- 26 Ağustos 2017
- 2.657
- 6.758
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.401
tebrikleer devamı da çok kısa sürede olacak :)Kızlar deneme yaptım ve p.nis başını alabildimmutluluktan ağlıyorum valla kuzura bakmayın hemen de yazdım ama sevincimi paylaşmak istedim
Valla bugün nöbetteyken durdum herkes için 41 Fatiha okudum Allah'ım dedim şu günde hepimizin yüzüne gül, inşallah yapacaksınız eminim inanıyorum,Oldu artık seninkisi bitti vajinismusu yendin bak inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler veririz buraya
Teşekkür ederimm inşallah hala çok mutluyum yaa inanamıyorum,tebrikleer devamı da çok kısa sürede olacak :)
Amin inşallah ben de sürekli dua ediyorum başarıcaz biz biliyorum çok az kaldıValla bugün nöbetteyken durdum herkes için 41 Fatiha okudum Allah'ım dedim şu günde hepimizin yüzüne gül, inşallah yapacaksınız eminim inanıyorum,
Kesinlikle ben yaptıysam herkes yapar eşim bile yapabilmeme çok şaşırdıAmin inşallah ben de sürekli dua ediyorum başarıcaz biz biliyorum çok az kaldı
Nasıl topladın cesaretini nasıl oldu anlatır mısın özel değilse1 ay önce yendim ben :)
Spreysiz mi yaptınKesinlikle ben yaptıysam herkes yapar eşim bile yapabilmeme çok şaşırdı
Son aparatı çok rahat yapıyordum git gel vs eşime deneyebiliriz artık yavaş olcaz ama kontrol bende olsun dedimNasıl topladın cesaretini nasıl oldu anlatır mısın özel değilse
Daha sonra birlikte olduğunda ağrın kasilman oldu muSon aparatı çok rahat yapıyordum git gel vs eşime deneyebiliriz artık yavaş olcaz ama kontrol bende olsun dedimolmazsa da ikimiz de modumuzu düşürmeyelim biraz daha çalışır tekrar deneriz dedim. Öncesinde en büyük aparat ile çalıştım ve ıkınarak başladık her ilerlemede dur bir sn deyip nefes alıp verdim o şekilde birkaç dk içinde ara vere vere tamamen gerçekleşmiş oldu. Eşimi bedenen ben ilerletip durdurdum yoksa korkuyordum tabi sonuna kadar girerse acırsa falan diye neyse tamamen girince tekrar nefes alıp verdim bacaklarımı gevşetip gitgel yapmasını istedim baktım öyle tahmin ettiğim gibi bir acı kasılma yok sadece o hissi biraz garipsedim sanırım oramda bir şey olması ve hareket etmesi sonra da tekrar kafamda kurmamak için her gün birlikte olduk iyice rahatlamamı sağladı bu durum
Yok canım olmadı o kendini salma olayını öğreniyorsun ilk denemede. hemen kasılmayı bırakınca da ağrı acı olmuyor ama ilk girerken acı gibi değil tam ama bazen yanma bazen baskı hissediyorum. O da ilk girerken sonra hemen kayboluyorDaha sonra birlikte olduğunda ağrın kasilman oldu mu
O salma olayını artık biliyorum galiba gerçekten rahat olmak çok işe yariyormusYok canım olmadı o kendini salma olayını öğreniyorsun ilk denemede. hemen kasılmayı bırakınca da ağrı acı olmuyor ama ilk girerken acı gibi değil tam ama bazen yanma bazen baskı hissediyorum. O da ilk girerken sonra hemen kayboluyor
Çok çok güzel sen çözdün bu işiEvet spreysiz yaptım tamamen spontane:)
Eve geldim hazırlandım biraz jel sürdüm sonra denem yapalım dedim eşime, üst pozisyondayken yapamadım eşim de ben üste geçeyim dedi. O aşamada baya kasıldım aslında ama sonra kegel nefes egzersizi yapınca rahatladım
Ay inşallah bugün de çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim darısı bizlerin başına arkadaşlarım :)İçimdeki tarifsiz duygularÇok çok güzel sen çözdün bu işi
Biz bu azimle gidersek emin ol herşeyi başarırızAy inşallah bugün de çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim darısı bizlerin başına arkadaşlarım :)İçimdeki tarifsiz duygular
İnşallah amin :) hadi sıra sendee sana çok güveniyorum yapacaksın sen de bekliyorum haberiniBiz bu azimle gidersek emin ol herşeyi başarırızsonra da bebiş düşünürüz
Kesinlikle o an rahatlamaya çalış. Her gün kegel ve nefes çalış. Ben de banyodayken hazırlanırken birden hiçbir şey bilmiyormuşum gibi ellerim titremeye başladı, vaz mı geçsem dedim kendime sonra suyu sonuna kadar açıp gözlerimi kapatıp nefes alıp verdim. Bir cesaret topladım kendime, üç beş saniyelik bir andı bu. Ama dönüş noktam oldu :)Ben bugün 4. Dilatörü çalışıcam . İnşalalh sıfır korkusuz hallederim