- 26 Ağustos 2017
- 2.595
- 6.686
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.901
Ben de az daha alkol komasına girecektim nerdeyse bilinç kapalı olduDua edecemmmm çok ben de ilk denememde hafif alkol almıştım viski içmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de az daha alkol komasına girecektim nerdeyse bilinç kapalı olduDua edecemmmm çok ben de ilk denememde hafif alkol almıştım viski içmiştim
Etkisi oldu mu ya ahahaDua edecemmmm çok ben de ilk denememde hafif alkol almıştım viski içmiştim
Ahahah ay o kadar mı. Peki iie yaradı mı. Lütfen işe yaradı siyinBen de az daha alkol komasına girecektim nerdeyse bilinç kapalı oldu
Benden haber bekleyin ananahahdf ay nolur artık ama olsunGevşemiştim hadi Burcuuu sana güveniyorum yapacaksın olacak bugün
Arkan dönük mü peki hep. Misyoner daha kolay demişler sen artık alıştın misyoner denesene ona göre bende deniyim hangisi daha kolay söyle bana ahahaBen simdilik hep ustteyim canim henuz cesaretim yok hadi hayirlisiyla atlat insallah bu gece bende yapacam araya zaman koymamak icin gorev gibisine
İlk birleşme o gün olmuştu canımAhahah ay o kadar mı. Peki iie yaradı mı. Lütfen işe yaradı siyin
Süpersin ya bak işte umudum iyice arttı ahahaİlk birleşme o gün olmuştu canım
Burcu sana guveniyorum bu senin icin hicbişey degil kankaa alkol alma bence gerek yokkkk guc sensin cunku baska biseye gerek yok alirsan da kanka kontrollu al . Inaniyorum yahu bugun bu is bitecekSüpersin ya bak işte umudum iyice arttı ahaha
Yuppiee enercimiz geldi :) inşallah ya bakalım. Sen naptınBurcu sana guveniyorum bu senin icin hicbişey degil kankaa alkol alma bence gerek yokkkk guc sensin cunku baska biseye gerek yok alirsan da kanka kontrollu al . Inaniyorum yahu bugun bu is bitecek
Ben daha alismadim. Bu gece yapacaktim adam sprey sikmanla ugrasmam dedi surtunme yoluyla yapti birakti pazar gunleri deneriz diyor bana ugrasamazmişArkan dönük mü peki hep. Misyoner daha kolay demişler sen artık alıştın misyoner denesene ona göre bende deniyim hangisi daha kolay söyle bana ahaha
Ben misyonerde halen bacagimi kapatiyorum ya esimin ustume gelmesi beni korkutuyo halâArkan dönük mü peki hep. Misyoner daha kolay demişler sen artık alıştın misyoner denesene ona göre bende deniyim hangisi daha kolay söyle bana ahaha
Bi arkadaşimda 2 ay yapamamis alkol alip yapmistiSüpersin ya bak işte umudum iyice arttı ahaha
Hadi bitir şu işiSüpersin ya bak işte umudum iyice arttı ahaha
Allah affetsin o kadar çok denedim ki alkolü sanki yılların ayyaşı gibi asla etkilemedi beni cin gibiydim heppBen de az daha alkol komasına girecektim nerdeyse bilinç kapalı oldu
Yoruluyosa uğraşmaz hepsi böyle genelde hemencecik olsun bitsin kafasindalar. Benim eşimde böyle biz aramıza bu işe "mikmik" diyoruz şifremiz bu bazen soruyorum mikmik var mı bugün diye uğraşamam git başımdan diyoBen daha alismadim. Bu gece yapacaktim adam sprey sikmanla ugrasmam dedi surtunme yoluyla yapti birakti pazar gunleri deneriz diyor bana ugrasamazmiş
Daha erken ya canım. 7de işten eve varıyoruz zaten :) yemek yiyoruz dahaB brcubrcu0101 ne yaptın canım merak ettim seni bizlere bir haber et
Canım biz de hep öyle valla spontane olana kadar da bu böyle devam edicek muhtemelen denemeler vakit alıyor çünküBen daha alismadim. Bu gece yapacaktim adam sprey sikmanla ugrasmam dedi surtunme yoluyla yapti birakti pazar gunleri deneriz diyor bana ugrasamazmiş
Hadi kizim senin keufini mi beklicek bu kadar insan hahahahahahha sakaydi bu insallah olacak amaDaha erken ya canım. 7de işten eve varıyoruz zaten :) yemek yiyoruz daha