Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba, ben doktora gittim terapiye.parmak egzersizi ile yendim. Elbette oraya birşeylerin girdiğini görmek çok büyük gelişme ama doktorum bu işin yüzde 50 si diyordu hep. Aslında en önemlisi kasmamak. Büyük ihtimalle tam o esnada kendini kasıyorsun. Nefes egzersizleri çok işe yarıyor. Çiçeği koklar gibi nefes alıcaksın mumu üfler gibi nefes vereceksin. Sen tam nefesini uzun uzun verirken eşin ilerlesin. Her takıldığınız yerde. O esnada rahatlıyoruz ve kasmıyoruz. Ben de yeni yendim ama vecmain sprey ile yapabiliyorum hala. Aşırı baskı ve yanma için işe yarıyor. İstersen ilk bir kaç kere denemede onu kullanabilirsin.
Baskı için işe yarıyor mu o sprey ? O ilk girdikten sonra ya da girişteki baskı için gerçekten işe yarıyor mu

Canım kusura bakma ama bu şekilde yazarak insanların motivasyonunu kırıyorsun. ilk yazdığında da böyle yazdın yazdın sonra hallettim diyip yazmayı bıraktın . Onca insan buradaki başarı hikayelerini okuyarak umut buluyor . O insanların umudunu kurumaya hakkın yok . Nacizane görüşüm .
Ben de arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum.. E engneerswomen1

Doktora gidenler genelde aparatşarı dahi kendi kendine yapamayanlar diye düşnüüyordum genel olarak öyle. Haliyle doktora gidince sparatşar vs çözülür ve yenerler . Ama ben şuan ne çözcem onu bilmiyorum. Doktor ne ödev verirse versin yapıcam ona insncım var yapıyoruö çünkü. Ama sonuç yine hüsran yani. Doktor gelip bizi zorla ilişkiye sokmicapına göre
sen bu kadar yolun sonuna gelmısken kendını boyle nasıl bırakırsın. Denedın olmadı evet ama bu kadar yıkmana gerek yok kendını. Bıdaha dene olacak bunu yasayan bı tek sen degılsın kı . Bır kahve yap kendıne rahatla ve motıve ol

Yiiiaaaaaaa gelin sarılalım. Ben başardımmmm. Elim ayağım titriyor heyecandan. :halay: şaka mııı buuuuggg. Darısı hepinizin başına çiçeklerim canlarım. Yapabileceğim bir şey olursa elimden geldiğince, dilim döndüğünce buradayım. :KK68:
Oh kurtulmuşsun darısı Burdaki tüm arkadaşlarımızın başına 😍

Arkadaşlar doggy pozisyonu normalde zor pozisyonlar arasında mı? Kimi ilk denemede onunla yendiğini yazmış kimi de o pozisyonun çok zor olduğunu anca alıştıktan sonraki evrelerde o pozisyona geçtiğini yazıyor

Yiiiaaaaaaa gelin sarılalım. Ben başardımmmm. Elim ayağım titriyor heyecandan. :halay: şaka mııı buuuuggg. Darısı hepinizin başına çiçeklerim canlarım. Yapabileceğim bir şey olursa elimden geldiğince, dilim döndüğünce buradayım. :KK68:
Tebrik ederiim, umarım bundan sonrası hep keyifli yolunda gider 😍😍 darısı başıma 🥳 az kaldı hissediyorum ☀️☀️🌼

Çok sevindim canım, tebrik ederim 😍🎇🎆🎉 Bundan sonra her şey senin için çok ama çok güzel olsun inşallah 🤲🏻🍀 🤗 🍀Darısı vajinismus yaşayan herkesin başına 🍀🌷

Hanımlar bende apartlardan 1. yi sokuyorum ama kasıyorum bi yerden sonra. Kegeli mi yanlış yapıyorum nefesi mi bilmiyorum:KK43: Ama içimde bı nebze rahatlama oluyor aparatı yapınca..
Kasılman normal. Aparat içindeyken çıkarma kasıldığında.ıkın birazcık nefes ver içinde tut bi 10 dakika.2. Ye geçtiğinde birinciyi hiç hissetmiceksin bile😌

Canım kızlarrr ben yaptıysam hepiniz yaparsınız. Çünkü ben çok mız mızım. Balık burcuyum ağlakım. Çok minyonum mesela. Bana bile girebiliyorsa herkese girer bu şey :KK66:Bugün evliliğim 4. yıl 11. günü doldurdu. 31 yaşındayım. Hiçbir şey için geç değil. Hepinize bütün umudumu gönderiyorum. Kocaman kucaklıyorum sevgiyle. Tüm dualarım sizinle 🤲

Neler yapıyorlar seanslarda acaba . Ve siz işk denemede nasıl yaptınız. Pozisyon vs olarak ? Açık oldu kusura bakmayın ama ben tamamen hazır olmama rağmen yapamıyprıö
Bir saat sonra kontrol var. Ona hazırlanıp çıkmam lazım. Döndüğümde ilk fırsatta geri dönüş sağlayacağım kuzum 🌸

Merhaba, ben doktora gittim terapiye.parmak egzersizi ile yendim. Elbette oraya birşeylerin girdiğini görmek çok büyük gelişme ama doktorum bu işin yüzde 50 si diyordu hep. Aslında en önemlisi kasmamak. Büyük ihtimalle tam o esnada kendini kasıyorsun. Nefes egzersizleri çok işe yarıyor. Çiçeği koklar gibi nefes alıcaksın mumu üfler gibi nefes vereceksin. Sen tam nefesini uzun uzun verirken eşin ilerlesin. Her takıldığınız yerde. O esnada rahatlıyoruz ve kasmıyoruz. Ben de yeni yendim ama vecmain sprey ile yapabiliyorum hala. Aşırı baskı ve yanma için işe yarıyor. İstersen ilk bir kaç kere denemede onu kullanabilirsin.
Spreyi nasıl kullandınız ? İlk girişten sonra bir kas var aparatta da hissediyorum ama deneye deneye apratlar artık o kastan rajat geçiyor. Şimdi eşli denemede de o ilk girişten sonra nir yerde tıkanıyor duvar gibi. Sprey onun için işe yarıyor mu acaba ?

X