- 29 Haziran 2022
- 2.260
- 979
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.901
Günoooo arkadaşlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı pozisyonlarda sona kadar gitmez doktor değilim tabi net bişey diyemem ama misyonerde sanki bizimde tam girmiyo gibi ufakda olsa dışarda kalan kısım oluyor. Üstte olduğumda haliyle hepsi giriyo yada doggyde ama kaşık ve misyonerde dışarda kaliyo birazArkadaşlr selam . Yani biz denedik dediğim üzere şimdi şöyle oluyor mu olmuyor mu anlamadım bu kez misyoner denedik . Girdi ama köküne kadar girmiyor bu normal mi bu arada yine spreyle denedim . Uyuştu ama baskı duruyor yani acaba spreysiz daha rahat olabilir mi? Çünkü ben aparatları spreysiz daha rahat yapıyorım. Spreyle 4 noluyu yapınca böyle her yer uyuşuk daha bi tedirgin oluyorum. Tabi biz yarım saat git gel yapamadık git gel yapcağı zaman penis kendini dışarı atıyor anlamsızca 3-4 kez git gel yaptı ama dediğim gibi köküne kadar girmiyor bu normal mi bilmiyorum. Benim bildiğim ve aparatlardan gördüğüm kadarıyla ilk girişi aştıktan donra ilk kası geçtikten sonra boş ve düz yol var . Benim köküne kadar olmama sebebi ne olabilir ki
Öyle miiiiiii? İçim rahatladı biraz. Ama eşimin her seferinde tam girmedi ki demesi canımı sıkıyor bu pozisyon dışında ilkinde de ben üstteydim ama ters oturmuştum. Ters oturunca benim taraftan tam giriyor ama eşimin baktığı tarafta tek girmiyor. Sanırım o da normalmiş. Ama eşim yine yok hepsi girmedi ki diyor . Haydaaaa .Bazı pozisyonlarda sona kadar gitmez doktor değilim tabi net bişey diyemem ama misyonerde sanki bizimde tam girmiyo gibi ufakda olsa dışarda kalan kısım oluyor. Üstte olduğumda haliyle hepsi giriyo yada doggyde ama kaşık ve misyonerde dışarda kaliyo biraz
Aslında ilk başlarda hepsi girmese bile sorun değil bence sonuçta hiç olmamasından iyidir. Üstte ters olduğunda tam dik oturursan sırtın falan düz şekilde öyle tam girer, hafif öne eğimli olduğunda da bi kısmı yine kalır dışarda normal geliyo bana açıkçası.Öyle miiiiiii? İçim rahatladı biraz. Ama eşimin her seferinde tam girmedi ki demesi canımı sıkıyor bu pozisyon dışında ilkinde de ben üstteydim ama ters oturmuştum. Ters oturunca benim taraftan tam giriyor ama eşimin baktığı tarafta tek girmiyor. Sanırım o da normalmiş. Ama eşim yine yok hepsi girmedi ki diyor . Haydaaaa .
Teşekkür ederim yorumunuz için bence de öyle. Yapa yapa sonuçta daha iui yapılır. Önemli olan acısız şekilde girmesiAslında ilk başlarda hepsi girmese bile sorun değil bence sonuçta hiç olmamasından iyidir. Üstte ters olduğunda tam dik oturursan sırtın falan düz şekilde öyle tam girer, hafif öne eğimli olduğunda da bi kısmı yine kalır dışarda normal geliyo bana açıkçası.
Normal çok normalYa 4. Ve 5. Aparatla çalışırken küçük tuvaletime sıkışmış gibi hissetmeye başladım normal midir?
