- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.981
Kadın doğum uzmanına gidince bize de haber verir misinBenimde öyle ya ben ergenlikte yaşadığım ilişkiyi nasıl hatırlayım çok unutkan birisiyim, salladım sadece
Eşime de aynı şeyleri sormuş gerçekten boşa zaman kaybı hatta ben doktorlar sitesinde bi psikoloğa yazdım durumumu da , ve psikiyatrise gidip sürecin 3 ila 4 ay olduğunu söyledim. Bu kadar sürer mi dedi hayır sürmez zaten egzersizleri yapmışsın bir ayda çözeriz demişti.
Kız 1 ay bile çok inan bana 1 hafta da hallolacak sen zaten aparatlari bile yapıyorsun 1 hafta da halledersin. Kadın Doğum doktoruyla seansa başladığında haber verBenimde öyle ya ben ergenlikte yaşadığım ilişkiyi nasıl hatırlayım çok unutkan birisiyim, salladım sadece
Eşime de aynı şeyleri sormuş gerçekten boşa zaman kaybı hatta ben doktorlar sitesinde bi psikoloğa yazdım durumumu da , ve psikiyatrise gidip sürecin 3 ila 4 ay olduğunu söyledim. Bu kadar sürer mi dedi hayır sürmez zaten egzersizleri yapmışsın bir ayda çözeriz demişti.
Kaslarını kullanmayı öğrenerek normal ilişki olması çok önemli gerisi zamanla hallolur birkaç ay zevk almamak normal çünkü hepsi bi süreçKizlar acı hissi geçiyor ama bi türlü zevk alamiyorum tam birlesme esnasindane zaman almaya baslarim sizce
Doktora gittim oda aynisini soledi zamanla aliscaksin hersey zamanla olcak dedi. Ama dayanamiyor hemen olsun istiyor insanKaslarını kullanmayı öğrenerek normal ilişki olması çok önemli gerisi zamanla hallolur birkaç ay zevk almamak normal çünkü hepsi bi süreç
Ne zamandan beri yaşıyorsun bu sorunu canımDoktora gittim oda aynisini soledi zamanla aliscaksin hersey zamanla olcak dedi. Ama dayanamiyor hemen olsun istiyor insan
Ya ben 1 aylk evliyim. Ilk iliskimiz zor oldu cok kasıldim sonrakilerde kasilmalarim azaldi fakat aci gecmedi. Smdide aci azaliyor ama hala zevk alabilmis deilim. Ön sevisme guzel sorunsuz fakat icine girdigi an acidanmidir bilmiorum zevk gidiyor. Doktora gittim normale doner zamanla dedi baskada bse demediNe zamandan beri yaşıyorsun bu sorunu canım
Düzenli ilişki yaşayınca hepsi birkaç aya düzelecek şeyler zamanla kendini daha rahat hissedeceksin tamamen o ana bırakınca zevke odaklanacaksınYa ben 1 aylk evliyim. Ilk iliskimiz zor oldu cok kasıldim sonrakilerde kasilmalarim azaldi fakat aci gecmedi. Smdide aci azaliyor ama hala zevk alabilmis deilim. Ön sevisme guzel sorunsuz fakat icine girdigi an acidanmidir bilmiorum zevk gidiyor. Doktora gittim normale doner zamanla dedi baskada bse demedi
seni cok iyi anliyorumKızlar ben yine başa döndüm. 10 gün ilişkiye ara vermek durumunda kalınca kabus geri döndü. Penisin sadece baş kısmını ala biliyorum geri kalanı felaket acı ve yanma. İnsanlar bu işten bu kadar zevk alıyorken benim canımın bu kadar yanmasını kaldıramıyorum artık
Kesinlikle mücadelede ne kadar dışardan desteğe ihtiyaç da duysak kendin başarman gerektiğini kabul etmen gerekiyor ilacı yok ki grip gibi içince geçsindaha da önemlisi egzersizlere başlarken kendimize inanmak olacağına başaracağımıza inanmak ve bizim de acısız cinsel ilişkimiz olacağına inanarak mücadele etmek
Egzersiz yapıyor muydun bu 10günlük aradaKızlar ben yine başa döndüm. 10 gün ilişkiye ara vermek durumunda kalınca kabus geri döndü. Penisin sadece baş kısmını ala biliyorum geri kalanı felaket acı ve yanma. İnsanlar bu işten bu kadar zevk alıyorken benim canımın bu kadar yanmasını kaldıramıyorum artık
Hayır malesef nasılsa başardığımı düşünüp egzersizleri sonlandırmıştım((Egzersiz yapıyor muydun bu 10günlük arada
Canım psikoloğun yaptığı konuşmaları emin ol vajinismus üzerine eğitim almış kadın doğum doktoru da yapıyor. Ayrıca muayene süreci dilator ya da parmak egzersizi süreci daha hızlı ve güvenli oluyor benim tavsiyem iyi bir kadın doğum doktoruna gitmenKızlar bende psikoloğa gidiyorum ama sanki boşa gidiyor muşum gibi geliyor 3 seans gittim bir de 750 TL para veriyorum her seansa geldiğimiz bir nokta yok sürekli sohbet muhabbet olumlu düşünme egzersizleri filan yani sanki boşa gidiyor muşum gibi geliyor bıraksam mı acaba
Canım daha çok yeni kendini yıpratma bu kadar. acı bi süre hafif şekilde oluyor ben yeneli 7 ay oldu bende bile bazen sızlama olabiliyor kegel egzersizini gün içinde mutlaka yap kaslarını alıştır. Bide pozisyon önemli ben en çok üstte olduğumda zevk alabiliyorum mesela sende ilişkiye iyice alışınca en rahat ve keyifli pozisyonlari bulacaksın emin olYa ben 1 aylk evliyim. Ilk iliskimiz zor oldu cok kasıldim sonrakilerde kasilmalarim azaldi fakat aci gecmedi. Smdide aci azaliyor ama hala zevk alabilmis deilim. Ön sevisme guzel sorunsuz fakat icine girdigi an acidanmidir bilmiorum zevk gidiyor. Doktora gittim normale doner zamanla dedi baskada bse demedi
Başa dönmedin canım sen bunu bir kere başardın egzersizini yaptın ilişkiye girdin. Bir kere olan niye tekrar olmasın aparat kullandiysan tekrar çalış güzelce olmayacak hicbisey yok. Eğer yanma devam ediyorsa doktora görünmen gerekir enfeksiyon gibi bi durum olabilirKızlar ben yine başa döndüm. 10 gün ilişkiye ara vermek durumunda kalınca kabus geri döndü. Penisin sadece baş kısmını ala biliyorum geri kalanı felaket acı ve yanma. İnsanlar bu işten bu kadar zevk alıyorken benim canımın bu kadar yanmasını kaldıramıyorum artık
İmkansız değil canım sadece sabır ve egzersiz gerektiriyor. Bi süre bırakmamak lazım egzersiziBurayı okudukça daha da çok geriliyorum yapipta halen acı duyan zevk alamayanlar var sizler en azından bir kere bile olsa yapmışsınız ben bir senedir hiç bir şekilde ne aparat yapabildim ne penis alabildim artık imkansız gibi gelmeye başladı umudum bitti yapicam diye surekli kendimi telkin ediyorum sonra bir yerden bisey duyuyorum butun korkularim geri geliyor cok sıkıldımartik
Peki hiç egzersiz olmadan tek seferde yapanlar nasıl yapıyorİmkansız değil canım sadece sabır ve egzersiz gerektiriyor. Bi süre bırakmamak lazım egzersizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?