Benim bazı süreçlerim oldu taşınma falan derken sadece üçüncü boya kadar geldim. Devam etmeye çalışıyorum sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Aylar önce konuyla ilgili bir kitap okudum. Hasta gerçek hayattan biriydi. Orada ilk aparatı almayı başardığında doktor, tebrik ederim artık vajinismus değilsiniz diyordu. Benzer bir yorumu önceki sayfalarda görünce aklıma geldi. Size de söyleyeyim. Aparatı aldınız mı? ALDINIZ.!
TEBRİLLER :)
Artık vajinismus değilsiniz. Ben de değilim. Sadece ilk ilişki korku ve kaygılarımız var. İşte sonraki aparatlar bunun için. İlk aparatla siz aslında vajinismusu yendiniz. Devamı korku ve kaygılar içindi. Aynı şeyi bir iki haftadır kendime söyleyip duruyorum, bu şekilde motivasyonumu artırdim.
Hak etmedigimi düşündüğüm, evlenirken eşime aldirdigim ve hiç giymedigim o geceliği giyip aynada kendime bakmıştım geçen akşam. Kendime bunu söyledim. Ben vajinismus değilim. Sadece kaygılarım var. Tavsiye ederim aynısını yapın.
Siz çekici, güzel, özgüvenli bir kadınsınız. Artık vajinismus değilsiniz. Öyleyse kurtulun artık azıcık kalmış şu durumdan. Kendinize güvenin yapabilirsiniz. Ben size hem güveniyorum, hem inanıyorum.
Ben kendime de güveniyorum, biz Kadınız. Böyle yaratıldık/ evrimleştik. Kadın olmak bu demek. Ve ben kadınlığımı seviyorum. Kendinizi sevin :) hadi bir deneme daha :)