• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O zaman zorlamayalım 3 aparat içindeyken kegel yap ve hislerine bak ne yapınca baskın oluyor ne yapınca rahat duruyor. Çişini tutar gibi yaptığında aparat baskı yapıyor gibi oluyor. Biz de bu rahatsızlık yüzünden, ilişki esnasında kasılıp orayı istemsiz tam da bu şekilde kapatıyoruz.
4 u aparatı bir kere denediğimizde birlikte olmak için hazır olur muyuz ne zaman hazır olduğumuza inanicaz

Ben de üçüncüyü denedim iki gün önce hiç bir şey hissetmeden hemen oldu yarında 4 dilatörü deniycem ama cesaret edemiyorum ya hep erteliyorum yarın denerim bugün yorgunum diye egzersiz yapmak istemiyorum artık

Nasıl topladın cesaretini nasıl oldu anlatır mısın özel değilse
Son aparatı çok rahat yapıyordum git gel vs eşime deneyebiliriz artık yavaş olcaz ama kontrol bende olsun dedim 😁 olmazsa da ikimiz de modumuzu düşürmeyelim biraz daha çalışır tekrar deneriz dedim. Öncesinde en büyük aparat ile çalıştım ve ıkınarak başladık her ilerlemede dur bir sn deyip nefes alıp verdim o şekilde birkaç dk içinde ara vere vere tamamen gerçekleşmiş oldu. Eşimi bedenen ben ilerletip durdurdum yoksa korkuyordum tabi sonuna kadar girerse acırsa falan diye neyse tamamen girince tekrar nefes alıp verdim bacaklarımı gevşetip gitgel yapmasını istedim baktım öyle tahmin ettiğim gibi bir acı kasılma yok sadece o hissi biraz garipsedim sanırım oramda bir şey olması ve hareket etmesi🤭 sonra da tekrar kafamda kurmamak için her gün birlikte olduk iyice rahatlamamı sağladı bu durum

Son aparatı çok rahat yapıyordum git gel vs eşime deneyebiliriz artık yavaş olcaz ama kontrol bende olsun dedim 😁 olmazsa da ikimiz de modumuzu düşürmeyelim biraz daha çalışır tekrar deneriz dedim. Öncesinde en büyük aparat ile çalıştım ve ıkınarak başladık her ilerlemede dur bir sn deyip nefes alıp verdim o şekilde birkaç dk içinde ara vere vere tamamen gerçekleşmiş oldu. Eşimi bedenen ben ilerletip durdurdum yoksa korkuyordum tabi sonuna kadar girerse acırsa falan diye neyse tamamen girince tekrar nefes alıp verdim bacaklarımı gevşetip gitgel yapmasını istedim baktım öyle tahmin ettiğim gibi bir acı kasılma yok sadece o hissi biraz garipsedim sanırım oramda bir şey olması ve hareket etmesi🤭 sonra da tekrar kafamda kurmamak için her gün birlikte olduk iyice rahatlamamı sağladı bu durum
Daha sonra birlikte olduğunda ağrın kasilman oldu mu

Back