Tebrik ederimmBen de yendim sanırım arkadaşlar acısız kanamasız 2 sefer birlikte olabildik inşallah böyle de devam eder, açıkçası fito bitmişti kayganlaştırıcının dibini sıyırdık yani ekipman eksikliği olduğu için yapmayalım acıcak olmucak desem de oldu herkese çok teşekkür ederim
Günaydın. Eşinizle hiç birleşme oldu mu ? Eşlide başarılı olamadım demişsiniz. İçeri giriş olmadan hamile kalma ihtimalı çok çok düşük diye biliyorum imkansıza yakın diye .Ay kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Ben denemelerde dikkat bile etmiyorum . Bende şuan çocuk istemiyorum ama zaten birleşme olmadan ihtimal yok gibi bi şey olduğu için dükkat etmedik hiçbir zaman. İki kez giriş yaşadık onda da zaten öyle boşalıcağo kadar git gel yapamadığımız içinAy kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Ya bende düşük ihtimal diyorum aslında giriş oldu ama ilerleyemedik kastığım için yani bildiğimiz geri çekilme yöntemi sadece bunu kullanıyoruz ama bu sıvıdan bile kalma ihtimalini okudum ondan acaba mı dedim. İlk kez 5 gün geciktim bideBen denemelerde dikkat bile etmiyorum . Bende şuan çocuk istemiyorum ama zaten birleşme olmadan ihtimal yok gibi bi şey olduğu için dükkat etmedik hiçbir zaman. İki kez giriş yaşadık onda da zaten öyle boşalıcağo kadar git gel yapamadığımız için
Yine dikkat etmedik yani öyle bi giriş oluyor zaten. Bu şekilde zaten hamile kalımıyorsa kalayım yapcak bi şey yok ama ben milyonda bir ihtimal olarka görüyorum ve kasmkyorum
canım strestendir .Ben 10 gün geciktiğimi biliyorum. Test bile almıştım.Ay kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Umarım öyledir stres oldum iyicecanım strestendir .Ben 10 gün geciktiğimi biliyorum. Test bile almıştım.
Ya stres olma. Sıvıdan evet öyle bir ihtimsl var ama sor bakalım milyonda kaç ihtimaldir o hep söylenir bu ama kalanı da hiç görmedim . Sizde tam birleşme bile yokki sıcı girişe değecekte ilerleyecekte sence bu mümkün müUmarım öyledir stres oldum iyice
Bizim yarısından fazlası giriyor ama o şekilde bile boşalsa ihtimal çok düşükmüş . Sıvı ile zaten çok zor da ben şuan 1 ay regl gecikmesi yaşasam aklıma acaba hamile miyim sorusu gelmez çünkü imkwnsıza yakın. Sizin tam birleşme yok boşalma yok bu şekilde hamile kalırsanız rekorlar kitabına girersiniz bence :) o yüzden strese girip daha da gecikmesine neden olmaUmarım öyledir stres oldum iyice
Burda yazan arkadaşlarda olmuş vajinismusum ama hamile kaldım diye. Onların muhtemelen bir kez birleşme olmuştur içe boşalma olmuştur sınra korkuları bitmemiştir bir daha birleşme yaşayamamıştır yani vajinismustur haliyleUmarım öyledir stres oldum iyice
Test yapmaktan zarar gelmez bence yaptır ben kesin yapardımAy kızlar vajinismus olduğum olduğum için ilk buraya yazayım dedim yazmıştım aparatların hepsini bitirdim sadece eşlide başarılı olamadım. Denemeler oluyordu hala e yani korunmasızdı dikkat ettik sadece ama ben 5 gün geciktim bugünle birlikte. Hiç bir regl belirtim yok. Yeni işe girdim bu ay onun stresinden olabilir mi
Ya ihtimali düşük tutuyorum da insan bi acaba mı diyor ben regl gecikmesinden korkuyorum aslında düzenimin bozulmasından okbliyim düzensizliği kaldıramıyorumBurda yazan arkadaşlarda olmuş vajinismusum ama hamile kaldım diye. Onların muhtemelen bir kez birleşme olmuştur içe boşalma olmuştur sınra korkuları bitmemiştir bir daha birleşme yaşayamamıştır yani vajinismustur haliyle