- 22 Nisan 2023
- 222
- 417
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.381
Çok normal. Parmakla hem elinde bulunan sinir hücreleri sayesinde hissediyorsun hem de içerideki sinirlerden hissediyorsun. Parmağını aparat gibi düşünürsen yapabilirsin. İşaret parmağını mesela önce bir boğum sonra ikinci boğum diye ilerlersin. Başta yaparken tuhaf hislere kapılıyordum ama zamanla alıştım herhalde en son iki parmağı jelsiz bile almıştım. Aklıma bile gelmedi o an jel :)Aparatları 3 kadar girebiliyorum parmak soramıyorum normal mi
Çok normal. Parmakla hem elinde bulunan sinir hücreleri sayesinde hissediyorsun hem de içerideki sinirlerden hissediyorsun. Parmağını aparat gibi düşünürsen yapabilirsin. İşaret parmağını mesela önce bir boğum sonra ikinci boğum diye ilerlersin. Başta yaparken tuhaf hislere kapılıyordum ama zamanla alıştım herhalde en son iki parmağı jelsiz bile almıştım. Aklıma bile gelmedi o an jel :)
Diyelim ki 4. Aparatta oldu eşimle ilkini yaptım sonra ki ilişkilerde hep aynı korkum olacak gibi geliyor sizde de öyle miÇok normal. Parmakla hem elinde bulunan sinir hücreleri sayesinde hissediyorsun hem de içerideki sinirlerden hissediyorsun. Parmağını aparat gibi düşünürsen yapabilirsin. İşaret parmağını mesela önce bir boğum sonra ikinci boğum diye ilerlersin. Başta yaparken tuhaf hislere kapılıyordum ama zamanla alıştım herhalde en son iki parmağı jelsiz bile almıştım. Aklıma bile gelmedi o an jel :)
Bu korku ben de de var ama alıştıkça bence çok rahat bir şekilde yapcağız . Çünkü apratlarda bile alıştıkça çok rahat yapıldığını biliyoruz herşey zaman istiyoDiyelim ki 4. Aparatta oldu eşimle ilkini yaptım sonra ki ilişkilerde hep aynı korkum olacak gibi geliyor sizde de öyle mi
Haklısın ayy artık şu is bir olsaydı herkes çok güzel olacak gibime geliyorBu korku ben de de var ama alıştıkça bence çok rahat bir şekilde yapcağız . Çünkü apratlarda bile alıştıkça çok rahat yapıldığını biliyoruz herşey zaman istiyo
Egzersiz bize şunu öğretti, bir sonraki adım hep bir öncekini unutturuyor.Diyelim ki 4. Aparatta oldu eşimle ilkini yaptım sonra ki ilişkilerde hep aynı korkum olacak gibi geliyor sizde de öyle mi
Böyle hissetme, yarım ya da eksik değiliz. Konudan biraz uzaklaşmışız gibi. Ben hep şöyle düşünürdüm.Yaa çok az kaldı ben de üçüncü dilatöre çalışıyorum şuan 4. Sonra eşli sonra da bitecek inşallah bu şekilde hep bi yarımım sanki
Cok tatlısınız canımsınız çok teşekkür ediyorum kıymetli yorumlarınız içinEgzersiz bize şunu öğretti, bir sonraki adım hep bir öncekini unutturuyor.
1. aparat bize, aparat alamama korkusunu unuttudu.
2. aparat 1. aparatı,
3. aparat 2. aparatı unutturdu...
Eşli deneme de size aparatları unutturacak.. Korkularınızı unutturacak.. Artık önünüze bakacaksınız :)
O zaman zorlamayalım 3 aparat içindeyken kegel yap ve hislerine bak ne yapınca baskın oluyor ne yapınca rahat duruyor. Çişini tutar gibi yaptığında aparat baskı yapıyor gibi oluyor. Biz de bu rahatsızlık yüzünden, ilişki esnasında kasılıp orayı istemsiz tam da bu şekilde kapatıyoruz.Aparatları 3 kadar girebiliyorum parmak soramıyorum normal mi
4 u aparatı bir kere denediğimizde birlikte olmak için hazır olur muyuz ne zaman hazır olduğumuza inanicazO zaman zorlamayalım 3 aparat içindeyken kegel yap ve hislerine bak ne yapınca baskın oluyor ne yapınca rahat duruyor. Çişini tutar gibi yaptığında aparat baskı yapıyor gibi oluyor. Biz de bu rahatsızlık yüzünden, ilişki esnasında kasılıp orayı istemsiz tam da bu şekilde kapatıyoruz.
En büyük aparatı çok rahat takıp çıkarınca ve içinde rahatça gitgel yapabilince bence kendini tam hazır hissediyorsun :)4 u aparatı bir kere denediğimizde birlikte olmak için hazır olur muyuz ne zaman hazır olduğumuza inanicaz
Senin oldu mu rahat ilişkiye girebiliyor musunEn büyük aparatı çok rahat takıp çıkarınca ve içinde rahatça gitgel yapabilince bence kendini tam hazır hissediyorsun :)
Ya çok sevindim ne güzel bi haber bak demekki sabrın sonu selametmiş gerçekten deKızlar deneme yaptım ve p.nis başını alabildimmutluluktan ağlıyorum valla kuzura bakmayın hemen de yazdım ama sevincimi paylaşmak istedim
Oldu artık seninkisi bitti vajinismusu yendin bak inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler veririz burayaDevam etsek olurdu tamamı da aslında ama eşim girdi diyince heyecandan burada kalsın dedim
1 ay önce yendim ben :)Senin oldu mu rahat ilişkiye girebiliyor musun
Hem çok mutluyum hem de inanamıyorum eşim de şaşırdı baya rahat aldın aslında dediYa çok sevindim ne güzel bi haber bak demekki sabrın sonu selametmiş gerçekten de