beni çok rahatlattı . Doktordan önce deliğim nerde onu bile bilmiyodum afedersin eşim hep yanlış yere girecek korkusu vardı aynayla beraber inceleyince ve kızlık zarımda da bir problem olmadığını söyleyince eve gelip dilatörleri denemeye başladım .Hiç doktor,fizyoterapist yardımı aldınız mı yoksa burda ki tavsiyelerle mi ilerliyorsunuz ? Ben egzersizleri doğru yapamayacağımı düşündüğüm için fizyoterapiste gitsem mi acaba diye düşünüyorum da o yüzden soruyorum
Ama tabi tek başıma ilerleyemem yapamam diyorsanız bir doktora gözükmekte fayda var buradaki arkadaşların çoğu burdaki bilgileri okuyarak ilerlemişHiç doktor,fizyoterapist yardımı aldınız mı yoksa burda ki tavsiyelerle mi ilerliyorsunuz ? Ben egzersizleri doğru yapamayacağımı düşündüğüm için fizyoterapiste gitsem mi acaba diye düşünüyorum da o yüzden soruyorum
Doktora 1 seans gittim hep bildiğim şeyler memnun kalmadım ama kendim de cesaret edemiyorum. Var aklımda birkaç isim daha bakalım. Teşekkür ederimAma tabi tek başıma ilerleyemem yapamam diyorsanız bir doktora gözükmekte fayda var buradaki arkadaşların çoğu burdaki bilgileri okuyarak ilerlemiş
Doktorlarda prmak egzersizi yaptırıyolar benim gittiğim doktor parmak egzersizi yapıcaz demişti onu hiç yapamam diye dilatör kullanmak istedim dilatör benim için daha rahat . Ama en kısa sürede halletmeye bakın hiç ertelemeyin doktorsa doktor bulup gidin geçen zamana yazık ediyoruz hep .Doktora 1 seans gittim hep bildiğim şeyler memnun kalmadım ama kendim de cesaret edemiyorum. Var aklımda birkaç isim daha bakalım. Teşekkür ederim
Şimdi şuan cesaret etmeye başla hiç erteleme emin ol korkacak hiçbirşey yok . Ben o kadar çok korkuyodum ki iğneden bile korkan insanım cesaretlen diye söylüyorum keşke daha önce girseydim bu sayfaya bu sayfaya giripte cesaret edip yazılanları bile okuyamazdım nasıl yapıyolar ya diye hep hayret ederdimama başaranları görünce dedim kızım sen de yapıcaksın korkma cesaretli ol birazcık ve başladım ben senin yerinde olsam hemen şimdi başlardım bi işim yoksaDoktora 1 seans gittim hep bildiğim şeyler memnun kalmadım ama kendim de cesaret edemiyorum. Var aklımda birkaç isim daha bakalım. Teşekkür ederim
İğne görünce bayılmış insanım ben daha olmadan.Şimdi şuan cesaret etmeye başla hiç erteleme emin ol korkacak hiçbirşey yok . Ben o kadar çok korkuyodum ki iğneden bile korkan insanım cesaretlen diye söylüyorum keşke daha önce girseydim bu sayfaya bu sayfaya giripte cesaret edip yazılanları bile okuyamazdım nasıl yapıyolar ya diye hep hayret ederdimama başaranları görünce dedim kızım sen de yapıcaksın korkma cesaretli ol birazcık ve başladım ben senin yerinde olsam hemen şimdi başlardım bi işim yoksa
Sürekli bu sitedeyim kim nasıl yenmiş onlara bakıyorum