- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #262.361
Doktora 3 kere gittim egzersizler de 2 hafta sürdü. ben dokunamiyodum içim tuhaf oluyodu eşime de biyere kadar işin veriyodum sonrasında kasiyodum kendimi. Sen kendin bu kadar ilerlemissin kulak çöpü yapmışsın aparat edinip egzersiz yapabilirsin gibi geliyo bana ama tabi doktora gitmek istersen de senin tedavin kısa sürer gibi.Tedavi ne kadar sürdü pekş ve siz doktora gitmeden önce hiç dokunabiliyor muydunuz kendinize ya da eşiniz değdiriyor muydu bunlsra izin veriyor muydunuz. Ben hepsine izin beriyorum kendimde kulak çöpe koyup çıkarabiliyorum aynadan falan da bakabiliyorum. Direkt ilişki denemek istiyorum henüz hiç deneyemedik korktupum için yani bi deneyelim içeri giremye çalışalım demedik hiç. Sizce denesem olue mu
Hangi doktora gitiniz? birde acı oluyor mu ilkinde nasıl bir his oluyor?Doktora 3 kere gittim egzersizler de 2 hafta sürdü. ben dokunamiyodum içim tuhaf oluyodu eşime de biyere kadar işin veriyodum sonrasında kasiyodum kendimi. Sen kendin bu kadar ilerlemissin kulak çöpü yapmışsın aparat edinip egzersiz yapabilirsin gibi geliyo bana ama tabi doktora gitmek istersen de senin tedavin kısa sürer gibi.
Ankara'da Dr. Banu Uçar'a gittim fazla bilinen bi doktor değil ama bana göre çok iyi çok nazik yaklaşıyor. İlk ilişkide hiç acı olmadı öncesinde egzersizi güzel yaptigim için ve kontrol bende olduğu için çok rahattı. Doktora ilk gittiğimde de çok korkmama rağmen hiç korktuğum gibi olmadı sen ne istersen onu yapıyor zaten.Hangi doktora gitiniz? birde acı oluyor mu ilkinde nasıl bir his oluyor?
Peki Fiyatları nedir?Ankara'da Dr. Banu Uçar'a gittim fazla bilinen bi doktor değil ama bana göre çok iyi çok nazik yaklaşıyor. İlk ilişkide hiç acı olmadı öncesinde egzersizi güzel yaptigim için ve kontrol bende olduğu için çok rahattı. Doktora ilk gittiğimde de çok korkmama rağmen hiç korktuğum gibi olmadı sen ne istersen onu yapıyor zaten.
Bence fizyolojik bir sıkıntın yoksa bilmiyorum ama bu işi sen kendin çözebileceğini inanman lazım aparat seti al ve başla gör bak diyeceksin sonra meden başta almadım diyeBana da bi konuda yardımcı olsbilir misiniz ? Tedavi için kadın doğuma mı gitmeliyim psikoloha mı? Sorduğum kadaroyla kadın doğum sadece fiziksel bir sorun olup olmadığına bakıyormuş . Doğru mudur ? Benim ne yapmam lazım. Cinsel terapi adı altında faiş paralar isteten kişilere gitmek istemiyorum. Kadın doğum doktoruna mı ramdevu alayum psikologa mı?
İmanıyorum yapabilecğeime zaten ama aparat yerine penisle yapmam daha mantıklı heliyor bana. Aparat bana korkutucu gelşyor ama penisle eşimin yaval yavaş yapması daha az korkutucu gelşyorBence fizyolojik bir sıkıntın yoksa bilmiyorum ama bu işi sen kendin çözebileceğini inanman lazım aparat seti al ve başla gör bak diyeceksin sonra meden başta almadım diyeben ve çoğu kişi bu şekilde oldu
Ki muhtemelen penis aparattan çok daha rahattır. Kendime daha 1 haftalık iki deneme tek yapmışken aparata abanmamın bi mantığı yok gibime geldi. Eğer öyleyse o zaman insanlar evlenmeden önce ağarat alsın evlendiği gün başlasın aparatla çalışmaya sonra ilişkşye girsin. Aynı şey çübkğ bence. Bir süre denemek lazım bir süre dediğim aylar yıllar değil tabi ama bi 9-10. Kez denersin baktın gerçekten hu şekilde gireceği yok o zaman aparata başlarsınİmanıyorum yapabilecğeime zaten ama aparat yerine penisle yapmam daha mantıklı heliyor bana. Aparat bana korkutucu gelşyor ama penisle eşimin yaval yavaş yapması daha az korkutucu gelşyor
Tedaviyi yapan doktorum şehir dışında, telefonda çok nadirde olsa olabilirmiş bu durum dedi. O da bizi buldu :) şimdi dikişler iyileşene kadar yine ilişki denemesi yapamayacağım. Hayırlısı artık diyorum canım. Senin doktorun yırtık için ne dedi?Çok geçmiş olsun . Doktorunuz bu konuyla alakalı ne dedi giriş mi dar acaba. Ben doktoruma sordum hayır girişin dar değil normal doğuma bile uygunsun dedi. Ama madem neden yırtılıyor anlamıyorum
Benim gittiğim doktor normal muayene fiyatı neyse vajinismusu da o fiyattan tedavi ediyor. Ben gittiğimde 600tl idi şimdi muayene ücreti 700 TL olmuşPeki Fiyatları nedir?
