Aparatla yenen arkafaşlara bir sorum olacak. Yendikten donra ne kadwt süre ilişki öncesi aparat yapıp ilişkiye geçtiniz? Yendikyen sonra direkt aparatsız devam edebilen var mı? Aparat hazırlığıdır kayganlaştırıcısı vs derken sürekli ilişkiyi erteliyorum üşeniyorum tüm onlar gözümde büyüyor . Bu arada 3 kezBirleşmemiz oldu ama bi kaç giriş çıkıştan ibaretti ve öncesinfe aparatlarla yarım daat çalışyım. Yoğun çalışıyorum iş ev derken bir de ilişki mncesi aparat muhabbeti bana zaman alıcı ve yorucu geliuor bu sebepten erteliuorum. Zaten vajinismus geçitenlerin erteleme sıkıntısı oluyor genelfe bh da tam tetikliyor beni. Mesela o gün misafir gelecekse ya da biz bir yere gidiceksek asla ilişki yaşayalım diyemiyorum çünkğ daha aparayşarı çıkarcam onlarla fenicem sonra eşim hazır olur mu olmaz mı o süreçte eşimin isteği ger gider mi vs derken uğraşamam bu kadar daha misafir gelcek daha ben dışarı çıkcam bhhün yetişmez bile diyorum
velhasıl aparatların amacı vajinayı mı esnetiyor o yüzfen mi öncesinde yaoıyoruz biraz esnesin diye mi ? Yoksa xaten oraya birşeylerin girdiğini yeterince beynimiz kavradı zaten amaç safece psikolojik ise yeterince kavradık bence
bi yandan da herkes nir süre aparatla yaptık diyince aparatsız denersem olmaz sa ters ni şey olursa psikolojikmen kötü olurum diye düşünüyırum
yenen arkadaşlar yardımlarınızı rica ederm