- 29 Haziran 2022
- 1.983
- 782
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.981
Hatta eşim ilk zamanlar şey diyordu bak herkes yapıyor zor olsa kimse yapamazdı falan korkma basit bi şey va diyordu.bende şey diyordum hayır herkes zorlanmıştır ama bize anlatmamışlardır yani ne bileyim herkes zorlanmışyır ama bazıları üstüne gitmiştir daha cesaretlidir günde üç kez deneyip 2 günde sorununu çözmüştür . Bizim sorunumuz bence cesaretsizlik en azından benimli öyle ben anladımBende 4 aparatı da rahatlıkla yapıp eşli yapamıyordum eski yoeumlarım vardır burda baya isyankardım :) üstüne üstüne gitmen lazım. Bende gerçi 2 kez yapabileim . 1. Yi yaptım sonra 2. Ye cesaret edemedim. 2. Yi yaptım şimdi 3. Ye cesarwt edemiyorum. Tüm mesele cesaret etmekteymiş :) ama üstüne üstüne gidip pes etmeden sürekli denemeniz lazom bence püf nokta bu bunu bende başaramıyorum erteliyorum her seferinde yapmamak kolayıma geliyor. Ertelemeden üst üste devam etseydim şimdi çoktan alışmıştım.. çünkü her bir deneme öncekinden çok daha iyi oluyor emin olabilirsiniz. Başta değdiremiyordum aparatları yapmama rağmen. Sonra girişi geöeniyordum. Sonra ucu girmeye başladı . Sonra tamamı vs . Öyle dan diye herkeste olmjyor maalesef. Hatta ben çok şaşırıyorum ilk deneyimi olan bir kadın nasıl tek seferde yapabildi ki. Ya da herkes zorlandı da bize mü anlatmıyorlar :)