• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi😥
Stresde olabilir ama vajen etrafına boşalma olduysa bebiş de olabilir bi 5 gün daha bekle hala regl olmazsan test yap canım

Ya stres olma. Sıvıdan evet öyle bir ihtimsl var ama sor bakalım milyonda kaç ihtimaldir o :KK70: hep söylenir bu ama kalanı da hiç görmedim . Sizde tam birleşme bile yokki sıcı girişe değecekte ilerleyecekte sence bu mümkün mü:KK43:
Burda vajinismus olup anne olanlar var canım hatta birkaç sayfa geride biri vardı çocuğu olup hala vajinismus olan ☺️

Burda vajinismus olup anne olanlar var canım hatta birkaç sayfa geride biri vardı çocuğu olup hala vajinismus olan ☺️
Evet bende çok okudum öyle mesajları ama onlar sanırım bir kez ilişkiye bir şekilde girmişler sonra aşamamışlar. Yani boşalmadan içeri girmeden sıvıyla hamile kalmak biraz mucize gibime geliyor

Kızlar fito kremi biriniz bana Baküye kargolaya bilir mi? Burada bulammıyorum. Yanma ve ağrı hissi de çok engel oluyor, yalnızca acı çekiyorum

Back