- 24 Aralık 2021
- 2.799
- 14.196
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.741
Bu kadar üzülecek bir durum yok ortada, kendi kendinize motivasyonunuzu bozuyorsunuz. Olabilir, yapamamış olabilirsiniz. Yüzde yüz çözümü olan bir durum vajinismus. Eğer psikolojiniz kendi kendinize ilerlemeye yetmeyecek kadar yiprandiysa profesyonel destek alın daha fazla yorulmadan.Kendimi boşu boşuna aparatlara çalışmışım stres yapmışım paratlarla yakmışım kendimi gibi düşünüyorum şuan . Enfeksiyon bile kaptım aparatlardan. Sonuç koca bir boş. Apratlardan önce eşli denenede nasılsam şuanda da aynı. Aynı baskı aynı istme. Motive ola ola aparatları yaptım zorlanınca bırakmadım hergün çalıştım. Ama bakıyorumda neyime yaradı ki. Sadece çok güzel acısı sızısız aparat almayı öğrendim 4 boyu da öğrendim. Başka ne faydası oldu bana diyorum kendi kendime. Eşli denemede aynı olduğu gibi aynı en ufak bir ilerleme olmadı. Kendime üzülüyorum. 4ü yapamayanlar bile eşli deneneyi yaptı . Eskiden önümde çalışmam gereken apratlarık vardı öyle motive oluyordum bitini yapınca tamam süper düğeriki de yapcam diye motive oldu. En son 4ü yaprken zorlanıyordum bi motive daha oluşturup 4ü de rahat yaoacsğım ve bu ğş bitecek diyordum .4 ü de rahat alıyorum şimdi. Şuan ne için mıtüve olacağım? Önümde yqpmam gereken hiçbir şeu kalmadı resmen . Çaresiz kaldım. Eşli denemede en baştaki halimleyim. Eskiden bir çözüm yolum vaedı aparatlara çalışcam halletcem diye bir çözümğm varsı şuan o da yok artık. Bitün yolları yürüdüm bitirdim ama olmadı. Şuan hiç aparat yapamayan arkadaşlar benden daha şanslı. Önünüzde bi ödeviniz var çalışırsınız başrırsınız. Benim önümde bir ödevde yok her şeyi yaptım ve başaramadım. Aynı baskı