- 26 Ağustos 2017
- 2.966
- 7.649
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.461
deneyin olmazsa da bir şey kaybetmezsiniz dilatör veya parmak ile çalışmaya başlarsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan bende öyleyimSon adimdasin inanki benim son bir ayın deneme yapalım diye diye kendimi yiyerek geçti
Yapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
spreyi nasıl kullandınız . Bence hazır değildiniz tam olarak ilişkiye o yüzden yapamadınız bu kadar üzmeyin kendinizi emin olun yapacaksınızYapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
çok beklemeden dilatör sipariş edin benceYapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
Dilatör ya da parmak egzersizi ile çalışmaya başlayabilirsiniz kafa olarak çok rahatlatıyor ve aslında acı diye birşeyin olmadığını bize gösteriyorYapamadım yapamadım Allahım ben neden böyleyim spreyli denedık ben mi beceremedim spreyi de onu bile yapamadım öyle bir acıdı ki bir çığlık atmışım eşim 10 saniye daha sabretsen girmişti dedi Allahım neden yapamıyorum kendimden bıktım
Daha önce dilatörlere yada parmak çalışmasınyaptın mı hiçGirişe sıktım ama tam sıkamadım aslında bide hiç beklemedik
Hayır hiç yapmadımDaha önce dilatörlere yada parmak çalışmasınyaptın mı hiç
Tabiki spreyle deneyip başarılı olanlarda vardır ama bence dilatörlere çalışsan daha iyi sonuç alırsın gibi . Spreyin aparatıyla içeriyede sıkıyolar ve bir iki dakika bekledikten sonra ilişkiye giriyolardı yanlış hatırlamıyorsam o şekilde daha iyi uyuştururur . Ama spreyin aparatını içeriye sokabilir misin
Spreyle yapmis miydiniz esli?Hanımlar eşliyi sprey olmadan başarmaya çalışıyorum ama olmuyor yıldım daha girişte aynı kulak çubuğunu kulak deliğine girdirirkenki olan ağrı varya zonklama ondan oluyor cesaret edip ittiremiyorum kendimi. Dilatörde böyle olmamıştı aynada kendim yerleştirdiğim için mi acaba. Çok yoruldum ya
Bu hepimizde olan bişeydi oraya birşeyin girmesine izin vermiyoruz kasıyoruz kastığımız içinde acıyo hissi oluşuyor. Sadece spreyle geçebilecek birşey değil bence kafa olarakta rahat hissetmen lazım ki kasılmayasın sprey uyuşturur evet ama orayı tekrar kasabilirsin korkularından dolayı . O yüzden bence zaman kaybetmeden egzersizlere başlayınuğraşsaydım aparatını sokardım tam ilişkiye girecekken sıkıp geldim oda sonuç yine olmadı kendimi o giriş anında bacaklarımı kapatıyorum çok canım yandı
Sen ne yaptın canım deniyomusunSpreyle yapmis miydiniz esli?
Daha hiç zarımda yırtılma olmadı acaba o yüzden oluyor olabılır mi kendimi kasmasam onuda mı hissetmem acabaBu hepimizde olan bişeydi oraya birşeyin girmesine izin vermiyoruz kasıyoruz kastığımız içinde acıyo hissi oluşuyor. Sadece spreyle geçebilecek birşey değil bence kafa olarakta rahat hissetmen lazım ki kasılmayasın sprey uyuşturur evet ama orayı tekrar kasabilirsin korkularından dolayı . O yüzden bence zaman kaybetmeden egzersizlere başlayın
Daha hiç zarımda yırtılma olmadı acaba o yüzden oluyor olabılır mi kendimi kasmasam onuda mı hissetmem acaba