- 26 Ağustos 2017
- 2.949
- 7.595
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.041
Ben de yendiğimden beri günde en az 2 kez birlikte oluyoruz ama o ilk giriş hep benim kontrolümde sadece zaman geçtikçe o ilk giriş aşaması hızlanıyor . Başta bir iki dk içinde alabilirken şu an hızlıca anında oluyor ama yine de ben yönlendiriyorum hangi pozisyonda olursa olsun. Bunun bir sayısı yok bence her gün yapmayı dene olmaz dersen de en azından sıklaştır sıklaştırdıkça sana (hatta hepimize) külfet gibi görünen şeyler ortadan kalkacak mesela aparata gerek duymayacaksın sprey kullanmıcaksın vsArkadaşlar merhaba . Ben korkak bir arkadaşınız olarak hala burdayım sık sık denesem çoktan aşmıştık ama ertelemek sanırım işime geliyor . Erteleme hastalığı oldığunu kendime sık sık hatırlatmama rağmen erteliyorum sürekli. Ben yeneli 2 ay oldu sanırım ama 4 kez denedik sonrasından :) en son 4. Sünde de baya uğraşmalarsonucu 4-5 kez giriş çıkış yapabildik. Hala her seferinde bu kadar kasmam bu kadar heyecanlanmam üzüyor beni cidden. Ve biliyorum ki üst ğste en kötü iki günde bir yapsak iyice aloşcam ama bilmiyoeum artık normale dönen arkadaşlar ne önerir ? Kaçıncı denemenizfe artık rajatça girdi. Şu ilk giriş var ya ordan geçincelöp diye geçiyor ya orda bi baskı hissediliyor. O his kaçıncı denemede geçer ? Ya da kaçıncı denememizde artık giriş rahatlıkla oluyordu? Yani baya uğraşıyoruz ancak giriyor .Ne zaman direkt ilk seferde girer ?