- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.721
Aynı yolllardan geçtik farklı seviyelerde olsak da burda bu durumu yaşayan tüm arkadaşların durumu kendine özel.Sonuç başarılacak bi durum.Ne yaptılar demek bunu kendi cümlelerimle anlatmak çok doğru olmaz.Profesyonelliğe uymaz.Aparat çalışması da var içinde ama aparat olarak bakmayın bu duruma,bildiğiniz şeyleri anlatıyor belki de ama profesyonel sözlerle anlatıyor seni zihinsel ve bedensel olarak hazırlayıp kesin çözüme ulaştırıyorlar,burda birkaç ay aparatı yapamayan arkadaşlara da saygı duyuyorum psikolojik olarak hazır olamayabiliyorlar bazen ailevi durumlar bazen eşle ilgili sorunlar.Sonuç hepsi başardıŞimdi diyorum ki madem doktora gidicektim ve evdeki buncaalışma boşa gidicekti niye kendime o kadar eziyet çektirdim. Resmen emeğime acıdım şuan . Özellikle 4. Boyutu denerken ter içinde kaldım da yeterki olsun dedim . Evet şimdi alıştım hepsini rahat yapabiliyorum ama bu moktaya gelmek için çok emek harcadım .çok hızlı ilerleyince demekki hemen yenerim diye düşğndğm . Kimi 4ü bile yapamamış. Baksana ben onu bile rahatşıkla yapıyorsam gerçekten başarılıyım ve vajinismusum demekki seviye olarak iyi durumda diyordum kendi kendime. _ama böyle olcağını bilseydim direkt doktora gidersim . O kadar umudum enerjim varken en azından