- 15 Temmuz 2019
- 4.169
- 6.662
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.941
Günaydın. Eşinizle hiç birleşme oldu mu ? Eşlide başarılı olamadım demişsiniz. İçeri giriş olmadan hamile kalma ihtimalı çok çok düşük diye biliyorum imkansıza yakın diye .Ay kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Ben denemelerde dikkat bile etmiyorum . Bende şuan çocuk istemiyorum ama zaten birleşme olmadan ihtimal yok gibi bi şey olduğu için dükkat etmedik hiçbir zaman. İki kez giriş yaşadık onda da zaten öyle boşalıcağo kadar git gel yapamadığımız içinAy kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Ya bende düşük ihtimal diyorum aslında giriş oldu ama ilerleyemedik kastığım için yani bildiğimiz geri çekilme yöntemi sadece bunu kullanıyoruz ama bu sıvıdan bile kalma ihtimalini okudum ondan acaba mı dedim. İlk kez 5 gün geciktim bideBen denemelerde dikkat bile etmiyorum . Bende şuan çocuk istemiyorum ama zaten birleşme olmadan ihtimal yok gibi bi şey olduğu için dükkat etmedik hiçbir zaman. İki kez giriş yaşadık onda da zaten öyle boşalıcağo kadar git gel yapamadığımız için
Yine dikkat etmedik yani öyle bi giriş oluyor zaten. Bu şekilde zaten hamile kalımıyorsa kalayım yapcak bi şey yokama ben milyonda bir ihtimal olarka görüyorum ve kasmkyorum
canım strestendir .Ben 10 gün geciktiğimi biliyorum. Test bile almıştım.Ay kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Umarım öyledir stres oldum iyicecanım strestendir .Ben 10 gün geciktiğimi biliyorum. Test bile almıştım.
Ya stres olma. Sıvıdan evet öyle bir ihtimsl var ama sor bakalım milyonda kaç ihtimaldir oUmarım öyledir stres oldum iyice
Bizim yarısından fazlası giriyor ama o şekilde bile boşalsa ihtimal çok düşükmüş . Sıvı ile zaten çok zor da ben şuan 1 ay regl gecikmesi yaşasam aklıma acaba hamile miyim sorusu gelmez çünkü imkwnsıza yakın. Sizin tam birleşme yok boşalma yok bu şekilde hamile kalırsanız rekorlar kitabına girersiniz bence :) o yüzden strese girip daha da gecikmesine neden olmaUmarım öyledir stres oldum iyice
Burda yazan arkadaşlarda olmuş vajinismusum ama hamile kaldım diye. Onların muhtemelen bir kez birleşme olmuştur içe boşalma olmuştur sınra korkuları bitmemiştir bir daha birleşme yaşayamamıştır yani vajinismustur haliyleUmarım öyledir stres oldum iyice
Test yapmaktan zarar gelmez bence yaptır ben kesin yapardımAy kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Ya ihtimali düşük tutuyorum da insan bi acaba mı diyor ben regl gecikmesinden korkuyorum aslında düzenimin bozulmasından okbliyim düzensizliği kaldıramıyorumBurda yazan arkadaşlarda olmuş vajinismusum ama hamile kaldım diye. Onların muhtemelen bir kez birleşme olmuştur içe boşalma olmuştur sınra korkuları bitmemiştir bir daha birleşme yaşayamamıştır yani vajinismustur haliyle
Stresde olabilir ama vajen etrafına boşalma olduysa bebiş de olabilir bi 5 gün daha bekle hala regl olmazsan test yap canımAy kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Burda vajinismus olup anne olanlar var canım hatta birkaç sayfa geride biri vardı çocuğu olup hala vajinismus olanYa stres olma. Sıvıdan evet öyle bir ihtimsl var ama sor bakalım milyonda kaç ihtimaldir ohep söylenir bu ama kalanı da hiç görmedim . Sizde tam birleşme bile yokki sıcı girişe değecekte ilerleyecekte sence bu mümkün mü
Evet bende çok okudum öyle mesajları ama onlar sanırım bir kez ilişkiye bir şekilde girmişler sonra aşamamışlar. Yani boşalmadan içeri girmeden sıvıyla hamile kalmak biraz mucize gibime geliyorBurda vajinismus olup anne olanlar var canım hatta birkaç sayfa geride biri vardı çocuğu olup hala vajinismus olan
Vajen etrafına boşalarak bile mucize gibiEvet bende çok okudum öyle mesajları ama onlar sanırım bir kez ilişkiye bir şekilde girmişler sonra aşamamışlar. Yani boşalmadan içeri girmeden sıvıyla hamile kalmak biraz mucize gibime geliyor
Pazara kadar bekleyip yapıcamTest yapmaktan zarar gelmez bence yaptır ben kesin yapardım
bu arada 3 sene önce falan iş değiştirdiğimde 1,5 ay regl olmamıştım o da gayet mümkün bi de vücudunda başka belirtiler seziyor musunPazara kadar bekleyip yapıcam
Pazara kadar bekleyip yapıcam
Etrafına olmadı o yüzden ihtimal vermedim ama bir kaç gün daha bekleyeyim muhtemelen stresten yani sanırımStresde olabilir ama vajen etrafına boşalma olduysa bebiş de olabilir bi 5 gün daha bekle hala regl olmazsan test yap canım