-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.481
Kendi açımdan yardımcı olayım ben direk spreyle yenebileceğimi düşünmediğim için dilatör setlerle önce egzersiz yapıyorum bittiktem sonra eşli ilişkiye girmeyi düşünüyorum . Ama direkt spreyle ilişkiye girip yenen arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olacaklardırArkadaşlar 2 aydır evliyiz eşimle birlikte olamadık 2 kez doktora gittim hiçbir sıkıntım yok. Burdan okuduğum için vemcaine sprey aldım bu akşam kullanıp deneyeceğiz nasıl kullanmam gerek, hersey güzel ilerliyor izinde veriyorum aslında kendimi ileri derece vajinusmus olarak görmüyorum sadece giriş tam gerçekleşeceğinde baskı hissinden dolayı itiyorum kasıyorum ve olmuyor artık çok sıkıldım olsun bitsin istiyorum kendimi suçluyorum eşim anlayışlı olur falan diyor ama üzülüyorum evliliğimin bitmesini bile düşünüyorum artık olmazsa ne olacak birgün ikimizde patlıycaz Allah rızası için ne yapmam gerek sprey işe yarıyor mu nasıl kullanmalıyım bana yardım edin çok çaresizim
Evet dilatorlerle biz kendi kontrolumuzle yaptigimiz icin cok kasmiyoruz kendimizi ve o kadar aci olmuyo ama esli denemede kontrolu kaybettigimiz icin cok kasiyoruz ve aciyor tabiEvet bende oluyor yanlış olduğunu çok iyi biliyorum ama yine de beynimi ikna edemiyorumm. Hatta yanlış yer galiba orası değil diyorum eşime çünkü dilatörü yaparken asla acı yirtilma hissi yok
İnşallah vardır çok teşekkür ederimKendi açımdan yardımcı olayım ben direk spreyle yenebileceğimi düşünmediğim için dilatör setlerle önce egzersiz yapıyorum bittiktem sonra eşli ilişkiye girmeyi düşünüyorum . Ama direkt spreyle ilişkiye girip yenen arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olacaklardır
Rica ederimİnşallah vardır çok teşekkür ederim
Dördüncüyü yaptım zaten şuan ona çalışıyorum
Teşekkür ederim evet çok rahathayırlı olsun çok sevindim. spreyle daha kolay oluyor
Evet canım bu hissi Vajinusmus olduğum anda hissetmiştim hiç beklemiyordum ilişki yaşamayacağımı takii o an gelene kadar :) yaşadığın his normal ama inan doğru değil buna inan sadece çünkü ben de aynısını yaşadım ve doğru olmadığını eşli deneme yaşayınca gördümmmesle denemede sanki orasi yirtilacakmis gibi bir aci, his oluyor mu sizde de
Ben dilatörle yendimDoktorlar genelde parmak ve dilatör tedavisi uyguluyor ama bu sitede önermişler. Fizyoterapist Fatma Akan Topbaş ve Nurgül Topkaya var onlar dilatörlerle olmaz diyor. Biofeedback tedavisi uyguluyorlar. Yine bu sitede gördüğüm jinekolog Özgür Ağlamış ve Murat Ulusoy onlarda biofeedback tedavisi uyguluyor. Çokta pahalı bide İstanbul’dalar. Ben İzmir’deyim yol falan derken çok zorlicak. Kafam karıştı valla. Reklam mı gerçek mi
Kaslarını kullanmayı öğrenmelisin canım önce bu gerekli moralini düzelt hepsi geçecekArkadaşlar 2 aydır evliyiz eşimle birlikte olamadık 2 kez doktora gittim hiçbir sıkıntım yok. Burdan okuduğum için vemcaine sprey aldım bu akşam kullanıp deneyeceğiz nasıl kullanmam gerek, hersey güzel ilerliyor izinde veriyorum aslında kendimi ileri derece vajinusmus olarak görmüyorum sadece giriş tam gerçekleşeceğinde baskı hissinden dolayı itiyorum kasıyorum ve olmuyor artık çok sıkıldım olsun bitsin istiyorum kendimi suçluyorum eşim anlayışlı olur falan diyor ama üzülüyorum evliliğimin bitmesini bile düşünüyorum artık olmazsa ne olacak birgün ikimizde patlıycaz Allah rızası için ne yapmam gerek sprey işe yarıyor mu nasıl kullanmalıyım bana yardım edin çok çaresizim
Çok teşekkür ederim spreyle denesem acaba olur muKaslarını kullanmayı öğrenmelisin canım önce bu gerekli moralini düzelt hepsi geçecekegzersiz yapsan çok iyi olur dilatör alıp burda yazılanları geçmişe doğru okuyup, Tiniminimavihanim ın yazıları var birkaç sayfa geride orada her şey anlatılmış onları oku canımmm uygula,sormak istediğin soru olursa özelden ya da burdan, yazarım
Şuan bende öyleyimSon adimdasin inanki benim son bir ayın deneme yapalım diye diye kendimi yiyerek geçti
Yapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
spreyi nasıl kullandınız . Bence hazır değildiniz tam olarak ilişkiye o yüzden yapamadınız bu kadar üzmeyin kendinizi emin olun yapacaksınızYapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
çok beklemeden dilatör sipariş edin benceYapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
Dilatör ya da parmak egzersizi ile çalışmaya başlayabilirsiniz kafa olarak çok rahatlatıyor ve aslında acı diye birşeyin olmadığını bize gösteriyorYapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
Daha önce dilatörlere yada parmak çalışmasınyaptın mı hiçGirişe sıktım ama tam sıkamadım aslında bide hiç beklemedik
Hayır hiç yapmadımDaha önce dilatörlere yada parmak çalışmasınyaptın mı hiç