Canım kendin anlarsın zaten denemeler yap eşinle baktın olmuyor biz sana burdan destek oluruz ama aparatta emin ol bak içtenlikle diyorum ama seni de anlayarak korkutucu değil biz anatomimisi yanlış bildiğimizden o kasılmaları yaşıyoruz bol kayganlaştırıcı kullan eşin de sen de sonra vajina açısı önemli gökkuşağıKi muhtemelen penis aparattan çok daha rahattır. Kendime daha 1 haftalık iki deneme tek yapmışken aparata abanmamın bi mantığı yok gibime geldi. Eğer öyleyse o zaman insanlar evlenmeden önce ağarat alsın evlendiği gün başlasın aparatla çalışmaya sonra ilişkşye girsin. Aynı şey çübkğ bence. Bir süre denemek lazım bir süre dediğim aylar yıllar değil tabi ama bi 9-10. Kez denersin baktın gerçekten hu şekilde gireceği yok o zaman aparata başlarsın
Tamamen kişinin kendi kararı ve cesareti ile alakalı. Hangi konuda kendinizi daha rahat hissediyorsanız onu yapmanız daha mantıklı. Aparat,parmak,penis. Önemli olan ertelememek.Ki muhtemelen penis aparattan çok daha rahattır. Kendime daha 1 haftalık iki deneme tek yapmışken aparata abanmamın bi mantığı yok gibime geldi. Eğer öyleyse o zaman insanlar evlenmeden önce ağarat alsın evlendiği gün başlasın aparatla çalışmaya sonra ilişkşye girsin. Aynı şey çübkğ bence. Bir süre denemek lazım bir süre dediğim aylar yıllar değil tabi ama bi 9-10. Kez denersin baktın gerçekten hu şekilde gireceği yok o zaman aparata başlarsın
Şekline bakmaya cesaret edemedim o anBende de oldu o hishatta bana şekli dışardan bile değişik gelmişti ilişkiden sonra
Evet 1 hafta oldu evleneli:) teşekkür ederim. Eğim konusunu tam anlamadım yuksrıdan kalçaya doğru mu? Yoksa aşağıdan yukarıya doğru mu? Ben popo altına yastık kouarak deneyeceğim yatak ucunda . O şekilde üstten girip aşağı dopru eğim uapacak değil mşCanım kendin anlarsın zaten denemeler yap eşinle baktın olmuyor biz sana burdan destek oluruz ama aparatta emin ol bak içtenlikle diyorum ama seni de anlayarak korkutucu değil biz anatomimisi yanlış bildiğimizden o kasılmaları yaşıyoruz bol kayganlaştırıcı kullan eşin de sen de sonra vajina açısı önemli gökkuşağışeklini eşine de göster bu şekilde penis eğimli olmalı … hiç merak etme etme erkenden bunu kabullenmeyip gayret etmen bile beni sevindirdi . Yeni gelinsin anladığım kadarıyla
Ben tek yastık koyunca yinede rahim girişim altta kalmıştı 2 yastık koydum ayaklarımı da kenarlara sandalye koyup oralara dayadım penisi ben giriş yerine koydum eşime dedimki sakın ben onay vermeden ilerlemeEvet 1 hafta oldu evleneli:) teşekkür ederim. Eğim konusunu tam anlamadım yuksrıdan kalçaya doğru mu? Yoksa aşağıdan yukarıya doğru mu? Ben popo altına yastık kouarak deneyeceğim yatak ucunda . O şekilde üstten girip aşağı dopru eğim uapacak değil mş
Bir de canım çiş tutma ve bırakma hareketini gün içinde yap ordaki kasının farkına var vajinayı biz evlenince çok zor ilşki kanlar olur diye anlattılar alakası yok canım eşinle kordineli vajinaya ilerletirsen canını acıtacak kanayacak bir yer orada … gözlerini kapatırsan da kendine odaklanırsınEvet 1 hafta oldu evleneli:) teşekkür ederim. Eğim konusunu tam anlamadım yuksrıdan kalçaya doğru mu? Yoksa aşağıdan yukarıya doğru mu? Ben popo altına yastık kouarak deneyeceğim yatak ucunda . O şekilde üstten girip aşağı dopru eğim uapacak değil mş
Teşekkür ederim tam olarak böyle yapacağım cesaretimi topladım bi iki güne bunu deneyeceğim sadece kayganlaştırıcı kullnacağım. Dediğiniz gibi birazı bile girde benim cesaretim iyice artar zatenBen tek yastık koyunca yinede rahim girişim altta kalmıştı 2 yastık koydum ayaklarımı da kenarlara sandalye koyup oralara dayadım penisi ben giriş yerine koydum eşime dedimki sakın ben onay vermeden ilerlemepenisi yerleştir vajina girişine / bu şekilde penisi hafif eğip sende nefesine ve hafif ıkınmana odaklanırsan inan olacak veya şöyle yap ilk penis ucu almaya odaklan diğer gün hepsine odaklanorsın daha stressiz olursun sen ıkınma hareketini yapınca eşine işaret ver gözünle hafif ilerletsin zaten kayıyor kayganlaştırıcı ile ve inan ben girişi dahi hissetmiyorum biz beynimizde penisi çok büyük görüyoruz…yatak ucunu dene bakalım sonra sürecine tamam mı biz burdayız
Fito krem verdi onu kullan dedi bir süre ilişki yasak bana da. Kendini kastığın için yırtılmıştır dediTedaviyi yapan doktorum şehir dışında, telefonda çok nadirde olsa olabilirmiş bu durum dedi. O da bizi buldu :) şimdi dikişler iyileşene kadar yine ilişki denemesi yapamayacağım. Hayırlısı artık diyorum canım. Senin doktorun yırtık için ne dedi?
Peki kendinizi kastınız mı ? Nefes egzersizi ile yapmadınız mı ona rağmen mi kasıldı?Fito krem verdi onu kullan dedi bir süre ilişki yasak bana da. Kendini kastığın için yırtılmıştır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?