Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar aparatlara da ilişkiye fe ara vermek zorundayım. İyileştiğimde ara verdiğin için başa döner miyim? 4ü çabalayarak yapabilmişyim ama artık yapamazsam diye korkuyorum . Offf

Kızlar aparatlara da ilişkiye fe ara vermek zorundayım. İyileştiğimde ara verdiğin için başa döner miyim? 4ü çabalayarak yapabilmişyim ama artık yapamazsam diye korkuyorum . Offf
Merhaba hiç korkma zihnin ve bedenin onları öğrendi başa sarmazsın,enfeksiyon hemen geçer 3-4 güne bol su da iç,ilaç aldın değil mi onları da düzenli kullan hemen geçer geçmiş olsun

Merhaba hiç korkma zihnin ve bedenin onları öğrendi başa sarmazsın,enfeksiyon hemen geçer 3-4 güne bol su da iç,ilaç aldın değil mi onları da düzenli kullan hemen geçer geçmiş olsun
Enfeksiyon geçsin öyle çalışınca yanma sızı olmayınca motivasyonun da yüksek olacak,az kaldı yolun çoğunu bitirdin bütün aparatları kullandın sadece biraz daha çalışıp son hamleler kaldı 🌺çok geçmiş olsun tekrar,moralini bozma çok güzel ilerledin zaten.

Kızlar bişey soracağım. Bu olayın gercekleşmesi için isteklenmeyi beklememız gerekıyor mu . Cunku yapmaya yapmaya veya korkum yuzunden olmıcak dıye dusunmekten sanki istek de kalmıyor. E yapmadıkca da yapmak ıstemıyorum. Oylece ıstegım gelsın de esımle denıyım dıye beklıyorum
Vajinismusken istek gelmesini bekleme canım çünkü korkumuzun etkisiyle o istek gelmeyebiliyor. Benimde öyle oluyodu eşim deneyelim demese sesimi bile çıkartmazdım hatta eşim yorgun olsun da uyuyup kalsın diye dua ettiğimi bilirim 😔 çok kötü bir durum ama kesin çözümü var, bekleyerek geçen bir durum değil malesef egzersizi kendiniz yapamıyorsanız daha fazla vakit kaybetmeden doktora gitmelisiniz 🍀

Arkadaşlar merhaba buraya bende yendiğimi yazmıstım bir hafta önce sıze sorum olucam ben sprey kullanıyorım vemcaın onsuz hala cesaret edemiyorum 4 kez deneme yapabıldm ama sprey vajınamıza zarar verırmı ondan korkuyorum sık sık kullanıyorm dün spreysız denemek ıstedım olmadı😥 kastım sanırım kendımı hıc gırmedı bıle ve acı oldu fıto krem demıs bazı arkadaşlarlarım o ne ise yarıyor vajinaya zararı varmı bana yardımcı olur musunuz 😥😞 4.aparatı kullanırken sprey kullanmıyırum eslıye gecınce kullanıyorum ve esım de afedersiniz geç boşalma saglıo spreyden dolayı

Arkadaşlar merhaba buraya bende yendiğimi yazmıstım bir hafta önce sıze sorum olucam ben sprey kullanıyorım vemcaın onsuz hala cesaret edemiyorum 4 kez deneme yapabıldm ama sprey vajınamıza zarar verırmı ondan korkuyorum sık sık kullanıyorm dün spreysız denemek ıstedım olmadı😥 kastım sanırım kendımı hıc gırmedı bıle ve acı oldu fıto krem demıs bazı arkadaşlarlarım o ne ise yarıyor vajinaya zararı varmı bana yardımcı olur musunuz 😥😞 4.aparatı kullanırken sprey kullanmıyırum eslıye gecınce kullanıyorum ve esım de afedersiniz geç boşalma saglıo spreyden dolayı
4 nolu aparat oenisten daha zor diyorlar onu spreysiz yaptıysanız eşliyi neden o şekilde yapmadınız ? Şundan soruyoeum bende 4. Aparata kadar spreysiz yaptın. 4 başta yanıyordu acıyordu ama şimdi onu da acımadan yapıyorum. Eşli deneme yapacağım. Siz 4 ile ne kdar çalıştınız ? Bir kez olunca hemen eşki mi denediniz ? Hangi pozisyonda daha rahat oldu. Bende artık eşliye geçeceğim ve çok korkuyorum 4ü yapıp hala ilişkiye giremeyen arkadaşlrı görünce modum düşğyor

