- 15 Temmuz 2019
- 4.169
- 6.662
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.961
İnanır mısınız hiç bir şey yok ama bugun regl gibi ağrım oldu sanırım gelmeye hazırlanıyorbu arada 3 sene önce falan iş değiştirdiğimde 1,5 ay regl olmamıştım o da gayet mümkün bi de vücudunda başka belirtiler seziyor musun
İş baya stresli geldi çünkü 1 yıl ara vermiştim muhtemelen ondan diyorumbu arada 3 sene önce falan iş değiştirdiğimde 1,5 ay regl olmamıştım o da gayet mümkün bi de vücudunda başka belirtiler seziyor musun
Regl olup bittikten sonra sahalara dönücem spreyi almayı planlıyorum onsuz eşli zor gibiBurası iyice sessizleşti. Yok mu güzel haberi olan :)
Bizde ponpik diyoruzHahahah cok tatliymiss sifreniz
Benimkide ponpik diuoYoruluyosa uğraşmaz hepsi böyle genelde hemencecik olsun bitsin kafasindalar. Benim eşimde böyle biz aramıza bu işe "mikmik" diyoruz şifremiz bubazen soruyorum mikmik var mı bugün diye uğraşamam git başımdan diyo
Başınız sağolsunYa kizlar bizde memlekete geldik cenaze vardi yazamadim 1 hafta ara verdik simdi yazabildim sizlere
Tesekkur ederim canimBaşınız sağolsun
Merhaba, ben de yurtdışındayım o yüzden kargo konusu için değil de yanma ve ağrı için yazayım aparat çalışmalarında mı oluyor eşlide mi?Kızlar fito kremi biriniz bana Baküye kargolaya bilir mi? Burada bulammıyorum. Yanma ve ağrı hissi de çok engel oluyor, yalnızca acı çekiyorum
Eşlini sadece bi kere yapa bildik o da ağrı, sızıyla beraber. Daha çok 4cü aparatda yanma oluyorMerhaba, ben de yurtdışındayım o yüzden kargo konusu için değil de yanma ve ağrı için yazayım aparat çalışmalarında mı oluyor eşlide mi?
Kasmaya devam ettiğin için o ağrı sızı oluyor aynı dertten muzdariptimEşlini sadece bi kere yapa bildik o da ağrı, sızıyla beraber. Daha çok 4cü aparatda yanma oluyor
Merhaba, moral bozma hepimiz aynı yollardan geçtik aparat ile daha da alıştırma yapmaya devam et :) burdaki diğer hanımların dediği bana faydalı olmuştu o yüzden tekrar etmiş olayım eşli denemenin hemen öncesi aparatla çalışma yaparsan çok faydası oluyor :) eşli denemede ağrı başladığında sakin olun durun (çıkmadan sabit kalın) sen nefes al ver bacaklarını vs kasma rahatlat çişini yapar gibi yapıp öyle devam edin yavaş yavaş hallolacak :)Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bende burayı heyecanla takip ediyorum. 4. Aparatı 2 gündür rahat bir şekilde yapıyorum ağrı ve yanma yada baskı olmuyor fakat eşli denemede yanma olduğu için vazgeçiyorum. Moralim bozuluyor.
Canım cok normal hıc moralını bozma aparatlardan sonra gırıs saglamam bıle basardın anlamına gelıyor. Yenı bır deneyım yavas yavas rahatlıcaksın ve be tamamı olacak. İlk denemelerde cok bısey bekleme alısınca bır oncekı denemem cok basıt helecek ınan banArkadaşlar merhaba, uzun zamandır bende burayı heyecanla takip ediyorum. 4. Aparatı 2 gündür rahat bir şekilde yapıyorum ağrı ve yanma yada baskı olmuyor fakat eşli denemede yanma olduğu için vazgeçiyorum. Moralim bozuluyor.
Bende 4 aparatı da rahatlıkla yapıp eşli yapamıyordum eski yoeumlarım vardır burda baya isyankardım :) üstüne üstüne gitmen lazım. Bende gerçi 2 kez yapabileim . 1. Yi yaptım sonra 2. Ye cesaret edemedim. 2. Yi yaptım şimdi 3. Ye cesarwt edemiyorum. Tüm mesele cesaret etmekteymiş :) ama üstüne üstüne gidip pes etmeden sürekli denemeniz lazom bence püf nokta bu4. Aparattan sonra eşliye geçelim dedik, eşli de tam girişe geldiğinde geçmeyen bir yanma ve baskı hissettim. Bekledik o şekilde , sonra yanma geçmeyince sinirlerim bozuldu bıraktım. Sizin yorumlarınız beni şuan çok mutlu etti ve tekrar aparat çalışmalarına devam edeyim :)