- 29 Haziran 2022
- 2.239
- 958
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.801
Kızlarrrr sanırım oldu. Ters kovboy pozisyonında oturdum kendi tarafımda tamamı girmiş görünüyordu hatta eşim biraz daha otur diyince sma başka yok ki tamamı girmiş dedim. ama diğer tarafta nasıl oluyor bilmiyorum eşim tamamı girmemiş biraz daha otur dedi. Sonra ben kalktım eşimin penisine kan bulaşmıştı bende de aynı şekilde hemen duşa attım kendimi. Neden böyle oldu hiç beklemiyordum. Aparatların hiçbirinde damla bile gelmedi . Eşimle denerken aklımın ucuna gelmedi kanayacağı o kadar aparat yaptım 4 noluyu bugün 1 saatten fazla çalıştım denedim ne ağrı ne sızı ne kan hiçbir şey yoktu. Şuan bekliyorum umarım kanama devam etmez. Bu arada yapma aşamasındaki arkadaşları korkutmasın bu söylediğim herkeste farklı oluyor. Belki de kasmışımdır kendimi . Dediğim gibi hiçbir aparatta ne acı ne kanama olmamıştı. İlk kez sprey ile yaptım sprey çok fazla uyuşukluk hissi veriyor kasmış olabilirim istemsizce . Hissetmediğim için de belki kastığım halimle ilerletmeye çalıştım o yüzfen höyle oldu belki. Arkadaşlar sorum şu, bu ilk olduğu için mi böyle oldu ? Ve diğer denemelerimizfe böyle zorlanır mıyım?