Arkadaşlr enfeksiyonum azaldı dayanamayıp aparatları bugün denedim . Ya unutmuşsam ve diye stresteydim hemen yapmak istedim ıço yüzfen. 1 nolufan başlayıp 4 noluya kadar 1 er kez ard arda yaptım çok şükğr çok rahat oldu . Sanırım esniyor vajina bi saatten sonra. Akşam eşli deneyeceğim. Öncesinde yarım saat aparat çalışacağım esnemesi için. Ben üstte olmak istemiyırum çünkü üstte kendim yapmaya çalışırken kasıyorum. Altta olacağım bunun için tavsiyelerinize ihtiyacım var . Dümdüz uyur gibi yatakta sırt üstü uzanırdam ilişkide çok mu zor oluyor o şekilde ? Aparatları en iyi o şekilde yapabiliyorum çünkğ. Yatak ucunu düşğndüm herkes kolay dediği için ama orda da bacağımın altına sandalye bırakınca yine yataktaki kadar rahat olamıyorum. Ya da bazı arkadaşlar popo altına yastık demiş , yastık bırakınca da normal uzanır gibi rahat olmuyor. Tahi bu bahsettüklerim ilişki olmadan uzanmış halimle :) lütfen en kolay hissiz akıp gidicek pozisyon hangisiyse söyler midiniz. 4. Aparatı gözümde o kadar büyütmüşken bugün tek denemede içeri akıp gitti . O bile öyle olfuysa penisinde acısız sızısız hissiz akıp gidebileceğine inanıyorum. Eşli denemere baskı sızı olunca hemen kasmaya başlıyorum kenrimi ve otomatikmen modum düşüyor. O yüzden aparatlar gibi zorlamadan ilerlesin istiyorum :KK43: hatta gözleriöi kapatıp kulaklık takacağım o anda oldu bitti demesini istiyırum:) dua edin bana lütfen

4 nolu aparat oenisten daha zor diyorlar onu spreysiz yaptıysanız eşliyi neden o şekilde yapmadınız ? Şundan soruyoeum bende 4. Aparata kadar spreysiz yaptın. 4 başta yanıyordu acıyordu ama şimdi onu da acımadan yapıyorum. Eşli deneme yapacağım. Siz 4 ile ne kdar çalıştınız ? Bir kez olunca hemen eşki mi denediniz ? Hangi pozisyonda daha rahat oldu. Bende artık eşliye geçeceğim ve çok korkuyorum 4ü yapıp hala ilişkiye giremeyen arkadaşlrı görünce modum düşğyor
4 nolu aparatı evet kolay sekılde yapıyorum ilk girişi biraz sıkıntılı ama nefesle hemen gırıo ama eslıyı evet yapamıyorum hala kasıyorum çünkü esımle bız baya sorunlar yaşadığım ıcın hala bıraz guvenım yok mesela şunuda söyleyim spryle ılıskıye gırıyorum hala korkuyorum olmicak dıe oluncada tedirgin oluyorum eşim hep ben profesyonellesmısım gıbı davranıs sergılıo ve her ılıskım de mutsuzluk yaratıo va hala guvenım yok acıyacak korkum var sıze bu yüzden acık yazdım inşallah yenersınız bende bu ılletı tam anlamıyla inşallah çözerim istersen spreyle dene burda çok arkadaş onla yenmıs bırı ben ama spreysız hala denıyemedım alısana kadar kullanıcam başka çarem yok

