Arkadaşlar Merhaba, uzun zamandır grubu uzaktan takip ediyorum. Bende 3 yıldır evliyim, bir iki doktor denemem olmustu, doktor hanım parmak denemesi yapmıştı fakat parmak egzersizi verip eve gönderdiği için kendi kendime cesaret edip yapamamistim. Geçen hafta doktor arayışına girdim, son kez evde kendim denemeye karar verdim. Sonuçta orada da dilatör, parmak egzersizi vs yapılacaktı. Ve ben inanılmaz bir şekilde sadece ultrason jeli ile ilk üç boyutu 5 dakika gibi bir sürede yapabildim. Araya adetim girdi, dün gece tekrar denedim. İlk üç boyutu sorunsuz şekilde alabiliyorum. 4. Boyutta zorlandım, onun içinde vemcain sprey kullandım. Bir kaç saatlik uğraşmamin ardından onunda yapabildim. Eşli denemeye geçtik, penisin bir kısmını alabiliyorum yatak ucu pozisyonunda, ama istemsiz bacaklarımı acamayip eşimi itiyorum. Siz 4. Boyutta ne kadar çalışıp eşli denemeye geçtiniz, ya da doktorunuz size ne öneriyor. Hangi pozisyonda başka deneyebilirim tavsiyelerinize ve tecrübelerinizei htiyacım var şimdiden teşekkürler