• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 sefer yaptik biz ben halen yataga girmek yani o is icin yataga girmek icimden gelmiyor bir gorev gibi yapiyorum orgazm vajinamda bir sey varken kilotirisle oynasam bile olmuyor normalde kilotiste orgazm olurdu ama icimde bir sey varken aliskin degilim diye galiba olmiyor olamiyorum bunlar zamanla asilacak degil mi bende bir sorun yok kizlar degil mi 4 seferdede ilk girisimde darlik yasiyorum sonra gevsiyor
Bende ilk başlarda aynı şeyleri yaşadım asla zevk almıyodum ama geçti şimdi artık görev gibi değil istediğim için oluyo. İlk başlarda normal böyle hissetmen 2 3 ay bile sürebilir kişiye göre değişir.

Popomda bir basinc hissediyordum artik o hafifledi yok gibi ama giristeki darlik devam ediyor yavas yavas esniyor her pozisyonda yapamiyorum korkularimla alakali bu durum tabi
Benimde girişte hala dar nerdeyse 1 sene olacak. Ama acı yok kesinlikle hala ilk girişte üstte olduğum pozisyonda nefesle yapıyorum rahatça gitsin diye. Zaten saniye bile sürmeden olup bitiyo. Emin ol alışacaksın gün geçtikçe sadece biraz bu garip duyguya alışman gerekiyor. Eşine olan sevgine odaklan,ana odaklan sıkılsan bile zevk aliyomus gibi oyun oyna. Böylece eşinde daha keyifli olacaktır zamanla sende gerçekten keyif alacaksın. Bana bunu doktorum söylemişti ve ben 3 ay falan zevk aliyo gibi oyun oynadım 🤭 şimdi gerçeğe döndü

Arkadaşlar bana şans dileyin dua edin bu akşam denicem 😂😂 bu kez alkol ile denyeceğim. Belki gevşerim diye . Bu kez kafama koydum olcak ve çok güzel olcak inşallah . Pozisyonda hala kararsızım ama. Benim kişiliğim gereği bi kez olmayınca modum yerle bir olıyor ve devamında denemeye devam etsem bile modum düştüğü için daha fazla kasmaya başlıyorum rezalet. O yüzfen doğru pozisyonda denersem iyi olur
Bol şans canım kolaylıkla olur inşallah ☺️ alkol mide bulantısı yapıyosa aman dikkat bende her yöntemi denemiş biri olarak bunu da denedim lavaboda sabahlamistim mide bulantısından 😂😂

Arkadaşlar bana şans dileyin dua edin bu akşam denicem 😂😂 bu kez alkol ile denyeceğim. Belki gevşerim diye . Bu kez kafama koydum olcak ve çok güzel olcak inşallah . Pozisyonda hala kararsızım ama. Benim kişiliğim gereği bi kez olmayınca modum yerle bir olıyor ve devamında denemeye devam etsem bile modum düştüğü için daha fazla kasmaya başlıyorum rezalet. O yüzfen doğru pozisyonda denersem iyi olur
Dua edecemmmm çok 🙏ben de ilk denememde hafif alkol almıştım viski içmiştim 🙈

Benimde girişte hala dar nerdeyse 1 sene olacak. Ama acı yok kesinlikle hala ilk girişte üstte olduğum pozisyonda nefesle yapıyorum rahatça gitsin diye. Zaten saniye bile sürmeden olup bitiyo. Emin ol alışacaksın gün geçtikçe sadece biraz bu garip duyguya alışman gerekiyor. Eşine olan sevgine odaklan,ana odaklan sıkılsan bile zevk aliyomus gibi oyun oyna. Böylece eşinde daha keyifli olacaktır zamanla sende gerçekten keyif alacaksın. Bana bunu doktorum söylemişti ve ben 3 ay falan zevk aliyo gibi oyun oynadım 🤭 şimdi gerçeğe döndü
Bende numara yaptim gecen sefer 😅zevk aliyon mu diyo sevindi bi garibim

Ben simdilik hep ustteyim canim henuz cesaretim yok hadi hayirlisiyla atlat insallah bu gece bende yapacam 😅🤣 araya zaman koymamak icin gorev gibisine

Back