Arkadaşlr enfeksiyonum azaldı dayanamayıp aparatları bugün denedim . Ya unutmuşsam ve diye stresteydim hemen yapmak istedim ıço yüzfen. 1 nolufan başlayıp 4 noluya kadar 1 er kez ard arda yaptım çok şükğr çok rahat oldu . Sanırım esniyor vajina bi saatten sonra. Akşam eşli deneyeceğim. Öncesinde yarım saat aparat çalışacağım esnemesi için. Ben üstte olmak istemiyırum çünkü üstte kendim yapmaya çalışırken kasıyorum. Altta olacağım bunun için tavsiyelerinize ihtiyacım var . Dümdüz uyur gibi yatakta sırt üstü uzanırdam ilişkide çok mu zor oluyor o şekilde ? Aparatları en iyi o şekilde yapabiliyorum çünkğ. Yatak ucunu düşğndüm herkes kolay dediği için ama orda da bacağımın altına sandalye bırakınca yine yataktaki kadar rahat olamıyorum. Ya da bazı arkadaşlar popo altına yastık demiş , yastık bırakınca da normal uzanır gibi rahat olmuyor. Tahi bu bahsettüklerim ilişki olmadan uzanmış halimle :) lütfen en kolay hissiz akıp gidicek pozisyon hangisiyse söyler midiniz. 4. Aparatı gözümde o kadar büyütmüşken bugün tek denemede içeri akıp gitti . O bile öyle olfuysa penisinde acısız sızısız hissiz akıp gidebileceğine inanıyorum. Eşli denemere baskı sızı olunca hemen kasmaya başlıyorum kenrimi ve otomatikmen modum düşüyor. O yüzden aparatlar gibi zorlamadan ilerlesin istiyorum :KK43: hatta gözleriöi kapatıp kulaklık takacağım o anda oldu bitti demesini istiyırum:) dua edin bana lütfen
Ben de üstte olduğum pozisyonda denedım daha rahat oluo istersen üstte dene altta bende yapamamıstm

elimden gelen her şeyi yaptım. Kendime ödev verir gibi apratlara çalıştım be hepsini bitirdim. Şuan zorlanmadan yapmaya başladım . Artık başka yapabileceğim hiçbir şey kalmadı. O yüzfen lütfen olsun :KK43:
Olucak kendine güven bqzı arkadaşlarımız spreysız kremsızde yaptı eğer korkunuz varsa sprey krem deneyin bbende spreyle kendımı rahatlattım

Olucak kendine güven bqzı arkadaşlarımız spreysız kremsızde yaptı eğer korkunuz varsa sprey krem deneyin bbende spreyle kendımı rahatlattım
Sprey kullanmicam çünkü 4. Aparat eşli ilişkiden çok daha zor . O spreysiz acısız geçiyorsa eşli için nefrn korktunuz ki spreye neden başladınız ysni. Aparat çok sert o bile oljyorsa eşli sprey almam ben :) tabi olmazsa son çare onu da denerim.

Sprey kullanmicam çünkü 4. Aparat eşli ilişkiden çok daha zor . O spreysiz acısız geçiyorsa eşli için nefrn korktunuz ki spreye neden başladınız ysni. Aparat çok sert o bile oljyorsa eşli sprey almam ben :) tabi olmazsa son çare onu da denerim.
Ben önce aparatlarıda spreyle yaptım o yüzden aslında sprey kullandım

Olmadı maalesef yapamadım. Tüm pozisyonları denedim altta üstte arkada hiçniri olmadı. Doggy pozisyonunda ucu girdi içimde hissettim sonrası baskı zaten bilinen o baskı. Orayı geçse bitecek ama izin vermedim. Diğer pozisyonlarda o kadarını bile yapamadım. Tamamen hüsran. Çok yoruldum

