Kızlar merhaba. Daha önce bıkmış şekilde yazmıştım buraya. Şimdi daha mutluyum bir günde baya yol kat ettim
. Sprey aldım ilk iki gün sprey sıkmaya korktum yakar diye (bu nasıl can sevgisi arkadaş)
ama zaman kaybından başka bişey olmadı. Bu gün spreyi bir fıs sıktım hiç bir yakma falan düşündüğüm gibi değildi yani. Çok hafif uyuşma hissi oluyo o da 3 bilemedin 5 saniye sürür çok kolaymış
. Sonra gaza gelip üç fıs daha sıktım. Ama anca girişe sıktım ikna olmam için. İçeriye alışmamak adına sıkmadım. Daha önce 1. Aparatla yapmıştım ama git gel yapamamışdım. Şimdi yeniden başladım 1le yapmaya, baktım rahat git gel de yapa biliyorum. Hemen 2. aparata geçtim. 2. aparatta kolay girdi ama yarıya kadar. Yarısını sokmaya çalışınca hafif baskı yanma hiss ettim ilk ağrı sandım çıkarmak istedim. Ama 10 saniye falan bekleyince ağrı olmadığını fark ediyorsun. Bedene ilk kez bir cisim girdiği için yabancı his sadece. Orası alıştıktan sonra yavaşca git gel yaptım. İyice alıştım hızlı da yaptım ve ağrı falan hiç bişey olmadı. Valla kaybettiğim zamana üzülüyorum bir günde bu kadar ilerleme yapa bilirken ben 15 ayımı korkarak hiç bişey yapmayarak geçirdim. Tam gaz çalışmaya koyulun kızlar. Yapa bildikçe insanın yapası geliyo