Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar fito kremi biriniz bana Baküye kargolaya bilir mi? Burada bulammıyorum. Yanma ve ağrı hissi de çok engel oluyor, yalnızca acı çekiyorum

Kızlar fito kremi biriniz bana Baküye kargolaya bilir mi? Burada bulammıyorum. Yanma ve ağrı hissi de çok engel oluyor, yalnızca acı çekiyorum
Merhaba, ben de yurtdışındayım o yüzden kargo konusu için değil de yanma ve ağrı için yazayım aparat çalışmalarında mı oluyor eşlide mi?

Eşlini sadece bi kere yapa bildik o da ağrı, sızıyla beraber. Daha çok 4cü aparatda yanma oluyor
Kasmaya devam ettiğin için o ağrı sızı oluyor aynı dertten muzdariptim🫠 4. İle iyice alışana kadar çalışmaya devam et bol kayganlaştırıcı ile. 4. Aparatla rahat olmaya başlayınca eşli de daha rahat olacak

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bende burayı heyecanla takip ediyorum. 4. Aparatı 2 gündür rahat bir şekilde yapıyorum ağrı ve yanma yada baskı olmuyor fakat eşli denemede yanma olduğu için vazgeçiyorum. Moralim bozuluyor.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bende burayı heyecanla takip ediyorum. 4. Aparatı 2 gündür rahat bir şekilde yapıyorum ağrı ve yanma yada baskı olmuyor fakat eşli denemede yanma olduğu için vazgeçiyorum. Moralim bozuluyor.
Merhaba, moral bozma hepimiz aynı yollardan geçtik aparat ile daha da alıştırma yapmaya devam et :) burdaki diğer hanımların dediği bana faydalı olmuştu o yüzden tekrar etmiş olayım eşli denemenin hemen öncesi aparatla çalışma yaparsan çok faydası oluyor :) eşli denemede ağrı başladığında sakin olun durun (çıkmadan sabit kalın) sen nefes al ver bacaklarını vs kasma rahatlat çişini yapar gibi yapıp öyle devam edin yavaş yavaş hallolacak :)

Canım cok normal hıc moralını bozma aparatlardan sonra gırıs saglamam bıle basardın anlamına gelıyor. Yenı bır deneyım yavas yavas rahatlıcaksın ve be tamamı olacak. İlk denemelerde cok bısey bekleme alısınca bır oncekı denemem cok basıt helecek ınan ban😍

4. Aparattan sonra eşliye geçelim dedik, eşli de tam girişe geldiğinde geçmeyen bir yanma ve baskı hissettim. Bekledik o şekilde , sonra yanma geçmeyince sinirlerim bozuldu bıraktım. Sizin yorumlarınız beni şuan çok mutlu etti ve tekrar aparat çalışmalarına devam edeyim :)
Bende 4 aparatı da rahatlıkla yapıp eşli yapamıyordum eski yoeumlarım vardır burda baya isyankardım :) üstüne üstüne gitmen lazım. Bende gerçi 2 kez yapabileim . 1. Yi yaptım sonra 2. Ye cesaret edemedim. 2. Yi yaptım şimdi 3. Ye cesarwt edemiyorum. Tüm mesele cesaret etmekteymiş :) ama üstüne üstüne gidip pes etmeden sürekli denemeniz lazom bence püf nokta bu :KK43: bunu bende başaramıyorum erteliyorum her seferinde yapmamak kolayıma geliyor. Ertelemeden üst üste devam etseydim şimdi çoktan alışmıştım.. çünkü her bir deneme öncekinden çok daha iyi oluyor emin olabilirsiniz. Başta değdiremiyordum aparatları yapmama rağmen. Sonra girişi geöeniyordum. Sonra ucu girmeye başladı . Sonra tamamı vs . Öyle dan diye herkeste olmjyor maalesef. Hatta ben çok şaşırıyorum ilk deneyimi olan bir kadın nasıl tek seferde yapabildi ki. Ya da herkes zorlandı da bize mü anlatmıyorlar :)

X