Hiç aparat yapmayanlar nile yapabiliyor. 3 aparatı yapıp 4. Yü yapamayanlar bile yapıyor. Ben 4ü bile hissetmeden yaparken eşimle yapamadım. Hem çok yoruldum hem çok zoruna gidiyor artık. Bütün moralim yerle bir oldu . Daha ne yapayım ki ben ne yapayım yani. 4. Aparatı kaç kadın yapabilir mesela, çocuk doğuranlara nile sorsan hayatta yapamam derler. Ben daha ne yapayım. Yapamıyorum işte. Öyle akıp gitmiyor eşli yapınca , gayette girişten sonea çok büyük bir baski var ne zorlamayla ne ıkınmayla ne kasmamaula olmuyor. Bazıları hissetmedim bile aktı gitti diyor . Hayret ediyorum ya 40 dk tam 40 dk 4. Aparatı içimde bekledim . Yine öyle bahsedildiği gibi akıp gitmedi. Aksine gayette girişten donra inanılmaz bir baskı var . Hissetmeden girenlerin o girişte kasları mı yok ben anlamıyorum . O kadar rahattım ki o kadar emindim ki olacağından. Her şeye adapteydim kasmadım çok rahattım müziğimi açtım uzandım aynı aparattaki gibi akıp gidicek dedim. Yok ama o girişteki baskıya ne kadar dayanmaya çalışsam da ilerlemedi. Evet 4 nolu aparatla yaparkende o baskı vardı sonraki denemelerde tamamen gitti o baskı ama eşlide nasıl gidecek o baskı. Aparat değil ki 15-20 dk denemeden sonea eşim bırakıyor ya da boşalıyor yani aparat değil li bu.

Kendimi boşu boşuna aparatlara çalışmışım stres yapmışım paratlarla yakmışım kendimi gibi düşünüyorum şuan . Enfeksiyon bile kaptım aparatlardan. Sonuç koca bir boş. Apratlardan önce eşli denenede nasılsam şuanda da aynı. Aynı baskı aynı istme. Motive ola ola aparatları yaptım zorlanınca bırakmadım hergün çalıştım. Ama bakıyorumda neyime yaradı ki. Sadece çok güzel acısı sızısız aparat almayı öğrendim 4 boyu da öğrendim. Başka ne faydası oldu bana diyorum kendi kendime. Eşli denemede aynı olduğu gibi aynı en ufak bir ilerleme olmadı. Kendime üzülüyorum. 4ü yapamayanlar bile eşli deneneyi yaptı . Eskiden önümde çalışmam gereken apratlarık vardı öyle motive oluyordum bitini yapınca tamam süper düğeriki de yapcam diye motive oldu. En son 4ü yaprken zorlanıyordum bi motive daha oluşturup 4ü de rahat yaoacsğım ve bu ğş bitecek diyordum .4 ü de rahat alıyorum şimdi. Şuan ne için mıtüve olacağım? Önümde yqpmam gereken hiçbir şeu kalmadı resmen . Çaresiz kaldım. Eşli denemede en baştaki halimleyim. Eskiden bir çözüm yolum vaedı aparatlara çalışcam halletcem diye bir çözümğm varsı şuan o da yok artık. Bitün yolları yürüdüm bitirdim ama olmadı. Şuan hiç aparat yapamayan arkadaşlar benden daha şanslı. Önünüzde bi ödeviniz var çalışırsınız başrırsınız. Benim önümde bir ödevde yok her şeyi yaptım ve başaramadım. Aynı baskı

Olmadı maalesef yapamadım. Tüm pozisyonları denedim altta üstte arkada hiçniri olmadı. Doggy pozisyonunda ucu girdi içimde hissettim sonrası baskı zaten bilinen o baskı. Orayı geçse bitecek ama izin vermedim. Diğer pozisyonlarda o kadarını bile yapamadım. Tamamen hüsran. Çok yoruldum
Canım o baskıda eşinin malesef hızlı girmesi gerek yoksa hiçbir zaman olmaz

X